Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 934
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Аз даже съжалявам че вода не бях взела уж дребни неща ама като се прибереш по никое време и е някаква лудница  и ти потрябва ....мм пратих за бебешко веро в била само едно единствено на фрош 🫢

Аз се каних на веро на фрош да взимам така или иначе. Не е ли добро?

# 421
Ние сме с веро на фрош, не е лошо, но опита ми е само с измиването на новите неща. Ще  видя как ще се държи вече с мръсни съдове.

# 422
  • София
Аз съм взела на Бочко някакво веро. Не е лошо, само за шишетата и бибите е. Но така или иначе минават през стерилизатора.
АМ не съм взимала. Исках да видя в болницата какво му дават и евентуално да взема такова. Освен ако не препоръчат друго. Но със сигурност ще взема, кърма нямам още.

# 423
Ние сме ползвали Бочко за доведената ми дъщеря, когато беше малка. Доволна съм, сега взех същото.

# 424
Здравейте 🌸
В 38 седмица съм и вече хем нямам търпение да си я гушна , хем пък ме и страх от предстоящото раждане (за сега искам естествено да родя). Въпросът ми е на някоя от вас случвало ли се е да сънува кошмари по време на бременността? Аз от два месеца почти всеки ден сънувам ужасни неща като вчера пак се събудих в 5ч. сутринта от поредният отвратителен сън. То не са зомбита, духове, демони, паяци и т.н.
И вече започвам са се притеснявам.
Отделно, че и тази ситуация с този коклюш допълнително ме паникьосва, понеже за мен ваксина нямаше никъде, а сега вече е късно и ме е страх да не лепна нещо, докато дойде момента на така дългоочакваната среща…

# 425
Мами, аз пък се чудя как ще обличам бебето за сън, вие как бихте облякли бебче за сън, в стаята е около 22 градуса. Взех и спален чувал (1 tog)

# 426
  • Пловдив
Sissy105, на такава температура му слагам ромпър и чувалче 1 tog. Ако ти се стори че му е топло (особено като се поадаптира) - може да заместиш ромпъра с боди.

Ето примерна схема:

За АМ - изчаках да видя какво ползват в болницата. Там поиска еднократно вечерта преди да ни изпишат, иначе ми буташе шишето на всяко предлагане (предлагах след кърмене, тъй като не бях сигурна стига ли му). Таткото купи след като се прибрахме да имам за всеки случай, кутията така си седи неотворена.

Последна редакция: пн, 13 май 2024, 08:48 от Karina*

# 427
Предлагах ѝ АМ само в болницата в деня, в който ме пратиха в стаята и ми я донесоха, след кърмене естествено. Тя го пиеше, но аз не ѝ давах цялото. Бебешките акушерки даже не искаха да ми носят АМ. Казаха - ако искаш да кърмиш, никакво АМ, ами по-често слагане на бебето на гърда. Аз това си го знаех де 😂 Но приятно ме учудиха колко ми се радваха, че кърмя и не ми бутаха АМто.

# 428
Въпросът ми е на някоя от вас случвало ли се е да сънува кошмари по време на бременността? Аз от два месеца почти всеки ден сънувам ужасни неща като вчера пак се събудих в 5ч. сутринта от поредният отвратителен сън. То не са зомбита, духове, демони, паяци и т.н.
И вече започвам са се притеснявам.

Аз всякакви странни сънища сънувам, почти постоянно, също рано-рано се ококорвам. То от хормони и вълнения няма как иначе...
Опитай се да наблегнеш на вълнението по първата ти среща с нея, положителните емоции, пробвай медитация. Heart

# 429
Ок е фрош за миене,просто съм свикнала с Бочко 😁🤗
Вчера през деня беше мн спокойна само спеше и ядеше,ама вечерта мн мрънкаше аз и мм ставахме постоянно....взе да си показва рогцата малки😁🫢и днес е така мрънка плаче ....нз дали се наспива,каката все й виси на главата.
Тези с по-големи деца какво позволявате смисъл пипане,гушкане,целуване и къде....
Моята все е залепена за малката иска да я дига даже 😁и днес забеляза,че няма зъби беше мн учудена 😁
Иска да я изведжаме навън 🫥🤷

Вера си позволих глътка кола 😁нз кога може а мн обичам .....ама с това секцио нз

# 430
Оо и аз сънувам много глупости. Имала съм вечери с такива гадни кошмари, че се събуждам и от страх ме мога да заспя. Аз съм чела, че по време на бременност много се сънува и гледам да не отдавам значение на нещата. Както казваш от демони, призраци, глупости няма спасение 😅 най-чести са ми сънищата с това някой да ме преследва или издирва, като разказвам на ММ, все ми се подиграва как не са ме хванали все още, че през вечер ме търсят 😅

Хора вчера ММ се обръсна. Той си беше пуснал една стабилна брада, но реши за срещата с бебка да я махне. Такъв рев му ударих, май нещо хормоните ме подлудиха. Не е като да не съм го виждала без брада, но някак си вчера все едно седях до друг човек и през цялата вечер всякаш бях на първа среща с някъв мъж на дивана 😅🤣

Днес съм на преглед и тонове, дано има някаква индикация за нещо.

# 431
Нашият батко загуби интерес към нея след като видя, че тя само спи, яде и плаче.Grinning Изглежда е различно като е с кака. Иначе му давам да я гушка, да я гали или целуне отгоре по главата, крачетата, но без пипане на лице и ръце засега.

# 432
Аз се прибирам от тонове и преглед. Изглед за раждане - нулев, нямам контракции. Главоболието ми продължава, утре ще пускам изследвания и от сега съм се напрегнала за резултатите. Нещо ми падна настроението рязко и искам да си ида у нас да си спя. Изядох 600 ананаса и 3000 фурми, резултат никъв, освен че от Ананаса ми изтръпна езика заради ензимите му.
Явно нещата отиват към след термин.
Кошмари  и аз сънувам, толкова са ми реалистични сънищата, че като стана да пишкам, бързам да си легна да си досънувам да видя какво ще стане. Не им отдавай значение, напълно нормално е по време на бременността.

# 433
Мими, изследвания свързани с главоболието ли ти е пуснала или нещо друго? Аз силно се надявам да не ми пуска повече изследвания, защото ми омръзнаха. Беше забравила да ми назначи една стерилна урина и си мислех, че след нея ще приключим.

Не се напрягай, последните дни са най-тегави. Това с ананаса май никва работа не върши. И аз ям като лудите и нищо. Ходене, клякане нищо не става. Секса и той е безумен, аз съм като мечка и изобщо не се чувствам добре.
Не помня коя беше споменала как 30 мин след секс са и изтекли водите, та аз си седя и чакам след секс да се случи нещо ама нищичко 🤣😅

# 434
Здравейте, искам да ви питам дали това е нормално държание от следящо АГ, днес бях на тонове и за преглед на разкритие, но ѝ казах, че няма да раждам в тази болница (Хигия , Пазарджик) , а ще раждам в държавната болница в град Пазарджик и тя ми каза щом няма да раждаш при нас, няма да те гледам за разкритие, ходи там да си те гледат. И не ме видя за разкритие, платих си тоновете и дори не ги погледна. Постъпила ли е правилно според вас?

Общи условия

Активация на акаунт