Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 846
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
Момичета пак съм аз. Да питам тези които родиха секцио мажете ли с нещо раната? Доктора ми изписа ама свърши, та се чудих дали да не купя нещо…

# 541
Да я кажете,моя каза само със спирт да почиствам

# 542
Честито на всички Мами! С малко закъснение моята принцеса София се появи точно преди Великден. Вече сме си вкъщи и се адаптираме. Пожелавам на всички кротки бебета и леко раждане на всички, които им предстои!

# 543
Честита, София 🩷 много да ви радва!

# 544
Здравейте! Аз съм вече в 40 седмица, с никакъв статут за раждане, нито омекване, нито разкритие, доктора ми каза, че понеже вижда, че имам голямо желание за естествено раждане може да изчакаме до другата седмица, но на мен не ми се иска да преносвам и утре ще избирам дата за планово секцио, колкото и да не ми се иска. :/

# 545
Защо секцио, а не индукция?

Честита да е София! Много здрава и щастлива да бъде! 🍀❤️

# 546
Ами той ми предложи индукция, но каза че при моето състояние на не омекнала шийка и без никакво разкритие, най-вероятния обрат на нещата е спешно секцио, да го имам предвид, и само където ще си понеса болките, и реших, че не искам индукция

# 547
Днес се опитвам от следобед да побликувам и все не успявам... На 7 беше плануваното секцио. Бебчо е с скромни 2510 и 47 см, часът му е интересен 12:12.Този път съм с положителни емоции и от престоя и от отношението в болницата. Изписаха ни в събота. Пъпчето падна вчера и съм доволна и спокойна. Педиатърката мина днес на домашно посещение и даде насоки и съвети. Макар да съм с опит ми е много притеснено дали  се справям. Надявам се да изчета. И честито за бебчетата

# 548
Честито за новите бебчета на всички Heart
Днес е някакъв рекорд с новините за нови бебета.Супер супер Heart Eyes

# 549
  • Варна
Мами, последните дни нищо не казват по новините за коклюш Sad странно ми е. На някое бебе сложиха ли му ваксина след 6та седмица?

# 550
Мами, последните дни нищо не казват по новините за коклюш Sad странно ми е. На някое бебе сложиха ли му ваксина след 6та седмица?
Че имаме ли таива бебета тук на толкова седмици 🤔

Ара и моята е на 7-ми изписаха ни неделя,всичко е ок.
Тези дни ще звъня на педи и аз още се адаптираме с две деца 😁и мм тича по задачи и помага ест.
Пъпчето още не е паднало,само го гледам и го мисля.

# 551
Ара, честито бебче! Бързо възстановяване и наваксване на бебчето 😊

# 552
Честита да е София и бебокът на Ара. да растат волни и щастливи. Бързо възстановяване на мамите!🤗😊

При нас най-накрая пъпа падна вчера на 18 ден 🙄. На баткото на 6тия 😅. Но пък днес изглежда съвсем нормален пъп вече ☺️

sissy105, зависи колко голямо. В моето семейство има 3 около 4 кг бебета родени естествено и трите с глава, колкото моето 3 кг 🤷🏻‍♀️

# 553

Нашата педиатърка каза, че не се наема да прави ваксината по-рано. БЦЖ-то, което правели още в болницата, било жива ваксина и изрично пишело, че не трябва да се прави друга ваксина до 2 месеца след това. В Западна Европа можело да се прави и по-рано коклюша, но там нямали БЦЖ.

# 554
Ясно, стискам палци всичко да е наред. Не се притеснявай или разочароваш от това, че така се е наложило. 🍀❤️

Честито бебче, Ара! Да е здрав и щастлив.🍀❤️

Аз нещо съм много демотивирана 😟 утре се надявам да има нещо оптимистично на прегледа амаа се съмнявам. Толкова се зарадвах на Мими, как вчера от нищото е тръгнало раждане, че цял ден си представям  и на мен да ми се случи.

Общи условия

Активация на акаунт