Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 955
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Ами момичета... Преди по-малко от час се роди и нашият Максим 🩵 3150г., 50см. Абсолютно съвършен е! Изплака си силно и мъжки като го изкараха, толкова мъничък ми се стори, миришеше невероятно... Нямам търпение да си го прегърна.
За секциото ще разкажа подробно като се освестя малко, че още не знам на кой свят съм. Не беше най-прекрасното преживяване, честно казано, но не е и болка за умиране. Имахме проблем с упойката, на няколко пъти не им се получи със спиналната, но в крайна сметка стана и не се наложи да ме приспиват. Ужасно студено ми е, нямам търпение да мине това... За сега толкова, ще се включа пак с подробности 😊❤️

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 19:31 от pauly

# 646
Честит да е Максим Simple Smile Да пълни мноооого памперси. Бързо възгановяване на теб 😊

# 647
Айдееееее ❤️🍀 честит да бъде!!! Да е здрав, силен, щастлив и всичко в живота му да се случва с лекота! 

Много се радвам, Паули! Бързо възстановяване 💐 Най-сетне дойде момента да си го гушкаш 🍀❤️

# 648
Еха pauly браво.Честито бебе Heart
Бързо да се възстановиш и после да се гушкате много с малчо Blue Heart

# 649
Честито,Паули! Много здрав и спокоен Максим 🩵 Бързо възстановяване и чакаме подробности 😊

# 650
Честито Паули .Нека бъде жив и здрав Максим ,благословен и много радост да носи на мама,татко и кака 💙

Моята нари се беше запекла та,това с термометъра свърши работа ,намазах с малко мазно кремче (аз намазах с павловичева маст) и на 1 см резервоарчето пъхаш в дупето,малко въртеливи движения,задържаш и след малко резултата е налице и на детето му олеква .

# 651
Паули честитооо💚🐣🐣🐣
Бързо възстановяване 💚
Така е моята мина 4 и пак ми се вижда малко човече,а тези по три милите,ами идеални са 💟
И мен не ме хвана и кръвното ми падна ....абе мина....може би анестезиолога ни е бил един и същ нещо ме съмнява.....хм

С какво почиствате интимните части на момиченцата,да сверя часовника(тампонче,марличка,клечка,водичка,олио)

# 652
Гергана прави 10 дни днес.🐣
Наистина първите 2-3 дни са тежки и болезнени след секцио ...но минава ❤️бъдете силни

Имат ли родилни петна вашите бебета...моята колкото искаш🫢между веждите,на всеки клепач и на вратлето😁надявам се скоро да минат мисля че около три месеца.
https://bg-mam.ma/p/220984/4898050
Интересно ❤️
Моята няма ,но се роди много червена цялата ,оправих си я вкъщи,с ужасно суха кожа се роди ,зачервена,имаше и ръце на перачка така ги наричат
Доволна съм от Мустела,при нас върши чудесна работа ,ползваме и бебешки крем за чувствителна кожа лице и се оправи положението
При нея където пипнеш и червено става
Но мисля,че и с Бочко също може да имаме хубави резултати ,не само със скъпата козметика

# 653
Pauly, добре дошъл на Максим! Това ми беше едно от имената за момче, когато не знаехме какво чакаме 😁 Да е жив и здрав, а на теб се радвам, че ти олекна!

Аз под родилни петна разбирам постоянни такива. Аз например имам като месечинка на единия пръст на крака 😁 Иначе такива червени има моята на клепача, но казаха че ще минат.

Педиатърката ни каза интимните части навътре с нищо да не чистим, само докато си я къпем и с мокрите кърпи между памперсите.

# 654
  • София
Добре дошъл на Максим! Здрав и щастлив да бъде! Паули, бързо възстановяване ти желая!

Гого няма родилни петна, но имаше много зачервена кожа. Казаха, че е нормално. Мина му, слава богу. А снощи се къпахме за първи път. Очаквах голям рев, но не. Поплака малко, но не както си го представях. С ММ сме страхотен екип. Добре, че беше той. Аз бях по-притеснена. Ще станем по-уверени, трябва време.

# 655
Честито Pauly! Бързо възстановяване и много да се гушкате с Максим!

# 656
Ние вече я къпем няколко пъти първия път беше 😁🫢....мм я държи, аз поливам и къпя  от струята вода ...каката иска да гледа, бута се уж държи кърпата ама я пусна на земята 🫥....цирк, а уж ни е второ...

# 657
Ние вече я къпем няколко пъти първия път беше 😁🫢....мм я държи, аз поливам и къпя  от струята вода ...каката иска да гледа, бута се уж държи кърпата ама я пусна на земята 🫥....цирк, а уж ни е второ...

Харесва ли банята ,моята много обичаа ,разтапя се от кеф

# 658
Да много обича и като й суших косичката пак 💟все едно беше на масаж ,голям кеф за нея.
Днес не спи спокойно не е акала от вчера сутринта в 8 и се напъва 🫥дадох био Гая

# 659
  • София
И на мен ми казаха да давам Биогая. По 5 капки дневно преди хранене. За месец. Засега 2 пъти му дадох с лъжичка. Дано има някакъв ефект този пробиотик.

Общи условия

Активация на акаунт