Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 747
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Мими какво ви казаха за запичането? Моята пак се мъчи от 4 ч сутринта,само пишка.... Кво ще правим
Ние сме на Хип ?Вие на Аптамил,значи може да не е до млякото
И това,че нямам достатъчно собствено мляко ме много напряга....Толкова усилия ,и не винаги става,надеждата умира последна ,ама вмесго да се увеличава намалява
Явно съм си аз виновна,че имах големи очаквания с тва кърмене ,и сега се разочаровам
Всеки ми повтаря и колко е важно и като изцедя поредните скромнии десет двайсет мл ,намалено от 60 и още по-зле се чувствам,като ми натякват за кърмата

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 11:52 от Mims1900

# 736
Аз сега се връщам от тонове, Аг беше в раждане и не можа да ги погледне. Оставих и ги на регистратурата и тя ще ми върне обаждане. Аз понеже досега не съм виждала такава скала на второто измерване, това някакви леки контракции ли са? Нищо не съм усещала по време на записа и ми стана интересно.

Скрит текст:

# 737
Много е гадно, че така сте се мъчили. Нито съм усетила иглите при спиналните, хванаха ме от първия път без да усещам абсолютно нищо, нито ме е боляла матката после, само ми падаше кръвното от упойката и имах треска след самата операция. Не съм имала рана, дренажи, конци. Понякога имам чувството, че докторите забравиха как да работят в интерес на пациентите. И въпреки, че съм минала много леко на фона на всички разкази, определено това, че секциото е лекия избор е абсолютен мит.

# 738
Момичета, днес се роди моят Борис!! 2700гр 49см, а вчера го мериха 3.200
Още съм под упойка от секциото и съм адски развълнувана! Хвана ме упойката лесно, бебчо беше омотан около пъпната връв и седалищно.. Ще кажа като пусне упойката как ще съм!

# 739
Честито Ем22. Бързо възстановяване и здраво бебче!
Ние също сме на Аптамил. Кърма + дохранване, защото не стига. Педиатъра каза че не е запичане до 2-3 дни. Ако е повече да… не беше акала 1 ден, но на другия след всяко ядене и то стабилно… аз слагам и капки в аптамила макар че няма колики, но помагали за коремчето като цяло.

# 740
Sefemylove, Био Гая ли капки или други? Аз слагам веднъж на ден по едно саше ОмниБиотик и отделно по 3-4 пъти Лефакс. Лефакс определено помогна за коликите.

# 741
Em22  честит Борис 🩵 да е много здрав и спокоен. А ти бързо се възстановявай и да разказваш 😊

# 742
Честит да е Борис! 🩵
Здрав, силен и щастлив да расте! 🍀

Аз бих похвалила моя АГ, видях си белега - много майсторско изпълнение. Нямам конци за сваляне, утре ще ми махнат и превръзката и ще мога да се къпя. За мен лично проблемът беше в анестезията, не че не ме е хванала, но може би са ми сложили някаква лека доза или не знам...

# 743
Mokka abokoliken на abopharma. На всяко хранене по 4 капки слагам в млякото. Не знам но е очевидно по-спокойна. Докато яде се чуват червата и как къркорят и пръцка много. Но сега е добре. Като се появят коликите ми казаха и еспумизан да давам.

# 744
Честито бебче 🎉
Паули аз не смея да гледам все още такива неща😁😁😁и аз нямам конци,преди с него имах,нова практика явно.
За мен проблема може би е съвкупност от анестезия и мен, аз съм с ниско кръвно и тогава съвсем е паднало ...
Спирам да пиша по темата 😁
Първото къпане е голям кеф макар и без косата аз имах абокат на китката и го пазех доста и не можах така хубаво да се изкъпя ама пак биваше 🎉

Нз вече Мими🤯 не съм я питала по тел,реших на живо утре да говорим ще издържим още една вечер,днес е трети ден дефакто....мислех за клизма,но ...има един сироп каката така я излекувах Лактулоза МИП.💯На косъм съм да го купя.
Не съм убедена да сменям млякото.

# 745
Честито бебче 🎉
Паули аз не смея да гледам все още такива неща😁😁😁и аз нямам конци,преди с него имах,нова практика явно.
За мен проблема може би е съвкупност от анестезия и мен, аз съм с ниско кръвно и тогава съвсем е паднало ...
Спирам да пиша по темата 😁
Първото къпане е голям кеф макар и без косата аз имах абокат на китката и го пазех доста и не можах така хубаво да се изкъпя ама пак биваше 🎉

Нз вече Мими🤯 не съм я питала по тел,реших на живо утре да говорим ще издържим още една вечер,днес е трети ден дефакто....мислех за клизма,но ...има един сироп каката така я излекувах Лактулоза МИП.💯На косъм съм да го купя.
Не съм убедена да сменям млякото.

Не е до млякото сиг ,моята се изходи
Хванах краката нагоре и ги присвих към коремчето.
Лактулоза ако нещо взимай да и олекне
Моята дъщеря постоянно хълца
Още от корема е такава
Има ли друго такова хълцащо бебе постоянно

# 746
  • София
Честит да е Борис! Здрав и щастлив!

Засега няма да сменям млякото, освен ако педиатъра не каже. Гого си го хапва с кеф, не се запича от него. За секциото - и моят белег е едва забележим, нямам конци за сваляне. На мен още в реанимация ми сложиха водоустойчива лепенка и се къпя с нея. В деня на изписването сложиха нова, която свалих вчера под душа.
За болките - всеки ден става по-добре, но си опъва. Нямам нужда от болкоуспокояващо. Хубавото е, че вече мога да спя и на една страна. Първите 2-3 дни беше невъзможно.

# 747
Къде са ви правили секциото та нямате конци?

# 748
В Бургас. Има конци, но са разградими и няма да се свалят и няма проблем да се мокрят.

# 749
Em22 честито бебче Blue Heart
Ще чакаме разказ и от теб,първо се възстанови.
pauly и на мен много ми хареса историята ти за раждането,напълниха ми се очите.За съжаление раждане без болка май няма.На ми стана и мъчно,че така те е боляло Confused Ще мине и това,малко търпение трябва

Общи условия

Активация на акаунт