Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 18 048
  • 435
  •   1
Отговори
# 210
На финала публиката защо освиркваше председателя, когато говореше? Thinking
Иначе песента на Германия много ми хареса, на Италия също. Най-незапомняща и блудкава ми беше испанската.
Като цяло не го харесват, една от причините е допускането на Израел, но поводът е дисквалификацията на Нидерландия.

# 211
  • България
Викаш, добре, че е журито да научи хората що е хубава музика Simple Smile)))

Точно това викам. Нивото на публиката е Нидерландия и Хърватия, а на журитата Швейцария и Франция. Публиката има да се учи…

Много мразя поучителен тон какво трябва и не трябва да се харесва от публиката.

Първо са три категории изпълненители: шоумен, разказващ лична драма посредством весела песен, певец и шоумен-джендър/певец.

Французинът не спечели, защото песента му беше слаба. Иначе успя да ме прикове да го гледам и слушам три минути само с харизма, глас, присъствие. Прекрасен изпълнител! Той е певецът.

Гледката на подскачащия швейцарец в пола и извънземен грим ми беше неприятна. Чудих се кой е измислил тъпата му хореография. Песента е в стил Макълмор с опера. Той опитва да прави шоу, но не е харесван от публиката колкото холандеца и хърватина.

Публиката ще харесва каквото харесва, който умело представи продукта си, харизматичен, интересен е и се откроява от буламача.

Хърватинът и холандецът имат хубави идеи, осъществени добре. Разказват лична история/драма, скрита зад весела песен. Нормално е catchy песен с прост ритъм да се запомни и хората да си я припяват. Техните песни са общочовешки, а не става дума за проблем на по-малко от 0.01 хора на планетата - не знае кой пол е детето.

# 212
  • Буркина Фасо
Гледката на подскачащия швейцарец в пола и извънземен грим ми беше неприятна. Чудих се кой е измислил тъпата му хореография. Песента е в стил Макълмор с опера. Той опитва да прави шоу, но не е харесван от публиката ...
така се получава когато някой иска да пробие с всичко друго, но не и с пеене както е в случая.
това същество (аз, ти, той, тя , то) след месеци няма да го знае никой. то и до сега беше пълна неизвестност.

# 213
"Това същество" е процъфтяващ млад изпълнител в Швейцария. Преди една година е обявил, че е небинарен (не се отъждествява изцяло с мъжки или женски пол), но това по никакъв начин не променя музикалния талант, с който си спечели най-големия музикален конкурс в света. И ако това ви успокоява, има приятелка (жена, родена и приемаща се като такава) от 5 години.

# 214
така се получава когато някой иска да пробие с всичко друго, но не и с пеене както е в случая.
това същество (аз, ти, той, тя , то) след месеци няма да го знае никой. то и до сега беше пълна неизвестност.
И за Битълс има такива цитати когато са се появили 😁

# 215
  • в сърцето на един мъж...
"Това същество" е процъфтяващ млад изпълнител в Швейцария. Преди една година е обявил, че е небинарен (не се отъждествява изцяло с мъжки или женски пол), но това по никакъв начин не променя музикалния талант, с който си спечели най-големия музикален конкурс в света. И ако това ви успокоява, има приятелка (жена, родена и приемаща се като такава) от 5 години.

Добре, ако има приятелка, как тогава е не бинарен? Не схващам.

# 216
А ти какво разбираш под 'небинарен'? Да няма приятелка, да няма и приятел? Simple Smile

# 217

Точно това викам. Нивото на публиката е Нидерландия и Хърватия, а на журитата Швейцария и Франция. Публиката има да се учи…

Нормално е catchy песен с прост ритъм да се запомни и хората да си я припяват. Техните песни са общочовешки, а не става дума за проблем на по-малко от 0.01 хора на планетата - не знае кой пол е детето.

Нормално е прост ритъм да се харесва от проста аудитория. Много е ниска летвата при публиката. В техните песни става въпрос как единият използва личната си драма да буди съжаление в зрителите, а другият - рим тим таги дим (???).

# 218
Кой буди съжаление?

Нормално е catchy песен с прост ритъм да се запомни и хората да си я припяват. Техните песни са общочовешки, а не става дума за проблем на по-малко от 0.01 хора на планетата - не знае кой пол е детето.

Нормално е прост ритъм да се харесва от проста аудитория. Много е ниска летвата при публиката. В техните песни става въпрос как единият използва личната си драма да буди съжаление в зрителите, а другият - рим тим таги дим (???).

# 219
А ти какво разбираш под 'небинарен'? Да няма приятелка, да няма и приятел? Simple Smile

Какво аз разбирам си е моя работа. Интересно ми е как се определяш ни за мъж, ни за жена и си имаш приятелка, която харесва мъже. И твърдиш, че още не си намерил себе си. Обаче от пет години спиш с жена. И изведнъж идва конкурс за песни и ти се явяваш и обясняваш, че не си се намерил Simple Smile Ми че то ачик ачик е ясно що не можеш да се намериш Simple Smile

# 220
  • България
Кой буди съжаление?

Скрит текст:

ztztt, моля прочети текста (и превода) на Europapa и Rim Ti Tagi Dim и виж видеоклиповете им преди да коментираш, защото оставам с впечатление, че не си... Губи се смисъл в дискусията.

Аз не искам да гледам как професионално жури оценява най-високо поп бози без никакъв замисъл и концепция само заради певеца/певицата/състава. Мога да предположа как ще гласува - като Roomie Official. Искам да видя мнението на ниската летва на публиката, а не на "високата" летва журито. В родното жури ("високата" летва) участваше Ритонеца, който ми е най-ниската летва от родните певци и пее на всичкото отгоре чалги. Grinning Grinning Grinning Другите висшестоящи особи от наша страна са Нели Рангелова, Мария Мутафчиева от „Мери Бойс Бенд“, Венцислав Роланд-Venzy, Георги Симеонов JJ.

// Нели и Ритонеца са ни в клин, ни в ръкав журЕ
JJ пише поп бози, ще гласува като Roomie, Венци е рапър, другата нямам идея коя е

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 23:04 от ferencliszt

# 221
  • София
И аз не що се обърках. Ако те ( нали Немо е те, т.е. няколко неща) си имат приятелка, момиче, тя, то тогава тя като си харесва и е с няколко едновременно, тя какво си има, харем? или то, пиле, нещо?. Тогава тя също не би трябвало да е обикновено момиче, тя, а някакво нещо си от някакъв странен пол/вид, защото не харесва мъже. ( и тук е онова супер ретро търкалящо се човече, когато нещата бяха доста по-семпли и имаше мъже и жени, точка Simple Smile)

Харесах френската и немската песен. Приятни за слушане са ми и тези на Украйна, Израел и Италия. Песента на Немо не я разпознах днес по радиото, което е показателно за качествата й, а да се сравнява Фреди с Немо си е обидно направо.

# 222
И аз не що се обърках. Ако те ( нали Немо е те, т.е. няколко неща) си имат приятелка, момиче, тя, то тогава тя като си харесва и е с няколко едновременно, тя какво си има, харем? или то, пиле, нещо?. Тогава тя също не би трябвало да е обикновено момиче, тя, а някакво нещо си от някакъв странен пол/вид, защото не харесва мъже. ( и тук е онова супер ретро търкалящо се човече, когато нещата бяха доста по-семпли и имаше мъже и жени, точка Simple Smile)

Харесах френската и немската песен. Приятни за слушане са ми и тези на Украйна, Израел и Италия. Песента на Немо не я разпознах днес по радиото, което е показателно за качествата й, а да се сравнява Фреди с Немо си е обидно направо.

А, те това имах предвид и аз Simple Smile
Децата от събота слушат нон стоп Europapa и Rim Ti Tagi Dim. Тийнове. За Немо няма да цитирам мнението им...
Немската, австрийската и френската също са им в плейлистите

# 223
  • София
а да се сравнява Фреди с Немо си е обидно направо.
Що? И той по критерия на бг мама е бил джендър на джендърите:  бил е гей, доста разюздан живот е водил, пее с пола....айде не така селективно, моля...
Очевидно тук някои за първи път откриват термина "небинарен" и за това толкова голяма важност му придават. Този Немо не ми беше фаворит, ама човека пее добре и е артистичен....Хърватия също не ми беше фаворит, такива песни по 2-3 слушаме всяка година, елементарен ритъм и текст, подскачащи мъжаги, този даже пък и с носия беше....не благодаря.

# 224
  • България

Значи е решил да се направи на небинарен, за да си вдигне шансовете за победа на конкурса и популярността. Това е като да излезеш с брада на сцената само за да скандализираш публиката. Не му вярвам вече за джендърството, но му вярвам, че изпълнява ролата на слабия партньор във връзката.

Общи условия

Активация на акаунт