Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 996
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
Снощи Люксембург избра своят представител

# 301
  • Буркина Фасо

с добри гласови данни ли е ?

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 20:57 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 302

уточнено ли е  представител, представителка или представителко е ?
Защо ти е важно?
Ако ще ръсиш такива коментари, ще ти ги докладвам един по един. Това е тема за музика, не за хейтърство.

Бива песничката, миналогодишната им ме зариби малко преди финалите, така че дори и да не съм силно впечатлена, очаквам да стои добре на голямата сцена.

# 303
И на мен ми харесва! Подходяща и свежа.

# 304
Гърция. Скучна ми е песента.

# 305
  • България
Тазгодишната песен на Гърция е по-добре от миналогодишната чалгия. Но самата песен е блудкава. Много шум за нищо.
Певицата изглежда захлупена с тези очила и с тази прическа.

Песента на Люксембург е по-подходяща за детската Евровизия... Много ми е наивна и семпла.

Албанската песен и тя скука, подходяща е за публика от 50 души, не 10 000. Движенията на певицата са нагледната дефиниция на криндж. Тези хора не са за сцена. Албанските дует Ритон.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 10:11 от ferencliszt

# 306
  • Телиш/Плевен
Испанската песен.
Melody - Esa Diva

# 307
Националната селекция на Литва

# 308
  • Телиш/Плевен
Песента на Белгия.

Не ми харесаха нито песента, нито изпълнителят.
Хареса ми тази, но остана на трето място...

# 309
Традиционно Белгия е по-силна на нечетни години, защото тогава е фламандският оператор.
Това има много потенциал за добро представяне, да видим какво ще направят.

# 310
  • Телиш/Плевен
Eurovision Top 20 Most Watched: January 2025

# 311
  • Телиш/Плевен
Песента на Словения.
Klemen - How Much Time Do We Have Left

# 312
  • България
Това са гледанията само за месец януари, нали?

Много е странно, че хората се връщат към бозите на Лорийн, гръцката чалга, турските чалги, руските бози. С Александър Рубяк ще да има новина, за да се връщат хората към неговата песен толкова много.

Иначе си личи кои песни миналата година са се откроили: меме песните на Хърватия, на Нидерландия, сатанистката песен на Ирландия, французина и небинарното пиле. Много ме радва, че французинът и хърватинът са с повече гледания от пилето, а нидерландецът е два пъти с песента. За мен по интернет представяне нидерландецът трябваше да спечели, песента е зарибяваща и със смисъл.

# 313
  • Телиш/Плевен
Да, в описанието пише това:

"Всеки месец ще отброяваме 20-те най-гледани видеоклипа в официалния YouTube канал на Евровизия.

Данните се събират с помощта на гледанията на официалния YouTube канал на конкурса за песен на Евровизия от току-що изминалия календарен месец и ние приемаме януари 2020 г. като отправна точка за нашите класации.

Освен ако не избягваме национални финали или важни съобщения (или сме по средата на конкурс за песен на Евровизия), Топ 20 на най-гледаните на Евровизия (обикновено) ще се излъчват в първия четвъртък на всеки месец в 20:00 CET."

Учудих се на интереса към тези песни, някои ги бях позабравила, а други не бях чувала, защото в някои години пропусках конкурса. Grinning Последно през 2022 г. го гледах...

# 314
Това са гледанията само за месец януари, нали?

Много е странно, че хората се връщат към бозите на Лорийн, гръцката чалга, турските чалги, руските бози. С Александър Рубяк ще да има новина, за да се връщат хората към неговата песен толкова много.

Иначе си личи кои песни миналата година са се откроили: меме песните на Хърватия, на Нидерландия, сатанистката песен на Ирландия, французина и небинарното пиле. Много ме радва, че французинът и хърватинът са с повече гледания от пилето, а нидерландецът е два пъти с песента. За мен по интернет представяне нидерландецът трябваше да спечели, песента е зарибяваща и със смисъл.
Просто в Източна Европа много се слуша музика от Ютуб, а не от стрийминг платформите. Затова и най-гледаната песен в канала на Евровизия е песента на Русия от 2020.
Лорийн трупа гледания, защото този път успя да влезе по радиата и с последващи песни и така се бута и Tattoo.

Общи условия

Активация на акаунт