Ма-ма, ба-ба, та-та, ЮЛЧЕ вика пак родата!

• 11 137
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Честити месечинки на Алекс smile3525 Диляна newsm51 Рая newsm51
Betta - newsm10  smile3501
Isi_kam -  Според мен здравето е по-важно, но не се знае какви са ти здравословните проблеми и дали търпят отлагане, макар че обучението би трябвало да бъде няколко месеца.  Thinking
Аз да ви кажа какво направих: След като захраних Калоян с морков, му се появиха едни червени петна на врата (под ушите) и отдолу на гушката. Реших, че са от морковите и спях да давам. Продължих да давам тиква, а те не минават. И какво се оказа: за да не остават петна в/у лигавника, използвах едни гадни лигавници с кофти връзки и от те му протрили врата. Много съм умна, случайно да не изцапам 20-те бели лигавника.  smile3538 Та сега се храним без лигавници и почти минаха.
Днес е хубаво времето и ще има разходка.   bouquet

# 16
Да се разпиша и аз. Темичката е страхотно оформена  bouquet
Днес във Варна е мрачно и може да няма разходка за бебка.
foquita И Цвети казва само гласни  също още не се обръща и няма хубава опора на крачетата, мързеланче ми е бебка Heart Eyes

# 17
Весел месец newsm44 изпълнен с много постижения tooth newsm30 1crib Hands Clap на Алекс, Диляна и Рая!

isi_kam, естествено че здравето е на първо място!Дечицата ти имат нужда от теб и трябва да си здрава за да им помагаш.Дано не се касае за нещо сериозно при теб SadДа оздравяваш, ей!  bouquet

Nita, важното е, че не е било алергична реакция това при Калоян(откраднала си ми името за мъжко Wink)
А за лигавниците, аз използвам едни такива гумирани.След хранене мия и до следващото са изсъхнали.Много са ми удобни и къщи вече не се размятват захабени лигавничета.

# 18
Честити месечинки на:
Ема на мама Popova Two Hearts
Георги на мама BuNNy   ura
Ния на мама Nike  newsm18
Яна на мама Betta
  bigdance2

Честит празник на сем. Прасчови newsm51 и
всички празнуващи!

П.П. Знам че това са вчерашни работи, ама и моята главица е вчерашна Laughing

# 19
Бета, темата е разкошна, нямам думи! Тези нежни цветове, това пролетно настроение предизвикаха истинско естетическо удоволствие у мен! Браво!   bouquet А страницата се отвори страшно бързо при мен, за първи път ми се случва!

Честити месечинки на всички днес!

Много съм съгласна с пиги за бронхиолита и за хипердиагнозите, които лекарите поставят тука. Във Франция го лекуват не с антибиотици, а водят децата на едни специализирани детски кинезетерапевти и изкарват механично храчките чрез едно специално натискане на гърдичките. Родителите казват, че е малко стряскащо като метод, но било абсолютно ефикасно. Жалко, че тук няма такива специалисти. Пак да пожелая бързо оздравяване на Митето!

Иси, здравето е най-важното естествено. Мисля, че най-добре лекар може да ти каже дали може да отложиш лечението си и с колко. И ти да си прецениш какъв риск поемаш. Пожелавам ти да вземеш най-доброто решение!

# 20
Честити месечинки днес!
На патерици честит празник за вчера!

Бета,   bouquet

Иси, консултирай се с лекар за лечението дали може да се отлага и прецени тогава. Здравето е най-важно обаче!

а Венка защо изчезна така? Преди пишеше честичко?

# 21
Честито на днешните месечинки.Специално на Алекс  Hug
Бета,темата е страхотна.Придава ми едно такова хубаво настроение...   bouquet
Иси,аз също мисля,че здравето е най-важно.На девчицата им трябва здрава майчица,която да се грижи за тях.Пари се изкарват,но здраве трудно се купува  Peace Успех каквото и да решиш  Hug
Прасчо,пропуснала ли съм нещо,или вчера сте имали специален повод за празнуване?Ако е така-честито   bouquet
Днес времето е чудесно,само за разходки.По този повод да кажа,че ние със Синеочка ще се разхождаме в Займов,който иска да заповяда  Hug
Слънчев ден от мен  Heart Eyes

# 22
http://djuli.dir.bg/_wm/basic/?df=169267 Пак го пускам Слънчо твоето не се отваря! PeaceЯ кажи нещо повече ако прочете?!Къде чете?

Днес има ли месечинки,да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде днес е слънчево ще се разхождаме!Довечера всички тук! Party

# 23
  • София
Радвам се, че цветята ви харесаха  bowuu.

Иси, Попова го е казала - здравето и според мен е на първо място. Ти трябва да прецениш какъв е риска (за двойката се поправих, а за темата - все пак основата е твоя - аз само замествах    bouquet).
Ели, потресена бях от това, хора ли са тези  Cry?

# 24
  • Стара Загора
Здравейте!
Иси,здравето е най-важно!Пък работа все ще  си намериш!Мъжът ми се казва Десислав.На 28 е.Завършил е Вапцаров и след това карловския техникум.
Аз дда се оплача Дарито не е пораснал нито със сантиметър за 1 месец  Sad все така 70см newsm78
А ми се вижда пораснал.
Бета   bouquet

# 25
  • София
Здравейте мами,
аз нямах компютър мнооогооо дълго време и сега не мога да ви изчета.
Бета темата е страхотна, както винаги е била, де Hug
Цецко още не говори, поне не на разбираем език, иначе не е от най мълчаливите Laughing
Имаме 5 зъбчета и шестото е почти излязло и ръфаме, каквото докопаме, дори ръцете на мама Grinning
Заради грипа (ние се опазихме, поне засега Praynig), не сме ходили на преглед от почти 2 месеца, не сме слагали и противохепатната ваксина още, ама ще гледам да отидем тези дни.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ Hug

# 26
Нита, забравих да ти отговоря за зеленчуците...Въвела съм морков, картоф, тиква, тиквичка, карфиол, броколи, зелена пиперка, зелен боб и артишок. Май 9 станаха, мислех че са 10 newsm78 Понеже знам, че ще питаш за артишока, да кажа веднага, че това ми го пратиха от Франция - пюре от артишок за 4-месечно бебе. Много е гадно, но взех само една част от него и го смесих с картоф и морков и мойта лакомийка го излапа. Дадох му 2 пъти, имам за още 2-3 пъти. Чудя им се на акъла обаче защо са направили цяло пюре само от артишок - имаше само мъничко картоф вътре. Наистина е гадно. Мъжът ми е ял много в детството си, но мен нещо не ме вдъхновява този зеленчук. Зелен е и един такъв на люспи се бели...Не можах да намеря пъщърнак, тука на пазара всички ми казаха, че не посяли тази година Grinning Ще дам също и аспержи, и праз, но него по-късно, ако още го има де, че сезонът му май свършва...Може и да купя и да го замразя...

# 27
Честити месечинки на вички бебенца,които днес стават по-големиbdbaloni newsm38  bigdance2
То май в цяла България пече,освен при нас. SadАма ние пък ще надхитрим времето и днес ще ходим на разходка с колата. travel
Бета:оформлението на темата е страхотно! HugЧак ми замириса на теменужки smile3525
Май няма да мога да пиша дълго днес.Зоя се събуди и ще се харним bombsА после се мятаме на колата и изчезваме smile3521
До после.

# 28
 newsm10 И аз с нетърпение чакам да се събудим и да излезем на слънчице!

# 29
  • Варна
Здравейте wavey
Бета, много хубава тема newsm74
Честити месечинки на Бебчовците и по-специални на Алексчо .Да са много здравички и засмени newsm76
Ели83,снимките са ужас smile3556.направо незнам какъв човек трябва да си,за да направиш подобно нещо cry
Диди81,и ние още нямаме зъбче,а и мой скоро няма и да имаме Crossing Arms.Не се тревожи,че нямате. Peace.Аз първото се зъбче съм го изкарала на Годинка Shocked
Момичета,аз няма да пиша за моето синче,колко е зле и така нататък,защото неискам в тази тема да има лоши неща.Благодаря още веднъж на всички за загриженоста  bouquet,голяма виртуална hug от нас с Дитко-Бандитко.Нашето тати си взема една седмица неплатен отпуск от утре за да си е с нас,в къщи.
Исках да се оплача нещо (,но ще го оставя за друг път,че ще ме запомните само с такива работи Blush,оплаквания и болести и т.н.затова Stop
Мнооооооооого ви обичам всички и се радвам че ви има  love001  love001  love001  love001  love001  love001
п.п Тук времето е супер мрачно,но има нещо много хубаво в него.едно такова спокойствие.................... Wink

Общи условия

Активация на акаунт