Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 249
  • 613
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета,
Има ли добри новини ? Скоро някоя да е с положителен резултат ?
Ние сме в момента на трети опит на ЕЦ по фонд ?
За сега нямаме положителен резултат ! При вас как са нещата ?

# 241
Здравейте аз в момента съм в стимулация на дълъг протокол. Другата седмица ще ми бъде пункцията и се надявам на много хубави ембриончета и най-накрая на положителен резултат с успешен финал. Успех на всички!

# 242
Здравейте, край на септември имам първичен преглед при д-р Станулов. Въпросът ми е чисто времево и ако няма спънки, възможно ли е следващия месец да се насрочи инсеминация или се чака? Благодаря

# 243
  • София
Може да се започне стига да не иска някое по-специфично изследване. Ако не си си правила тест за проходимост на тръбите, може да се наложи. Но може да се отиде и с направо готова снимка и да не се чака. Хубаво е да има тест, защото иначе може да са безсмислени инсеминациите.

# 244
Благодаря! Имам хидротубация и заключение, че са проходими. Д-р Калчев е на мнение, че не трябва да този етап и аз малко се обърках за цветната снимка дали да правя ...
Може да се започне стига да не иска някое по-специфично изследване. Ако не си си правила тест за проходимост на тръбите, може да се наложи. Но може да се отиде и с направо готова и да не се чака. Хубаво е да има тест, защото иначе може да се безсмислени инсеминациите.

# 245
  • София
Мисля, че хидротубация е достатъчно. Д-р Станулов обикновено изпраща на цветна снимка, но и това признава и не е по излишните изследвания. При мен беше изключение и ме прати и на цветна снимка, защото искаше да види особеност на матката. Имахме разни съмнения, но за проходимост и хидротубация стига. Все пак той ще прецени на прегледа. На твое място бих си изчакала прегледа.

# 246
И аз потвърждавам, че приема хидротубацията за достатъчно достоверно изследване относно проходимост. При мен беше така, аз цветна снимка така и не съм правила.

Благодаря! Имам хидротубация и заключение, че са проходими. Д-р Калчев е на мнение, че не трябва да този етап и аз малко се обърках за цветната снимка дали да правя ...
Може да се започне стига да не иска някое по-специфично изследване. Ако не си си правила тест за проходимост на тръбите, може да се наложи. Но може да се отиде и с направо готова и да не се чака. Хубаво е да има тест, защото иначе може да се безсмислени инсеминациите.

# 247
AshleyIN, тестове за тромбофилия правила ли си? Ако не си, пусни, че поне 10 дни се чака за резултата, а може да се наложат инжекции, ако имаш дадени мутации.

# 248
So close,  д-р Калчев ми назначи доста изследвания, мисля и това беше сред тях, изпращаха до Германия пробата
AshleyIN, тестове за тромбофилия правила ли си? Ако не си, пусни, че поне 10 дни се чака за резултата, а може да се наложат инжекции, ако имаш дадени мутации.

# 249
Момичета, а вие обсъждате ли при д-р Станулов, че ходите при допълнителни лекари? То малко тъп въпрос.. Аз в петък имам час при др Калчев, първичен ми е при него. Имам голямо доверие на д-р Станулов, но не и същото на изследване и специалист в друга клиника, с които той е събрал мнението за случая ми. Затова сега правим инсеминации и то само когато овулацията ми е от дясно, заради уж проблемна лява тръба. Не искам да оставям впечатление, че не му вярвам и не го слушам, но сега съм тръгнала да го разнищя това с тръбата.

# 250
Момичета, а вие обсъждате ли при д-р Станулов, че ходите при допълнителни лекари? То малко тъп въпрос.. Аз в петък имам час при др Калчев, първичен ми е при него. Имам голямо доверие на д-р Станулов, но не и същото на изследване и специалист в друга клиника, с които той е събрал мнението за случая ми. Затова сега правим инсеминации и то само когато овулацията ми е от дясно, заради уж проблемна лява тръба. Не искам да оставям впечатление, че не му вярвам и не го слушам, но сега съм тръгнала да го разнищя това с тръбата.

Повечето от нещата които прави Калчев Станулов ги отрича- обливане с лактобацили, имунологични, единствено хистероскопията я приема

# 251
  • На изток от Ада
Сноу , иди при Калчев. Да се изкаже и той

# 252
Сноу , иди при Калчев. Да се изкаже и той

Да отиде, но да не прави нищо по сериозно без знанието на Станулов. Това е моя съвет.

# 253
  • София
Аз не разбрах какъв е казусът. Ако е разчитане на изследване и д-р Станулов може да ги направи, ако целта е да се направи нов тест за проходимост, то бих го обсъдила с него какво да е то. Никога не ми е отказвал да направим нещо, което считам, че може да помогне и според него не е вредно. Знае за всички случаи, в които съм била при негови колеги.

Ако му нямаш доверие и смяташ да следваш чуждо лечение, което противоречи на неговото, то не е ок. Докторът е много разбран, но е важно и отсрещната страна да подхожда с уважение.

# 254
  • София
Тактично ще каже, че Калчев бих го пропуснала, ако някога ми се наложи. Преди да забременея имах час при него, обаче след отзиви се преориентирах и отидох при Ковачев.

Общи условия

Активация на акаунт