Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 43 107
  • 611
  •   1
Отговори
# 390
Малко по-различен въпрос, но някой взимал ли е антидепресанти и ако да колко време преди трансфер са ви препоръчали да ги спрете/ намалите ?

# 391
Честито момченце. Бъдете здрави и щастливи!

# 392
Някой , който е правил дълъг протокол..може ли да ми пише на лично Simple Smile

# 393
Здравейте,
обадих се току що в Афродита.
Казаха ми че др.Станулов вече няма да работи при тях.
Щели от 20 август да имат изцяло нов екип?
Някой запознат ли е какво става в Афродита?
И ембриолозите ли отиват с др.Станулов?

# 394
Доктор Станулов е прекрасен Човек, имам 3 успешни трансфера с него от 1 стимулация по къс протокол.
Когато избирахме лекар за мен беше важно да бъде Човек, а той е такъв.Единственият лекар, който ми е вдигал телефона в 03ч сутринта, и който ме е преглеждал  през уикенда.
Избрах него и бих го последвала навсякъде.
Не е важно в коя клиника преглежда, защото сам по себе си той самия е важен!

# 395
Аз съм с 1 успешна бременност при д-р Станулов и минала година се роди синът ми. Кандидатствах отново за финансиране от ЦАР, тъй като бих желала още едно дете. Миналата седмица подадох заявление за прехвърляне към Доверие. Вярвам в д-р Станулов, сигурна съм, че щом е решил да се мести, има защо и в Доверие ще бъдат осигурени необходимите ембриолози и апаратура.

# 396
Момичета днес звънях в Доверие, вдигна ми главната ембриоложка, каза че в момента отделението е в ремонт и часове за Станулов ще се записват след 2ри септември и записването ще е много трудно.... това й бяха думите.

# 397
Момичета днес звънях в Доверие, вдигна ми главната ембриоложка, каза че в момента отделението е в ремонт и часове за Станулов ще се записват след 2ри септември и записването ще е много трудно.... това й бяха думите.
За първичен преглед ли става въпрос. Ако да звъннете пак на 19-20. Явно разнообразна информация тече, но аз разбрах, че от тогава започва работа администрацията.

# 398
Здравейте, каква е цената на първичния преглед?

# 399
Не съм за първичен преглед , но тя не ме  питала.
На кой телефон звъните вие, аз звънях на регистратура на 2та телефона, никой не ми вдигна и звъннах в отделение инвитро, първия тел. Беше изключен , на втория ми отговори ембриоложката.

# 400
Лично не съм звъняла, но имам тези два телефона 0882 112 752 и 0885 819 477 като контакт на администрация. Може би ембриоложката не е разбрала за какво става въпрос. Първоначално доктора ми каза на тези телефони да звънна за местене на ембриони и че до 19ти ин витро отделението е в отпуск/ремонт. Иначе за часове за прегледи и процедури за настоящи пациенти - след 02.09 звъним/пишем на доктора както и до сега.

# 401
Здравейте, момичета. Имаме едно замразено ембрионче в Афродита. Безкрайно съм доволна от доктора и му имам пълно доверие. Притеснява ме обаче преместването на ембриончето, не съм го правила досега. Някой може ли да сподели мнение дали прехвърлянето  крие риск? Благодаря предварително и желая успех на всички!

# 402
Здравейте, момичета. Имаме едно замразено ембрионче в Афродита. Безкрайно съм доволна от доктора и му имам пълно доверие. Притеснява ме обаче преместването на ембриончето, не съм го правила досега. Някой може ли да сподели мнение дали прехвърлянето  крие риск? Благодаря предварително и желая успех на всички!
Не мисля, че крие риск. Аз забременях именно от замразен ембрион, който преместих в Афродита от друга клиника.

# 403
Благодаря за информацията 🤗

# 404
  • Ст Загора
Моя позната премести ембриони от Надежда в Афродита и забременя .

Общи условия

Активация на акаунт