Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 43 055
  • 611
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, имам въпрос относно Д-р Станулов, не съм му пациентка, но като чета, основно положителни отзиви. Обмислям да запиша час, но като гледам работата му основно е насочена към асистираната репродукция, инвитро процедури и прочие, а при мен ситуацията не е такава.
Накратко, с мъжа ми правихме опити година и малко,но без успех. Решихме да отидем при специалист,макар че нямахме някакви симптоми, проблеми и до последно го отдавах просто на стрес,но уви. Отидох на преглед при един прехвален специалист в Плевен и се оказа, че имам т.нар. шоколадови кисти. Доктора ми каза,че май вървим към операция, след няма и 5 минути преглед, без изобщо да ми обясни кое как защо. Изписа ми някакви витаминки и ме прати да си ходя и да дойда след месец като ги изпия заедно с разширена спермограма на мъжа ми. При него всичко уж е наред, поне до колкото ни разчетоха резултатите. Аз се върнах след месец,положението било все така, беше готов да ме реже, но на мен това ми се стори малко прибързано. Не съм доктор и за първи път се сблъскваме с подобни неща, но според мен е редно първо да се пробва с някакви медикаменти, а не директно операция. Попитах го за този вариант, малко сумтене и муцуни ама добре, изписа ми хапчета да пия 3 месеца после 3 почивка и след това да отида пак. Четох в интернет и форуми после и дори не съм сигурна, че това беше точното лечение за мен. Тук вече започнах да се разочаровам,ама нали човека специалист,има години опит. Пих ги 2-3 седмици и изведнъж получих някакво кървене, което не знам дали е нежелан страничен ефект или нормалната реакция на организма. Телефон на доктора абсурд, телефон на кабинета също, единствения ми вариант беше регистратурата, да си запиша час за след месец поне, през който да се чудя какво става, да бия 200км до Плевен и да си платя още 1 преглед, за да ми отговори за 2 минути нормално ли е това или не, тук ми преля чашата и реших, че май това не е моя човек. До колкото чета, ситуацията със Станулов е съвсем различна и вече съм очарована.  Явно обаче няма да стане сега да запиша час, след като се мести и е в отпуск. Притеснява ме обаче дали ще ме приеме на сериозно, защото на фона на случаите, с които обикновенно се занимава,моето май не е особено сериозно и сложно, та моля за мнение като негови пациентки,какво мислите вие
Здравейте. Аз съм с ендометриоза- така наречените шоколадови кисти. Махнаха ми ги чрез лапароскопия. Моят съвет е да не отлагате дълго прегледите, защото кистите растат. Махат се само оперативно, няма лечение с медикаменти.
Иначе д-р Станулов ми беше казал, че ако кистата е много малка, няма проблем. Но, ако е с по- големи размери, не стартира процедура. Успех!

А кой ви прави лапароскопията? И какво значи малка ?
Аз съм след коментарите тук, май съм се насочила към Дойчиновски, след като Станулов не оперира.

# 436
  • София
Нова тема: https://m.bg-mamma.com/?topic=1685850.new#new

Ако тази за клиника Афродита достигне 50 страници, нека я продължи, който има желание.

# 437
А кой ви прави лапароскопията? И какво значи малка ?
Аз съм след коментарите тук, май съм се насочила към Дойчиновски, след като Станулов не оперира.
[/quote]
Оперирана съм при проф. Горчев в Св. Марина Плевен. За София имам доста препоръки за д-р Валери Нецов от Софиямед и д-р Дойчиновски. Иначе за големината на кистите- лекари ми обясниха, че под 3 см. не е задължително да се оперира

# 438
Здравейте,някой правил ли е хистероскопия при д-р Баев в Афродита или в новата му клиника?

# 439
Здравейте. Дали някой вече е прехвърлил ембрионите си в Доверие?
Получавам доста противоречива информация относно рисковете и отговорността при прехвърляне и ми се иска, ако някой е по-запознат, да сподели.

# 440
  • София
Здравейте. Дали някой вече е прехвърлил ембрионите си в Доверие?
Получавам доста противоречива информация относно рисковете и отговорността при прехвърляне и ми се иска, ако някой е по-запознат, да сподели.
Още няма преместили се, от Афродита не са дали дата. По принцип е нормално и в други клиники мотаят по месец, надяват се да размислят пациентите.

И да, те сега казват на всеки пациент колко е опасно, но когато десетки се местеха при тях не беше опасно, даже със самолет от чуждестранни клиники е имало. Ембрионите се местят без да се размразяват, дават го като пример, че е възможно катастрофа да стане и да се повредят, но то и преди трансфер могат да ги изпуснат. Ако някой не иска умишлено да ги повреди, шансът е много по-малък. По-голям е рискът от трансфер при недобър лекар, но всеки си преценява на кого да се довери.

# 441
А кой транспортира ембрионите - Афродита или Доверие и кой носи отговорността?

# 442
  • София
А кой транспортира ембрионите - Афродита или Доверие и кой носи отговорността?
Двете клиники се разбират за ден и час и новата ги транспортира. Старата трябва да даде зелена светлина и да ги предостави.

В момента са на етап опит на разубеждаване, тези, дни много момичета, които са подали молби още в началото на август, казаха, че са получили обаждания да ги убеждават колко е вредно.

# 443
  • София
Нищо опасно няма в местенето. Ние сме транспортирали два пъти, единият ембрион е вече бебе на 21 дни. 😊 Действайте смело.

# 444
Някой беше ли на преглед при Райков,какво впечатление прави ?

# 445
Здравейте, към кой лекар препраща д-р Станулов за цветна снимка? Аз имам правена хидротубация, но май ще си направя и снимка. Бях при Калчев няколко месеца и той накрая се сети, че не е лошо да направя...

# 446
Здравейте, към кой лекар препраща д-р Станулов за цветна снимка? Аз имам правена хидротубация, но май ще си направя и снимка. Бях при Калчев няколко месеца и той накрая се сети, че не е лошо да направя...
Мен ме прати при д-р Генов преди няколко години и съм много доволна.

# 447
И аз съм доволна от Генов.

# 448
Може ли да кажете къде ги прави, каква е жената и дали слага упойка.  Благодаря
И аз съм доволна от Генов.

# 449
Д-р Генов е мъж, мен ми направи процедурата в Първа АГ болница „Св. София” и беше без упойка. Усетих болка като от цикъл. Мина бързо. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт