Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 43 089
  • 611
  •   1
Отговори
# 465
Mellisa 3 благодаря Ви за споделеният опит ,имахте ли вливане на имуноглобулин или друга имунологична терапия назначен от д-р Райков при успешният опит ?

# 466
Здравей, Sandra3. Не, не съм правила вливания, но не съм имала и показания. Предполагам че според случая и предишната история, ако има нужда се използва. Но не мога да дам повече информация тук.

# 467
Момичета, от сутринта не мога да си намеря място от щастие,  моята мечта да видя отново положителен тест е факт балагодариние на  Д-р Райков и Героги Дойчев , който за пореден път ми доказва , че човечността още я има и вярата в доброто не е изчезнала.  Дълго чаках , но вярата не ме напусна! След трагедия в семейството ми , едно неуспешно инвитро и второто приключило без трансфер - само със замръзяване.  Днес ми беше 14 ден след ЗЕТ , резултат на ЧХГ 663.4  на едно ембрионче , на което не му се даваха големи надежди . Благодаря и на целия екип на клинката, моного се чудех дали да продължа, защото всеки опит завършващ с неуспех , разрушава психиката не само моята , но и на половинката. Вярвайте, вярвайте  и ще стане !

# 468
Каква подготовка направи преди трансфера д-р.Райков и след него Петучка

# 469
Каква подготовка направи преди трансфера д-р.Райков и след него Петучка
Започнахме с таблетки естрофм , за да ми подготви лигавицата за трансфер, ходих на преглед през два дни и ме следеше много внимателно. Когато стигна над 7 мм , започнах утрогестан сутрин и вечер да поставям вагинално за два дни. Сутринта преди трансфера трябваше  да не поставям , а от вечерта продължих утрогестана до днес, но след като съобщих  на Д- р Райков резултата , каза да продължа с утрогестана до следващия преглед . До тогава да почивам . Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 470
Петучка, знаеш ли с какво качество беше ембрионът по системата на Гарднър?!
Аз имам едно с лошо качество 3СВ.
Пожелавам ти пухкав финал:heart:

# 471
Петучка, знаеш ли с какво качество беше ембрионът по системата на Гарднър?!
Аз имам едно с лошо качество 3СВ.
Пожелавам ти пухкав финал:heart:
Нямам такава информация , но мога да попитам в клиниката ембриолозите. При последния ми разговор преди транфера с главния ембриолог Герги Дойчев , ми каза че има  добри резултати и с ембриони с ниско качество. Качеството дава оценка на шанса за успех, но не е цялостна диагностика. За това е важно да имаш доверие в екипа и да вярваш , че ще успееш , въпреки всичко ❣

# 472
Аз 100 пъти съм писала - Дойчев е №1, ама има две-три девойки "аматьорки" покрай него, дето сриват имиджа на цялата клиника!
Попитай д-р Дойчев каква е била оценката на ембриона по скалата на Гарднър!
И още веднъж- БРАВО И ЩАСТЛИВ ФИНАЛ Heart Heart Heart

# 473
Аз 100 пъти съм писала - Дойчев е №1, ама има две-три девойки "аматьорки" покрай него, дето сриват имиджа на цялата клиника!
Много благодаря! Вярвам и се моля , да стигна до щастлив финал.❣ Обещавам да ви пиша . Ще се радвам да помогна или поне да ви предам малка частичка от моята радост и тя да помогне за сбъдването и на още един   положителен резултат .

# 474

Тези девойки вече ги няма така че може да се върнеш при Дойчев. Сега е единствения там ЗА СЕГА

# 475
Аз не го разбирам това плюене срещу ембриоложките, и на двата ми успешни трансфера бяха девойките. А и все пак нали Дойчев е ръководител, предполага се, че като един топ специалист си е подбрал екипа и ги е обучил добре? Така или иначе те вече не работят в Афродита, та е излишно да се обсъждат.

# 476
И моят успешен трансфер беше при една от ембриоложките. Дойчев не фигурира никъде в документите ми. Та дишайте, за всеки си има място под слънцето Simple Smile

# 477
И моят успешен трансфер беше при една от ембриоложките. Дойчев не фигурира никъде в документите ми. Та дишайте, за всеки си има място под слънцето Simple Smile

Точно. Аз съм разочарована. Мислех че на моя опит е бил той и му бях много благодарна за ембрионите които направи и изненада в ембриопротокола ми пише Ивелина и Кристина, а не Дойчев

# 478
Ох това дава малко успокоение за последвалите д-р Станулов в Доверие.

# 479
Ох това дава малко успокоение за последвалите д-р Станулов в Доверие.

Най нагло ме лъжеха че Дойчев е оплождал, а като си поисках ембриодоклада там пише Ивелина и Кристина на пункцията, а Кристина е майчинство, явно е дошла да ми направи ембриони за час, два и после се е прибрала,
Доказа се че въпросните момичета са оплождали много повече отколкото Дойчев в последната година.

Общи условия

Активация на акаунт