Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 43 114
  • 611
  •   1
Отговори
# 570
  • Ст Загора
Добре е на ден 8 на пет дневни! Ще покаже дали има имплантация.

# 571
Аз си пуснах на 16 тия ден от трансфера.
Кръвен  тест, те са по-точни.
Знам, че тръпнете в очакване и всеки ден ви се струва най-дългия, но имайте търпение 🥰🥰                                                                           
Момичета може ли съвет , в трябва да пусна тест дугия понеделник. Дали е възможно да се покаже нещо ако го направя тези дни  или да не бързам?

# 572
Здравейте,някой правил ли е инвитро с донорски яйцеклетки при д-р Станулов?

# 573
Д-р Станулов е мк доверие. Да знаете

Здравейте,някой правил ли е инвитро с донорски яйцеклетки при д-р Станулов?

# 574
Здравейте,

Преди година заплатихме съхранение на втория ни ембрион в "Афродита", този период мина преди 2 месеца и аз се сетих чак сега за него. Никой не ни звънна от клиниката и се чудя аз да се обаждам ли? Чудим се дали да го ползваме и за това не ни е спешно. Знаете ли какво се случва с ембрионите ако не ги потърсиш?

# 575
  • София
Ние си платихме назад за една година, чак като решихме да използваме замразените. Никой не ни е звънял, но няма да го унищожат на своя глава, ако за това се притеснявате.

# 576
  • София
Миналата година една жена беше писала в Дългият път, че са го унищожили, беше голям скандал. За 2 месеца няма, нейният беше още от д-р Баев. Решавайте какво ще правите и действайте.

# 577
Не ги унищожават веднага, аз сега платих за 6 месеца назад. Може да си плащате съхранение. Когато решите, ще използвате. Май 5 години са добро качество, не знам после колко може да стоят след това.

# 578
Здравейте. Включвам се малко извън последните коментари. Въпросът ми е някой дали е наясно, с колко най-малко фоликула може да се пристъпи кэм ин витро? При последните прегледи ми откриват по 3-4.

# 579
3-4 фоликула ако са добри може да направите инвитро. После е важно оплождането и дали ще се развият. Пожелавам успех Relaxed

Здравейте. Включвам се малко извън последните коментари. Въпросът ми е някой дали е наясно, с колко най-малко фоликула може да се пристъпи кэм ин витро? При последните прегледи ми откриват по 3-4.

# 580
Много ви благодаря за куража Hug
3-4 фоликула ако са добри може да направите инвитро. После е важно оплождането и дали ще се развият. Пожелавам успех Relaxed

# 581
Привет скъпи момичета!

Благодаря на всички вас за мненията и полезните съвети които ми давате
Пътят е дълъг особено когато чакаш резултат от теста и най-трудните първи седмици от бременността, които за мен бяха безкрайни часове на страх дали всичко ще бъде наред.Благодарна дъм че имах в моите ангели сестрите на Афродита и д-р Райков .С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално, вече се вижда малкото чудо!
Вярвам , че всеки заслужава да усети тази радост . Още няколко месеца ,вярвам че ще успея да извървя този път.  Щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас. Вярвам!

# 582
Честито и лека бременност ,сигурна съм че всичко ще е наред. В най-добрите ръце сте в Афродита и д-р Райков. И аз съм в очакване благодарение на тях . Още малко,  няколко месеца и ще гушнем малкия човек.
Лека бременност.
П.С къде мислите да се следите ?

Привет скъпи момичета!

Пътят е дълъг особено когато чакаш резултат от теста и най-трудните първи седмици от бременността, които за мен бяха безкрайни часове на страх дали всичко ще бъде наред.Благодарна дъм че имах в моите ангели сестрите на Афродита и д-р Райков .С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално, вече се вижда малкото чудо!
Вярвам , че всеки заслужава да усети тази радост . Още няколко месеца ,вярвам че ще успея да извървя този път.  Щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас. Вярвам!

# 583
Честито!
От сърце ви пожелавам лека бременност.

Моето коремче расте, благодарене на екипа на МЦ Афродита и д-р Райков. След зет сме и за вторият опит, отново се доверихме на професионализма и дългият им опит в инвитро областта.

Привет скъпи момичета!

# 584
Честито! Лека бременност и пухкав финал!
Нашата най-голяма мечта , се сбъдна също благодарение на МЦ Афродита!
Екипа им е невероятен , получихме страхотна подкрепа и кураж по целия път!

Привет скъпи момичета!

Вярвам , че всеки заслужава да усети тази радост . Още няколко месеца ,вярвам че ще успея да извървя този път.  Щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас. Вярвам!

Общи условия

Активация на акаунт