Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 892
  • 611
  •   1
Отговори
# 585
Честито !
Пожелавам Ви лека и безпроблемна бременност.
И мисля , че сте избрали  най - добрата клиника, с екип от истински професионалисти.

Привет скъпи момичета!

Благодаря на всички вас за мненията и полезните съвети които ми давате
Пътят е дълъг особено когато чакаш резултат от теста и най-трудните първи седмици от бременността, които за мен бяха безкрайни часове на страх дали всичко ще бъде наред.Благодарна дъм че имах в моите ангели сестрите на Афродита и д-р Райков .С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално, вече се вижда малкото чудо!
Вярвам , че всеки заслужава да усети тази радост . Още няколко месеца ,вярвам че ще успея да извървя този път.  Щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас. Вярвам!

# 586
Изключително много се радвам за вас и ви пожелавам лека бременност! Ние сме преминали през същия път и благодарение на екипа на Афродита се радваме на нашата малка принцеса. Нека все повече мечти да сбъдват.

Привет скъпи момичета!

Пътят е дълъг особено когато чакаш резултат от теста и най-трудните първи седмици от бременността, които за мен бяха безкрайни часове на страх дали всичко ще бъде наред.Благодарна дъм че имах в моите ангели сестрите на Афродита и д-р Райков .С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално, вече се вижда малкото чудо!
Вярвам , че всеки заслужава да усети тази радост . Още няколко месеца ,вярвам че ще успея да извървя този път.  Щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас. Вярвам!

[/quote]

# 587
Най- скъпите и мили снимки… с тях започнахме и нашия фотоалбум на бъдещия нов член на нашето семейство 🩵 Нямам търпение вече да си го гушнем, благодарение на д-р Райков и невероятния Георги Дойчев 🙏🏻
Честито и на вашето семейство и лека бременност!

Привет скъпи момичета!

# 588
Привет скъпи момичета!

Здравейте. Поздравления! Нова съм тук и за съжаление започваме тепърва борбата за сбъдвате на нашата мечта. Удобно ли е да Ви попитам тъй като ми предстои преглед при д-р Райков необходими ли са ни някакви предварително направени изследвания или всичко ще се решава след прегледа. Благодаря Ви предварително!

# 589
Ако имате правени изследвания ги носете, иначе нищо не правете преди да минете на прегледа.
Успех

Привет скъпи момичета!

Вярвам , че всеки заслужава да усети тази радост . Още няколко месеца ,вярвам че ще успея да извървя този път.  Щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас. Вярвам!

Здравейте. Поздравления! Нова съм тук и за съжаление започваме тепърва борбата за сбъдвате на нашата мечта. Удобно ли е да Ви попитам тъй като ми предстои преглед при д-р Райков необходими ли са ни някакви предварително направени изследвания или всичко ще се решава след прегледа. Благодаря Ви предварително!

# 590
Не посмях да пиша по-рано, не посмях да се зарадвам, защото беше толкова невъзможно. Всички казваха , че няма как да се получи от инсеминация, но д-р Райков каза "вярвай , че ще стане". Няма да забравя тези думи. Вече имаме сърдечна дейност и дано всчико продължи така спокойно до края.   Успех на всички, вярвайте че ще стане.

.

# 591
Честито и лека бременност! ❤

Не посмях да пиша по-рано, не посмях да се зарадвам, защото беше толкова невъзможно. Всички казваха , че няма как да се получи от инсеминация, но д-р Райков каза "вярвай , че ще стане". Няма да забравя тези думи. Вече имаме сърдечна дейност и дано всчико продължи така спокойно до края.   Успех на всички, вярвайте че ще стане.

.

# 592
Здравейте,

От клиниката искат да им изпратя акта за раждане на детето ми. Обадиха ми се по телефона, жената не се представи коя е, каза само, че е необходим за някакъв отчет. Това нормално ли е?

Преди време ембриолога ми поиска данните на детето (размери и т.н.) отново за някакъв отчет и вече ми е малко съмнително.

# 593
Здравейте,

От клиниката искат да им изпратя акта за раждане на детето ми. Обадиха ми се по телефона, жената не се представи коя е, каза само, че е необходим за някакъв отчет. Това нормално ли е?

Преди време ембриолога ми поиска данните на детето (размери и т.н.) отново за някакъв отчет и вече ми е малко съмнително.

Аз следя темата, но забременях в болница Надежда. След раждането ми поискаха само моята епикриза за самото раждане и също ме питаха за детето - родилно тегло, дължина и пол.     Казаха, че се отчитат пред ФАР. Дано някой друг  се включи с актуална информация.

# 594
Здравейте.
Да, при мен при първото дете, също ми звъняха и ми обясниха, че това  е задължителна практика, за да се отчитат живо родени деца, финансирани от ФОНДА.

Здравейте,

# 595
На мен не ми искаха акта за раждане, а епикризата от самото раждане! Пратих я след раждането, за да отчетат резултата от фонда. Акт за раждане не бих изпращала.

# 596
  • Пловдив
На мен също ми искаха епикризата, даже сега проверих в изпратени на мейла дали не съм пращала и акт за раждне.Но само епикризата е.Точно заради фонда, за живородени деца.Предстои скоро да  видим с номер две как ще е.

# 597
Нито епикриза, нито актове(близнаци) са ми искали, а и да ми искат няма да изпратя.
Звъняха ми миналата седмица, но нямах възможност да говоря, помолих по-късно да се чуем, никой не ми се обади повече, дори след като аз звънях.

# 598
Това е задължително да се предостави акт за раждане или епикриза, както и резултатите от процедурите , за бременност , аборт или отрицателн тест пише го в информираните съгласия които подписваме за фонда и декларациите. Аз си чета документите , пише "Заявителката предоставя писмена информация до
директора на центъра и до лечебното заведение, където е проведена ин
витро процедурата за резултатите от нея.....

# 599
И на мен ми се обадиха тези дни да пратя акта за раждане, въпреки, че съм предоставила епикризата. Има логика - в акта за раждане са посочени майката и бащата, а в епикризата само майката.

Общи условия

Активация на акаунт