🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 415
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 150
Не знам какво признание на тема секс ще е чак толкова шокиращо. Че е имало проникване? Че някоя е правила тройка? Маги е спала с 60-годишен? Йоана го е правила в самолета?

Нищо не може да ме потресе вече. 😀

# 151
Linda*kiss , абсолютно си права, че в днешно време образованието е много достъпно, но не е задължително то да се случва във ВУЗ. Единственото задължително нещо е, човек да има желание да се учи. Аз лично съм привърженик на концепцията lifelong learning и на този етап ми е леко смешно, когато някой има самочувствието, че знае нещо си, само защото е прекарал 4 години в университета.
Напълно съм съгласна, че ученето не трябва да се ограничава до университета. И трябва да се надгражда. И на мен ми е смешно някой като се изтъкне с много знания само заради университета, особено завършен преди 10 години. Нито смятам, че университетът е единственият критерий за интелигентността и способностите на някой.

Но конкретно в ситуацията на Алек - като поколение и социален статус, мисля, че е странно и не би му било излишно. Това казвам.

# 152
Според мен Валерия ще му се набута в леглото, а изненадата ще е, че Надка е девствена. Неканеният гост ще скункс.

На това му се казва сценарий. Горджъс да си хапе ноктите от завист.

# 153
  • София
Ма какъв сценарий, и на мен веднага това ми хрумна, познавайки наличния материал...  Е, без скункса, него не го познавам. Grinning

С тия палатки май ще се гаврят с Маги отново.

# 154
Йоана ми заприлича на Соня Колтуклиева. Готин шарж Grinning

# 155
Оххх, миналогодишният сезон е the gift that keeps on giving Bowtie

Умрях от криндж с татко Танко. Голям цирк са това семейство. Валерия ми е най-адекватна от всички честно казано. Интересно ми е баткото на Евгени какво мисли за публичните изяви на фамилията от офиса си в лондонското Сити.

# 156
Баткото може точно семейство Адамс да го е пратило в лондонското сити.

# 157
😂😂😂 Хайде,може да не е скункс,а онази рошава кокошка от острова да търси Маги или Нани да й оправят фасона.

# 158
  • София
Зарежете предаването, купонът е във ФБ. Профилът на стаааария коцкар е голяма забава, отдавна не съм се смяла така. Joy
Даже се замислям дали да не се впусна в надпреварата и аз. Не за сърцето и тЕлото му, а само за почивката в Тайланд. Ще се пробвам да го подмамя с бартер - от него вилата, от мен корекция на стиховете, че е малко неграмотен татко Танко. Ще се похваля, ако клъвне. Grinning

# 159
FreesiaR , съгласна съм за MBA (доста дълго време работата ми беше свързана с това да контактувам с бъдещи MBA студенти), но MBA няма нищо общо с това да имаш висше образование по някаква си специалност в някакъв си университет. В крайна сметка, бизнеса на Алеко не е основан от него, ноу хауа има кой да му го даде, а той ако е достатъчно амбициозен, няма нужда да виси по университите, за да се развива.
По темата с палатките - аз залагам, че Магито ще се навре при него, отчаяното й поведение най-вероятно ще мине всякакви граници.

# 160
Хайде на анонса!

Незабравима нощ под звездите, след която Алек няма да се събуди сам – тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Днес:
Скрит текст:
Идилията между момичетата и Алек обаче няма да продължи дълго. Разочарованието на една от тях, че не получава нужното внимание от бизнесмена, ще внесе смут насред спокойната обстановка, а това неминуемо ще доведе до ответна реакция от страна на Младенов. Верен на спонтанността си, в края на деня той ще „открадне“ една от дамите, при това съвсем неочаквано за нея, с покана за романтично усамотение под открито небе. Срещата им обаче ще бъде прекъсната от необичаен „гост“.
Пак ще има нещо за кекс:
Скрит текст:
Междувременно, останалите момичета в имението ще се изправят пред интригуващото предизвикателство „Никога не съм“, в което ще разкрият неподозирани истини. Играта ще предизвика буря от емоции, която ще се разрази с яростна мощ по време на вечерния коктейл. Той за пръв път ще се проведе по нови правила. Темата за секса също ще дойде на дневен ред, а признанието на една от участничките в това отношение определено ще шокира всички останали.
Четвъртък е ден за... палатки 😂😂😂
Скрит текст:
Зрителите на bTV предстои да станат свидетели на поредната групова среща. За отрицателно време момичетата ще трябва да съберат багажа си от имението и да тръгнат с „ергенобил“ в търсене на единствената вярна посока – към „ергена“. Заедно с него те ще прекарат нощта под открито небе на истински къмпинг.
Отново парче кекс и порция травми:
Скрит текст:
Идиличната обстановка ще предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с тежки признания за най-трудните премеждия в живота си. Това ще провокира Алек също да сподели каква е най-голямата му мъка. Очаква ни и дързък ход от страна на една от дамите, която буквално ще се промъкне в леглото на Алек, а каква ще бъде реакцията на останалите, след като на сутринта заварят „ергена“ в нейните обятия, предстои да разберем.

Ура - тази седмица излизат две и утре стават ясни трите финалистки. Simple Smile Доживяхме!

Поздрав за всички:

Това звучи много скандално😅

# 161
Алеко с хуманитарната си гимназия и незнаен и непотвърден български университет абсолютно няма уменията, образователните навици и, смея да твърдя, конгитивните възможности да завърши MBA от топ 10, а всички останали са безсмислен разход. Отделно, че първо трябва да го приемат.

# 162
Йоана ми заприлича на Соня Колтуклиева. Готин шарж Grinning
На мен на Марта Вачкова Grinning

# 163
Залагам да излязат Надя и Валерия в този ред.
И малко общи разсъждания за сезона:
🌹 Най-близкото до симпатии, ама не баш, имам към Надежда. Симпатизирам на такива обрани в държанието си хора. Да, прикрити са, но за мен е по-добре да си прикриеш простотията, отколкото да я изложиш в целия  ѝ блясък и уникалност. Подходът ѝ към Алеко също ми допадна: инфантилно, леко, забавно, разтоварващо. Същевременно заяви, не толкова на него, а по-скоро на аудиторията, че тя глупости няма да търпи, защото е втора ръка и с дете. Ако между нея и Алеко има някакви чувства, то са по-скоро привличане, което да се изконсумира за около месец, та изобщо няма да се сърдя ако не спечели тя. Няма смисъл, той е прекалено инфантилен за нея.
🌹Кака Магда ми е топ антипатия от началото още. Не е баш защото ѝ завиждам 😂 Наясно съм с чувствата си към хората, нея по-скоро я съжалявам. Няма да се впускам да обяснявам защо, писала съм доста мнения за нея през сезона. Отдавам ѝ почит, че с всичките си циркове стана наистина добра дъвка от кака Магда, може би единственото интересно нещо, което сме коментирали през целия сезон.
🌹Йоана първоначално я харесах, но с течение на времето страшно тъп образ ѝ направиха. Младо и симпатично момиче е, но според сценария видяхме само мрънкане и критики от нея. Това нейно мънкане изобщо няма да ми липсва. Доста съм убедена, че в живота не е баш такъв човек, но малоумният сценарии тази роля ѝ даде. Химия с Алеко 0.
🌹Надя е приятно момиче според мен, допада ми, но тотално не беше за този формат. В друг можеше да блесне доста повече. Иначе напълно нормален човек, но в цирка не е вписа никак. Тотална скука, отдавна е време да я няма. Химията с Алеко е направо в отрицателните стойности 😂 Беше по-добре на нейното място да е Виктория, но според мен тя отказа повече циркове след срещата с Мария. Реши, че е ударила личната си граница на търпимост в името на славата и е по-добре да си ходи.
🌹Валерия от епизод 1 ми е правила само кофти впечатление. Наистина доста кофти момиченце. Сценаристите си я подмятат като меко тесто. Единствен позитив от престоя ѝ виждам, че с нея се реализира темата с плътските забавления в шоуто, която за мен е абсолютно наложителна за такъв формат.
🌹Циркаджийските изпълнения на Хриса, Горджъса, ония сестри и какви ли не още еднодневки за мен бяха напълно излишни. Не харесвам такъв тип реалити сеири (историята със Силви пък беше вече съвсем дъното). Тези глупости ми бяха откровено скучни и дори дразнещи. Много да му 3 часа на това шоо.
🌹Алеко е най-скучният ерген до сега. Момчето, освен че е най-младо, със сигурност е и най-инфантилно. Отделно като образ и държаие е тотално клише. Много се измори и почти нищо хубаво не му се случи тоя сезон. Надявам се в момента си почива пълноценно и да няма напъни да ни занимава с тривиалната си личност.

# 164
  • Берлин
Както прогнозирах, очаквам Надя да "разкрие", че е девствена.

Общи условия

Активация на акаунт