🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 404
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 135
Мисля, че още в първи или втори епизод каза, че най-далече е бил в Щатите.

# 136
Ми да беше и попътувал, викам...аз само една Италия помня да е споменавал..

Ква Италия? Не бяха ли Щатите и Турция? Joy

# 137
Linda*kiss , абсолютно си права, че в днешно време образованието е много достъпно, но не е задължително то да се случва във ВУЗ. Единственото задължително нещо е, човек да има желание да се учи. Аз лично съм привърженик на концепцията lifelong learning и на този етап ми е леко смешно, когато някой има самочувствието, че знае нещо си, само защото е прекарал 4 години в университета.

# 138
Посмях се с тати Танко и най-вече с вас. А уж съм на работа и се правя, че работя.
Може ли инфо къде ги гледате тези 17 къщи на Генчевите, че и цените им?

# 139
  • софия
Вече си представям как мама Светла плаче на рамото на Валерия.
Генчо дрънчи със сърцераздирателна физиономия "Хубава си моя горо. И ти Тайланде, също", а кучетата вият на вук. Идилия.
 Гледах сега промото за новата серия. В предишната сриваха Магда, явно сега ще я въздигат. Кат един Феникс от пепелта.

# 140
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Откакто е започнал този трети сезон, това са най-интересните, забавни и духовити коментари. Папа Танко и кризата на средната му възраст са ми в пъти по-симпатични и забавни от тазгодишния ергенин и птичарника му.

# 141
Хайде на анонса!

Незабравима нощ под звездите, след която Алек няма да се събуди сам – тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Днес:
Скрит текст:
Идилията между момичетата и Алек обаче няма да продължи дълго. Разочарованието на една от тях, че не получава нужното внимание от бизнесмена, ще внесе смут насред спокойната обстановка, а това неминуемо ще доведе до ответна реакция от страна на Младенов. Верен на спонтанността си, в края на деня той ще „открадне“ една от дамите, при това съвсем неочаквано за нея, с покана за романтично усамотение под открито небе. Срещата им обаче ще бъде прекъсната от необичаен „гост“.
Пак ще има нещо за кекс:
Скрит текст:
Междувременно, останалите момичета в имението ще се изправят пред интригуващото предизвикателство „Никога не съм“, в което ще разкрият неподозирани истини. Играта ще предизвика буря от емоции, която ще се разрази с яростна мощ по време на вечерния коктейл. Той за пръв път ще се проведе по нови правила. Темата за секса също ще дойде на дневен ред, а признанието на една от участничките в това отношение определено ще шокира всички останали.
Четвъртък е ден за... палатки 😂😂😂
Скрит текст:
Зрителите на bTV предстои да станат свидетели на поредната групова среща. За отрицателно време момичетата ще трябва да съберат багажа си от имението и да тръгнат с „ергенобил“ в търсене на единствената вярна посока – към „ергена“. Заедно с него те ще прекарат нощта под открито небе на истински къмпинг.
Отново парче кекс и порция травми:
Скрит текст:
Идиличната обстановка ще предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с тежки признания за най-трудните премеждия в живота си. Това ще провокира Алек също да сподели каква е най-голямата му мъка. Очаква ни и дързък ход от страна на една от дамите, която буквално ще се промъкне в леглото на Алек, а каква ще бъде реакцията на останалите, след като на сутринта заварят „ергена“ в нейните обятия, предстои да разберем.

Ура - тази седмица излизат две и утре стават ясни трите финалистки. Simple Smile Доживяхме!

Поздрав за всички:

# 142
Що имам чувството, че на никой не му пука какъв е финалът? Ако съм сценарист или продуцент на тая пародия, ще се гръмна.

# 143
Що имам чувството, че на никой не му пука какъв е финалът? Ако съм сценарист или продуцент на тая пародия, ще се гръмна.

Ето се знае даже преди да почне сезона въобще и само Маги тва, Маги онова.

# 144
Какво е образованието на Алек?

На една от срещите каза, че е със средно образование...//
Малко несериозно е това със средното образование. Уж един от наследниците на бизнес с няколко милиона оборот, ама няма подходящо образование, за да управлява бизнеса.

Малко е несериозно в днешно време наличинето на дипломи да определя дали някой е подходящ да управлява бизнес или не. Simple Smile Има толкова много супер успешни хора без висше образование и още толкова много с по 5 магистратури и същевременно елементарни до мозъка на костите си, та...
Университетът дава много - не само знания, но и среда, работа в екип, предизвикателства. Точно тези супер успешни хора, които са dropouts в подкастове и книги разказват колко ключова роля е имал университетът, най-вече откъм житейски опит - подтиква ги да се борят срещу системата, да променят. Повечето намират кофаундъри там, бъдещи клиенти, контрактори и тн, това е смисълът на MBA програмите

# 145
  • Бургас
Залагам на Валерия , че ще е в леглото. Мислих си дали няма да е Надежда, но дано спази благоприличие за пред сина си.

# 146
  • Варна
Да няма пак някоя девственица?

# 147
супер, ще има палатки, значи още една седмица ще слушаме Йоана и нейните въпроси за палатки.

# 148
  • България
Коя ще спи в палатката на Алек?

# 149
Профилът на татко Танко е профил на човек, който се рекламира. Себе си, не друго. Не се зачетох, ама негови снимки и поезия колкото щеш. Не стигнах да видя къщи.
Някой го каза перфектно в миналата тема за вайб "криза на средната възраст".
Той е 60+ Wink
Еми значи ще живее до 120! 😜

Общи условия

Активация на акаунт