🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 316
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 120
Предложение за име на внуче: Станко.

Моля ви се стига с тези имена от преди 100 години. Станислав, Станимир също не са модерни в днешно време, но Станко, роден 2024, е баш за човек, копаещ домати в разсадника. Може Сияна и Теодор.

Ако Генча някога кривне като баща си се надявам Валерия яко да го ступа и да му припомни коя е тя и че е с 9 години по-малка.
Какво му е на Станко? 😂 Със "С" ли е - да. Иначе кръстено на дядо си Танко. 😂😂😂

# 121
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄охххх аз не мога повече да чета,пукам се от смях кво сте писали,дори не мога да смогна да изчета всичко за чичо Танко,уникални стееее.😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄кво Ви дойде на акъла за него?????

# 122
  • София
От повече от половин година е там.

Ще ни изпъдят от темата за Алек с Танко, ама не мога да се сдържа. Коя зодия е Танко?
На бас, че Маги и Нани ще го изядат, на тях по им отива той, отколкото Алек.
Като нищо ще го лапнат! Аз сега осъзнах, че Генчеви са заможни хора.
със сигурност е най-заможният ерген досега. Майка му има верига салони за красота в Пловдив, баща му строителна компания. Ето и в Тайланд 17 вили строи. Светла явно подкрепя, щом споделя постовете за вилите.

Светла следва само 10 човека в инстаграм, Валерия е една от тях. Валерия доста често поства от Пловдив, може и да се е преместила там.

# 123
Профилът на татко Танко е профил на човек, който се рекламира. Себе си, не друго. Не се зачетох, ама негови снимки и поезия колкото щеш. Не стигнах да видя къщи.
Някой го каза перфектно в миналата тема за вайб "криза на средната възраст".
Той е 60+ Wink

# 124
Какво е образованието на Алек?

На една от срещите каза, че е със средно образование...//
Малко несериозно е това със средното образование. Уж един от наследниците на бизнес с няколко милиона оборот, ама няма подходящо образование, за да управлява бизнеса.

Малко е несериозно в днешно време наличинето на дипломи да определя дали някой е подходящ да управлява бизнес или не. Simple Smile Има толкова много супер успешни хора без висше образование и още толкова много с по 5 магистратури и същевременно елементарни до мозъка на костите си, та...

# 125
  • България
Забележете кои хора следва Танко в инстаграм. Не следва снахата Валерия, не следва другия си син. Искам мама Светла да си направи инстаграм и да гледаме Съдебен спор.

# 126
Танко си е “silver fox” отвсякъде. Trollface
Изглежда бизнес интересите му са всестранни, защото поне в моята глава (по спомен) човекът беше животновъд. Grinning

# 127
  • Варна
В анкетата гласувах и на двата въпроса Надежда.
Харесвам си я и това е.

Благодаря за темата.

# 128
Що да не стане един съвременен вариант на дядо Стефчо, след едни 15-20 години...

По отношение образованието на Алек си мисля,че нищо не се знае, защото са наложили информацинно затъмнение около личния му живот. В близкото ми обкръжение имам много лекари и  мога да кажа, че няма лекарка, която да не е вманиачена на тема образование на детето. Освен това да завърши Френската и да не учи след това е малко вероятно.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 13:25 от LadyCharming

# 129
Хора, какво се случва? Влизам да видя дали има инфо за тазседмичните епизоди, а вие сте изписали за една сутрин 10 страници за... татко Танко. 😀😀😀

# 130
  • България
Що да не стане един съвременен вариант на дядо Стефчо, след едни 15-20 години...

По отношение образованието на Алек си мисля,че нищо не се знае, защото са наложили информацинно затъмнение около личния му живот. В близкото ми обкръжение имам много лекари и  мога да каже, че няма лекарка, която да не е вманиачена на тема образование на детето. Освен това да завърши Френската и да не учи след това е малко вероятно.

Просто Алек е бохемската издънка на богатия и образован род. Много такива има. Неслучайно е споменат и като образ в народните приказки.

# 131
Сакън, в миналата тема обясняваха колко е успешен този сезон. 😁

По темата за образованието ще кажа, че Барбара, да, Барбара е магистър. Като цяло ми е много болна тема нивото на образованието у нас. 😀

# 132
Сакън, в миналата тема обясняваха колко е успешен този сезон. 😁

По темата за образованието ще кажа, че Барбара, да, Барбара е магистър. Като цяло ми е много болна тема нивото на образованието у нас. 😀

Магистър в НСА. Имам братовчед (от НСА) , който в деня преди изпита си търсеше учебник по анатомия.

# 133
Какво е образованието на Алек?
На една от срещите каза, че е със средно образование...//
Малко несериозно е това със средното образование. Уж един от наследниците на бизнес с няколко милиона оборот, ама няма подходящо образование, за да управлява бизнеса.
Малко е несериозно в днешно време наличинето на дипломи да определя дали някой е подходящ да управлява бизнес или не. Simple Smile Има толкова много супер успешни хора без висше образование и още толкова много с по 5 магистратури и същевременно елементарни до мозъка на костите си, та...
Абе във време, в което образованието е достъпно и не е въпрос на това дали си член на Партията, е супер странно да не е бил в университет. Да, има такива примери, каквито казвате, но това не изключва, че е добре да е видял поне за какво иде реч в университета. Пък да ползва, каквито знания иска. На него даже не му се налага да работи, че да кажеш затова да пропусне университет.

# 134
Вече си представям как мама Светла плаче на рамото на Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт