🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 292
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 105
От анкетата гласувах за Йоана и Надежда.
Йоана му е лика-прилика, с Надежда си пасват по хобита, начин на общуване и т.н.

# 106
Ма, Тетоо, човекът основал клуб Разбито сърце в Тайланд и жонглира с наличностите, ти Рубик,та Рубик.
Кани там Алек, той вече от изгледаното дотук, май само за нареждане на кубче става.

Мани го туй младото..то една страна няма може да натамани...

# 107
Какъв Рубик, бе – по му подхожда да окопава доматите.

По-скоро да ги клати.
Ох, изгонете ме вече от темата, че това въображение мое само ме кара да се хиля и спамя.

# 108
Ето ви доказателството колко ни е интересен сезона тази година, след като забавлението ни е татко Танко. Още миналата година ми направи впечатление на обигран коцкар, мъж под чехъл, та явно е скъсал синджира най-накрая. Сега се изживява като сваляча на годината, а мама Светла явно е аут. То дърт коцкар и свлачище като тръгнат, спиране няма. Ама ако се прекали с Виаграта има кофти последици.

# 109
Само да внимава в Тайланд, че често засукана мацка има тестиси.

# 110
Ще ни изпъдят от темата за Алек с Танко, ама не мога да се сдържа. Коя зодия е Танко?
На бас, че Маги и Нани ще го изядат, на тях по им отива той, отколкото Алек.
Като нищо ще го лапнат! Аз сега осъзнах, че Генчеви са заможни хора.

# 111
Темата изведнъж стана много забавна. Ако бях на мястото на Гената, пак щях да спра да си говоря с татко.

# 112
Татко Танко отвя сина си и другите две глухарчета само с катеренето си по въжето.
Чета му профила и се натъквам на "ти си копнеШ", 😃наистина е голям фурор и разни жени на средна възраст много кълват. Ама и той, младолик, наточен, поет, живее на екзотична дестинация, ярета му предлагат да го гощават - горката мама Светла, да седи вкъщи и да гледа възрастната си свекърва.

# 113
  • София
Какъв Рубик, бе – по му подхожда да окопава доматите.

Не мога!!!

# 114
Предложение за име на внуче: Станко.

# 115
Всеки знае какво правят мъжете в напреднала възраст в Югоиточна Азия. Само може да му пожелаем да не попада на ladyboys. Така че стихотворенията отдавна не са посветени на мама както-се-казваше-там

# 116
  • България
Предложение за име на внуче: Станко.

Моля ви се стига с тези имена от преди 100 години. Станислав, Станимир също не са модерни в днешно време, но Станко, роден 2024, е баш за човек, копаещ домати в разсадника. Може Сияна и Теодор.

Ако Генча някога кривне като баща си се надявам Валерия яко да го ступа и да му припомни коя е тя и че е с 9 години по-малка.

# 117
Какво е образованието на Алек?

На една от срещите каза, че е със средно образование...//
Малко несериозно е това със средното образование. Уж един от наследниците на бизнес с няколко милиона оборот, ама няма подходящо образование, за да управлява бизнеса.

уж милионер, ама живее в таванско помещение и той се мести при гаджетата си, пренася и после си изнася багажа.

# 118
Ще ни изпъдят от темата за Алек с Танко, ама не мога да се сдържа. Коя зодия е Танко?
На бас, че Маги и Нани ще го изядат, на тях по им отива той, отколкото Алек.
Като нищо ще го лапнат! Аз сега осъзнах, че Генчеви са заможни хора.
със сигурност е най-заможният ерген досега. Майка му има верига салони за красота в Пловдив, баща му строителна компания. Ето и в Тайланд 17 вили строи. Светла явно подкрепя, щом споделя постовете за вилите.

Светла следва само 10 човека в инстаграм, Валерия е една от тях. Валерия доста често поства от Пловдив, може и да се е преместила там.

# 119
  • София
[quote author=ferencliszt link=topic=1654271.msg47997928#msg47997928

Ако Генча някога кривне като баща си се надявам Валерия яко да го ступа и да му припомни коя е тя и че е с 9 години по-малка.
[/quote]

В това нямам съмнение Wink

Общи условия

Активация на акаунт