🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 300
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 90
Бря, разговорът за този сезон се изчерпа още преди да е свършил сезона.

# 91
От промото за довечера се вижда, че Нани ще си раздвои езика. Най-после ще захвърли маската на мила жена, която винаги е над нещата.

# 92
Ето снимка за корица. Като му гледам влажният поглед, ми иде и аз да напълня едно яре. Или пък сармички да му свия, дали ще яде?
Дали дамите в профила му имат мокри сънища като го гледат? Чак ми се доходи до Тайланд 😃

# 93
Благодаря за новата тема!
Жалко, че нямам вече възможност да ви следя и чета редовно, но поне в дните на епизодите ще се опитам Heart Exl
Гласувах за Надя като най-подходяща, някак си ми допадат двамата, не знам защо.
Иначе най-силни чувства или по-скоро симпатии мисля, че има към Надежда.

# 94
И сега какво - чичо Танко се оказа баш Ергенинот Joy Joy Joy

Гласувах за Надя като най-подходяща и за Валерия, към която има чувства. Нищо че към нея изпитва предимно страст. Иначе с Надежда си личи, че му е най-добре, но там ми е много приятелско-майчински вайба.

# 95
Елена от сезон 2 нали  познава Танко? Ще взема да ѝ пиша да го поканят с Камелия на интервю.

# 96
Какво е образованието на Алек?

Диплома за висше такова не съм видяла аз, нито чула да има.
То гимназии всички сме завършили....да кажат и коя детска градина е завършил ..хаха

Татко Танко е симпатяга, мен ме кефи Grinning...
Още размишлявам какво иска да каже че ще говорил с всичките гънки..на лирическата героиня...сложно ми е Joy

# 97
Е той е в Тайланд, как да го поканят!
Ще направят сезона там. А той ще им направи отстъпка. Тушев харесва това Joy

# 98
Е той е в Тайланд, как да го поканят!
Много е чевръст. Не видя ли клипа му, дето като  млад орангутан се изкатери по въжето до горе.
А със самолет ще му е по-лесно упражнението. Додето го поканят и е долетял.
Тоя неосъществен талант няма да пропусне шанс за изява.
Но също така допускам, че медиите още утре ще го направят по-известен от ерген номер 2.

# 99
Ми добре сложен е човекът, поддържан също..бива, бива, не е хич за изФърляне , не е....Stuck Out Tongue Winking Eye ...и романтична душа е, кат ти зареди онези ти стихове на ушето....Танко, ела да нареждаме кубчето на Рубик уааа...Satisfied

# 100
Танко, ела да нареждаме кубчето на Рубик уааа...Satisfied
Подходът ти, струва ми се, е изцяло погрешен  и изначално обречен на неуспех - дамата с камелиите дреболиите много вдигна летвата

# 101
Ма, Тетоо, човекът основал клуб Разбито сърце в Тайланд и жонглира с наличностите, ти Рубик,та Рубик.
Кани там Алек, той вече от изгледаното дотук, май само за нареждане на кубче става.

# 102
Ще ни изпъдят от темата за Алек с Танко, ама не мога да се сдържа. Коя зодия е Танко?
На бас, че Маги и Нани ще го изядат, на тях по им отива той, отколкото Алек.

# 103
Какъв Рубик, бе – по му подхожда да окопава доматите.

# 104
Я дайте Алеко старши да видим и сравним...фотка имаме ли?

Общи условия

Активация на акаунт