🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 483
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 165
Както прогнозирах, очаквам Надя да "разкрие", че е девствена.
В това няма нищо лошо, ако е така, но защо ги карат да го разкриват ?!

# 166
  • България
От достоверен източник знам, че Надя си е имала гадже в гимназията, излизали са няколко години в последните класове.

# 167
  • Берлин
Както прогнозирах, очаквам Надя да "разкрие", че е девствена.
В това няма нищо лошо, ако е така, но защо ги карат да го разкриват ?!

В случая с Надя няма нищо интересно, с което да запълва тв време. Може би заради това

# 168
Надя е девствена и решава да отиде в палатката при Алеко 😂 Това би била чудна интрига преди финала, която да оправдае безсмисления престой на Надя.

# 169
Може прогнозите ни ,че има транс-джиндър да се оправдаят, все пак 😂Алеко може верно да е изненадан в палатката...😂

# 170
Linda*kiss , абсолютно си права, че в днешно време образованието е много достъпно, но не е задължително то да се случва във ВУЗ. Единственото задължително нещо е, човек да има желание да се учи. Аз лично съм привърженик на концепцията lifelong learning и на този етап ми е леко смешно, когато някой има самочувствието, че знае нещо си, само защото е прекарал 4 години в университета.

А, че защо да няма самочувствие този някой? Пет години всъщност, 4ки за баклава стигат, не за магьосник...
Пък и двумесечен курс някак си няма как да поемеш този обем, който би поел за повечко време, си мислА аз....все пак бива едни основи да се налеят, ама какво пък разбирам аз....
Пу пе...че лекарите не се самообразоват с онлайн курсове...пу-пу...

Пък и  редът на мисли беше кой от участниците начело с Алеко, какво може и е учил, не непременно да е във ВУЗ...ама то пак не се разбра нещо да са научили повечето...па макар и курсче да е било....

# 171
Зарежете предаването, купонът е във ФБ. Профилът на стаааария коцкар е голяма забава, отдавна не съм се смяла така. Joy
Даже се замислям дали да не се впусна в надпреварата и аз. Не за сърцето и тЕлото му, а само за почивката в Тайланд. Ще се пробвам да го подмамя с бартер - от него вилата, от мен корекция на стиховете, че е малко неграмотен татко Танко. Ще се похваля, ако клъвне. Grinning

Тоест ти кълвеш на тия стихове и Тайланд плажове. Пъкленият план на папи Танко в действие. JoyJoy

# 172
  • България
Ние видяхме, че тайландката е налазила Танко, какво му се точи нашенката с агнешката сърма? Sweat Smile

# 173
Съгласно промото за епизодите залагам на следното:
Разочарована, че не получава достатъчно внимание от Алеко ще бъде Йоана за мен-тя в един от миналите епизоди каза, че го усеща по- студен.
Мисля си, че открадната вечерта ще бъде именно тя.
Сексуалната новина, която ще шокира всички за мен ще дойде от Валерия, която ще признае за интимни моменти със своя пол.
Надежда е тази за мен, която ще спи при него в палатката, но може да е и Маги.
Спуквам се от смях с коментарите ви за чичата Танко и кризата му на средна възраст.
Инериора от някой от сминките му също кърт-загледайте се в циганския баронски лукс и масичката, на която има фигурка на Мики Маус:)
хааххаахахаа

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 15:57 от Evaeva7

# 174
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата! Flowers Rose

Много се посмях с коментарите за чичо Танко Sweat Smile

Иначе Алек ми се струва привлечен чисто сексуално от Валерия, а компанията на Надежда и Маги може би му е най-приятна, но не мисля, че е влюбен в някоя въобще. С Йоана си подхожда визуално, а с Надя сякаш по никакъв начин. Smile
Ние все коментираме жените, обаче и той не е цвете по мое мнение, съмнителен ми е нещо. Sweat Smile

# 175
  • България
Имам чувството, че някой го е скастрил и последните снимки не са по бански и не ни разказва какъв Дон Жуан е. Дядо Танко, знаем, че ни четеш!!! Правиш си и реклама със споделяния на виличките.

# 176
Ние все коментираме жените, обаче и той не е цвете по мое мнение, съмнителен ми е нещо. Sweat Smile
На мен започна да ми изглежда просто глезен, може би защото мненията тук са ми повлияли. 😀 Някак наистина не изглежда като човек, на когото му се е налагало да се бори. В началото го усетих, че влиза да е ерген малко провокативно и иронично, но след цял сезон целувки, срещи и признания коя колко е прекрасна, вече ми се вижда малко кофти - човекът не изглежда да си търси сериозна връзка. Не го и виня заради избора вътре, ама като си изгони сам Катето... 😀

В миналата тема е станала пак думата, че Маги и Надежда имат някаква осанка, която аз честно казано не мога да видя или виждам от дъжд на вятър. Донякъде съм разочарована, че Алек се насочи натам, не защото са по-възрастни, а защото са ми много кичозни и неестествени. След 10 години не бих искала да съм като тях не заради липсата на мъж или развод и тн, това е ясно, че на всеки може да се случи, а просто от тях не усещам наличието на финес, мъдрост, натрупани успехи и победи, които би трябвало да има една жена на техните години. Едната се прави на сладка и добричка (повярвайте, много лесно си личи, когато на някого му идва отвътре и когато не), другата ми направи впечатление на човек, който сякаш още очаква светът да се върти около нея - трябвало вече да й се случи това и това, писнало й да чака, сякаш другите по поръчка получават това, което искат. Това е един доста болезнен житейски урок, ама трябваше отдавна да го е научила.

ferencliszt, в доста меланхолично настроение е изпаднал този мъж поезия. :/

# 177
Вижда му се края, а?
Анонсите за днес и утре са интересни.

# 178
ахахахаахахахаха, първо благодаря за новата тема, второ който намери профила на татко Танко, евала, отдавна не съм се смяла така:)
Мани, мани и аз вия от смях, а съм сред хора!

# 179

ferencliszt, в доста меланхолично настроение е изпаднал този мъж поезия. :/

Ех, жената поезия как щеше да му пасне за снаха Smile

Общи условия

Активация на акаунт