🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 806
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 980
Последното изобщо не е вярно.
От коя гимназия имаш наблюдения?

# 1 981
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От Надкаст-а, Валерия каза, че е дева, с асцендент дева и луна във водолей.
По китайския зодиак е кон, каза че не е имало проникване, категорично отрече.
Не е лошо момиче, просто е много млада и объркана. Искрено и желая да намери
себе си и да загърби всичко лошо.

# 1 982
Откога френската е баш и най-елитно школо?! Доколкото се сещам никога не се е влизало с най-висок бал, особено за момчета. Никак не е лошо училище, разбира се, но не е топ пет в София. Сещам се как Зарков обясняваше, че успял да я завърши в кафенето и без да научи френски, че после се наложило отново да го започва във Франция.

# 1 983
Моите наблюдения са от друга гимназия, но си мислех, че е сходна ситуация. Wink

# 1 984
Катето - Скорпион, Маги и Валерия - Деви.
Приятелството им ще е истинско и няма да приключи.
Надежда Лъв ли беше? А Йоана и Надя някой знае ли?

# 1 985
  • Тайланд
Откога френската е баш и най-елитно школо?! Доколкото се сещам никога не се е влизало с най-висок бал, особено за момчета. Никак не е лошо училище, разбира се, но не е топ пет в София. Сещам се как Зарков обясняваше, че успял да я завърши в кафенето и без да научи френски, че после се наложило отново да го започва във Франция.
Абе и аз се чудя какво я хвалят тука. Аз съм от 5та езикова Варна с немски, а френският беше последна дупка на кавала и с най-нисък бал. И на матурите като завършвах ние бяхме в топ 10, а софийската френска там не я видях...

Както и да е, чивекът е важен, не гимназията му. Алеко си е мамино синче, което работи в компанията на татко. Не го виждам нищо да е постигнал сам.

# 1 986
  • София
Много сладко си флиртуват Валерия и Туджаров. Grinning

# 1 987
Продължавам да се измъчвам с Валерия, много девиантно момиче, дано попадне в някаква нормална среда и да започне да ходи на психолог.
Обясни,че наистина иска дървена къщичка в гората, за да си пуска високо музика и да не ѝ викат районни, цитирам. Някакви изказвания прави как не обича хора, обича да си е сама, и въпреки Инстаграма, всъщност наистина е интроверт и предпочита да е сама. Повечето хора не познавали себе си, малко един вид, тя е много осъзната, другите не са (перифразирам по смисъл, не директно какво е казала). Обясняваше че в къщата е имало тайни знаци и прякори. Абе много зле и натоварващо.
Голяма приятелка била с Маги и Екатерина,но в началото не приемала добре Маги.
Обясняваше,че Надя постоянно се е подмазвала на Валерия, това е предизвикало недоверие и раздразнение във Валерия, затова я е намразила. Стигнах до 37 минута:) не преразказвам по реда на мислите ѝ

Продължавам да оставам с усещането,че Валерия е доста объркано, "улично" момиче и не е влязла за голямата любов, а може би и тя не знае защо...

Покрай това, което гледам (натоварваща е, арогантна също и някак елементарна), се чудя дали Маги е стока щом има такава приятелка... Но ще видим. Искам да видя и финалистките на Надкаст Simple Smile

# 1 988
Аз точно заради Александра избягвам да съм толкова крайна. Даже не мога да повярвам как такъв човек успяха да го представят като нормална, достойна жена.
Не успяха, съсипахме я от хейт тогава, само дето бяхме малцинство.

# 1 989
Не разбирам защо се блъскат с филъри и ботокс преди предавания. И Валерия, и Надя са прясно напълнени. Едва, едва говорят.

Йоана също влезна в Ергенът прясно набодена, вече се разградиха филърите и е много по-красива без тях с естественият й контур.

не мисля, че приятелството на Маги, Валерия и Катя ще издържи през годините. Да, преживяното ги сплотява, ама са доста различни.

# 1 990
Подкаста с Валерия много ме натовари. Има моменти ,в които си противореми.

# 1 991
Изгледайте подкаста с Валерия и после ми обяснете как с Катето "веднага се били усетили"...

# 1 992
Ellis, не съм искала да обиждам Френската, там има и много приятни и умни деца, но и доста мотаещи се. Признанията си Зарков направи сам в интервю нейде из нета, потърси си сама интервюто, подробно обяснява как учел с речника до него.
Имах предвид, че училището на Сашко не го легитимира автоматично с някаква невероятна интелигентност и обща култура над средната, а Зарков беше споменат само като пример, че и в кафенето може да я избуташ, както сам признава.
Като се заобиждате на дребно и по незначителни поводи...
Пък френската във Варна също е старо училище с традиции, няма какво да се заяждаш с Trauma Team, не е само София, има хора и традиции и в други градове

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 19:16 от NOmerci

# 1 993
Валке, ако Йоана и Надя делят една мозъчна клетка, то ти с Маги делиш 1/10 мозъчна клетка. В най-добрия случай.

# 1 994
Ооо, Валка си имала знаци с Катето и Маги. Единият бил тъп ъгъл. Ех, какви момичета (и една кака, забравих). Чудни.

Общи условия

Активация на акаунт