🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 830
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 965
Ще дойдат роднините другата седмица и ще разберем :Д

Това са роднините на Надежда, мъжът е баща й. Нищо необичайно не забелязвам.

# 1 966
Не мисля, че Надя ще откаже да отиде в Надкаст. Туджарката е толкова мил винаги, като зайче е в сравнение с онези хиени в БТВ. Сигурно просто така са се организирали, че да пуснат първо видеото с Валерия.

# 1 967
По тъп финал не мога да очаквам. Тамън като за край на един доволно тъп сезон. Добре че поне развалиха образа на Надежда, за да има какво да се хейти и пише преди края. Представям си ако спечели колко страници ще се изпишат 😂

# 1 968
Не мисля, че се е оак*л пред семейството. Просто най-вероятно не е нищо особено на фона на голяма част от съучениците си, осъзнава го и това му тежи.

Много от децата от френската и подобни училища отиват да учат в добри университети в чужбина, после се устройват там или се връщат в БГ на хубави позиции и си градят окей живот, като поне част от него е благодарение на преодоляване на трудности като здраво учене или много работа, дори да са имали семейна подкрепа.

На този фон, да се набуташ в НБУ (доколкото разбрах), където само който не се е записал, не е завършил (сори нот сори) и след това да ти намерят някаква мекичка парашутна позиция във фирмата на тате, наистина не е никакво постижение. И се гледа, хайде, не с лошо око, но с лекинко осъдително съжаление в тези среди.
Ами зависи от хората. Обикновено хората от такива гимназии са страшно амбициозни и не, че им пука какво ще си мислят съучениците им, а по-скоро никога не са доволни от постигнатото. Чувстват някаква вътрешна неудовлетвореност и искат и още, и още.

# 1 969
Последното изобщо не е вярно.

# 1 970
Никой ли не обърна внимание на излиянието за "котвата" на Алек? Може би действително това, което ни поднесоха в началото като разговор с мама и евентуалното одобрение на снахата от тате си е напълно вярно. Имам чувството, че по някаква причина той се е о@кал пред семейството си и търси начин да компенсира с вижте ме - вече съм голям и отговорен, ще се женя, но не и ако вие не харесате снахата, сега вече достоен ли съм?
Да, не се бях замисляла. Има нещо ....

# 1 971
Един път беше в публиката на танцувалното предаване и почна да обяснява колко харесва и подкрепя Емрах, бил най-добрия и т.н. Първо, че Емрах си е дърво, второ че това беше докато още се вихреше скандала с него. Партньорката му в танците го обвини, че постоянно се държи неприлично с нея - дори я целуна пред камерите и пред очите на приятеля ѝ. Мацката беше бясна. Ама Вики си го подкрепя, какво ѝ пречи. Явно си има слабост към гаменчета.
Коя Вики

# 1 972
Един път беше в публиката на танцувалното предаване и почна да обяснява колко харесва и подкрепя Емрах, бил най-добрия и т.н. Първо, че Емрах си е дърво, второ че това беше докато още се вихреше скандала с него. Партньорката му в танците го обвини, че постоянно се държи неприлично с нея - дори я целуна пред камерите и пред очите на приятеля ѝ. Мацката беше бясна. Ама Вики си го подкрепя, какво ѝ пречи. Явно си има слабост към гаменчета.
Че и аз харесвам Емрах. Даже го предложих за следващия ерген. Simple Smile

# 1 973
В момента гледам Валерия в Надкаст, на 9-та минута съм горе-долу, дано успея да изгледам цялото. Елементарна ми се вижда, очаквах повече дълбочина. Я виж ти как лъже монтажът...

# 1 974
Аз май няма да я гледам, много простовато говори, съжалявам...Confused

# 1 975
В Надкаст гостува Валерия. Надя явно не желае повече известност....🙂

Или се срамува в момента от ефекта на ботокса. Направо от запазената й марка - широката усмивка не е останал помен. Едва едва си мърда устните. Като се пооправи, може и да се появи в някой подкаст.

# 1 976
Хора, какво говорехте за Емрах и Виктория, ме ми стана много интересно?

# 1 977
, за да има какво да се хейти и пише преди края. Представям си ако спечели колко страници ще се изпишат 😂
Дано поне е от забавният хейт, че да може човек да се включи Joy
Чувстват някаква вътрешна неудовлетвореност и искат и още, и още.
Ето защо значи на конвейер ги кара, иска още, и още, и още Joy

# 1 978
Не мисля, че Надя ще откаже да отиде в Надкаст. Туджарката е толкова мил винаги, като зайче е в сравнение с онези хиени в БТВ. Сигурно просто така са се организирали, че да пуснат първо видеото с Валерия.
Просто днес Туджаров беше в "Преди обед" и директно е закарал Валка в студиото на НадкасТ.

# 1 979
  • София
Доколкото разбрах и с Надя ще има, може би все пак за нея е трудно да излиза от работа по никое време и ще снимат вечерта или утре.

Валерия не ми допада в Надкаста, държи се не като на 21, а на 15. Трудно върви разговорът.

Общи условия

Активация на акаунт