🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 044
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 205
  • България
От къде се знае, че Танко се е разделил с майката?

Може да са в отворена тайландска връзка, но отворена само за Танко.

# 2 206
Мислиш ли, че Майката ще е ок с това клоунско поведение, ако са си заедно? Помниш ли я как се представи в предаването? Смяташ ли, че такава жена ще позволи на мъжа до нея да се държи като плейбой, мачо, романтичен глупак и смешен чичак едновременно?

# 2 207
Така предполагаме понеже живее в Тайланд от месец юли 2023г.

# 2 208
Как Надя да се замисли, че можело да нарани някого с това за последния влак?! Та те цял сезон постоянно се опитваха да уязвят другите, дори и да не са използвали директни обиди, постоянно целяха да наранят отсрещния човек и да го изкарат, че не става за нищо.
В началото отборът Шуши груп поддържаше същата теза, даже любимата ви Катя. Я превъртете. Това е спусната от продуцентите опорка, която поради прегрупирането остана ангажимент за Надя и Йоана. Другите защото хич не са клюкарствали, цял ден са плели и бродирали. Като правят монтажа, нагласят и образите. Естествено, няма начин да няма и истински пререкания, то цял ден скука и алкохол на корем, какво да е. Има и такива, вкарани от техните агенции при предварително уговорени условия - моделите. Васка, Катя, Валерия...Затова ги лъскат. Васка не си хареса ангажимента, подремна и си хвана пътя. Явно не е била достатъчно кооперативна, пък и е по-напред - мис София, може да си позволи да не  слуша.

# 2 209
Бях гледала частично двата епизода тази седмица и днес довърших другите части.
Хареса ми реакцията на Валерия. Много я подценяват и в шоуто и извън него. Да, няма достатъчно изтънчени обноски, понякога е твърде първосигнална и реагира детински, но все пак виждам дълбочина в разсъжденията и зад думите й има много повече смисъл, от колкото при кухите фрази на Маги например. Объркана е и е преживяла неща, които още не може да преодолее в живота си, но я виждам че е готова да се отстоява и това предизвиква уважение. Лично аз смятам, че в действителността най-приятно и лесно би се общувало с Валерия - предпочитам я пред лъжливата лисичка Надежда, студената Йоана и въздуха под налягане Маги. Хареса ми, че Валерия се отдръпна от Алек - по скоро не го отхвърли, а престана да му се натиска като всички останали и го остави той да прояви веднъж инициативата и да бъде водещия. Всичкото това, в което я обвиняваше, че не говорела, че не се разкривала - първо трябва да се каже за него. Нито веднъж не показа по-специално отношение към нея, нито веднъж не се постара да я опознае и разбере - тя не длъжна да му казва нищо дори и да го чувства. А той горкия си просеше обяснения в любов чак. Ако имаше акъл можеше да прозре зад думите й да разбере какво му казва. Тя искаше да му покаже, че не е нужно само физическото привличане - хубаво би било да й покажа интерес към личността й. Разбирам, че продукцията му налага ограничения, но Евгени също имаше ограничения, пък не му пречеше да покаже по-специално отношение към Валерия например. Получи си това, което заслужава. Браво и на Надежда, която каза, че навън много други чакат за нея, при Валерия нещата са по-същия начин.

Алек отдавна на дъното на класацията на ергените - тази злоба, с която се разделя с тях в момента, в който не му играят по свирката говори много. Един свестен и добре възпитан човек би намерил поне хубави думи за раздяла от уважение към себе си първо и към човека, с който са имали някакви преживявания.

Макар накрая Надя да не ми беше особено приятна. Все пак смятам, че тя е по-добрия човек от Йоана. Освен това дори да не е изпитвала много положителни чувства към някого - все пак се контролираше и беше възпитана и не изпадаше в крайности. Стихотворението, което беше написала също беше със закачка и  не беше гадно.

И накрая малко по-весело - какви диви коне може да има бащата на Надежа? Щом някой ги притежава и отглежда те не са диви -още по-малко, ако ги и яздят.

И съвсем накрая Надя и Йоана ми се виждат като хора, които ще имат сериозни проблеми с хващането на последните влакове, защото годините минават бързо, двете са момичета, които знаят своите изисквания, а мъжете вече стават все по-нежелаещи да се напъват и да полагат старание да са с някоя жена. Да не мислят толкова много Маги, защото тя има само един критерий, всичко друго е готова да преглътне.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 13:25 от ssiillvvyy

# 2 210
Говорихте ли, че Валерия си е сложила нови зъби? Жалко. Нормално си изглеждаше по-добре.

# 2 211
Може да е осъзнал, че е обречен да гледа и слуша коментарни студиа на Ергена до края на живота си, ако е с нея Grinning
А аз доста малко мъже познавам, които се вълнуват от този формат.
За Елена това е работа и от участието в коментарни студиа генерира последователи и приходи . Колко са жените , които ще спрат да ходят на работа защото са в нова връзка . Дори и Маги е станала(  макар и доста по-късно ) управител на кафето на партньора си Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 13:29 от gerido

# 2 212
За мен поведението на Йоана и Надя е много по- нараняващо и уязвяващо противника от това просто да го нарекат тъп или грозен. Осъзнато и целенасочено човъркане по болните места.  Кофти хора!
Точно. Сетих се в началото как на един коктейл Надя пита Маги защо няма деца… Ни в клин, ни в ръкав. Бррр, на Маги ѝ стана много гадно и намекна, че може и да е правила опити, а Надя ухилена и доволна продължаваше да я натиска с неуместни въпроси, въпреки че Маги ѝ каза, че не ѝ е комфортно да обсъждат тази тема.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 13:30 от Lilly_85

# 2 213
Има и такива, вкарани от техните агенции при предварително уговорени условия - моделите.
А, добре че ме подсети това да изкоментирам. Питат ги в студиото някои как реши да влезеш в "Ергенът" и някои от тях (като Валерия, примерно) казват, че си наумили и никой нямало да ги спре, щото те така са си решили. Ама, джанъм, нали има кастинг? Нали се явяват много и ги препитват, разнищват? Как така ти си решаваш и влизаш? Това да не е супермаркет?! Нали трябва да те изберат, че да влезеш? Или не точно 😁 Някои са вкарани в "Ергенът" и не за ергена! И от там нататък, както Владимирова каза с насмешка: гледате каквото продуцентът иска да видите! 😁

Валерия и дълбочина?! 🤣 Все едно в локва да търся дълбочина...

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 13:33 от dia4ti

# 2 214
И накрая малко по-весело - какви диви коне може да има бащата на Надежа? Щом някой ги притежава и отглежда те не са диви -още по-малко, ако ги и яздят.
Името на дивите коне не значи непременно, че са на свобода. В Родопите например има диви тарпани, които живеят в ограждения.

# 2 215
Стада диви коне се отглеждат около язовир Беглик. Диви не в смисъл на "мустанги" 😆 Много реклами на Marlboro сте гледали!...

# 2 216
  • Вестерос
Мислиш ли, че Майката ще е ок с това клоунско поведение, ако са си заедно? Помниш ли я как се представи в предаването? Смяташ ли, че такава жена ще позволи на мъжа до нея да се държи като плейбой, мачо, романтичен глупак и смешен чичак едновременно?
нямам идея, не съм чела за него, сигурно в инста се подвизава така 🤣

За Валерия исках да пиша, че тя просто не беше влюбена в Алек и затова така му каза. Той обаче май я харесваше много .

Надежда копае вече с изказвания, фасони и поведение...

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 13:38 от Tiffany А

# 2 217
Според мен пък Валерия е по-одобрявания персонаж, защото научихме много за нейния личен живот и така по-лесно зрителят изгражда някаква връзка с човека, създава се усещането, че са по-близки. Както в ежедневието - имаме много приятели и познати, чиито действия не харесваме/одобряваме, но започваме да ги разбираме с времето и проявяваме емпатия.
Докато за Надя и Йоана до последния епизод не се знае почти нищо. Остана едно усещане за студенина, отчуждение...
Ами не е точно така - самата Валерия твърди, че нищо подробно за драмата си не ни е разказала.
Има хора, които не обичат да будят съжаление, споделяйки лични истории. Свикнали сами или с ограничен кръг да преработват проблемите си. Защо не им зачетем това право?

И още нещо - ако си бил с тежка съдба , преживял преломни моменти на крехка възраст, не е ли редно да си силно емпатичен, благ към другите, чувствителен за техните проблеми, толерантен към правото им да не ги споделят, защото знаеш как боли? Визирам Валерия с този въпрос и се чудя, сега като получава любовта и разбирането на всички нас, защо не ги предава през думи, действия и отношения към другите? Или го приема като задължение на обществото към нея и  свобода да е жлъчна и безпардонна към другите?
Ами не. До характер е. 😏

# 2 218
Смятам, че репликите на Валерия в последните епизоди са редактирани и подсказани от редакторите. Да, чела е разни книги, иска да стане психолог, явно е говорила с някои психолози, ама поведението и в подкаста и в threads си говори доста. Има доста да учи за себе си.

Тя бърка OCD с ADHD, смята, че имала OCD, понеже не можела да се концентрира да гледа филми. Интересно как се фокусира са чете, а не може да гледа филм. Но аз какво ли разбирам...

В края на предаването осъзнала, че първо трябва да бъдеш ок със себе си. Това не го ли знаеше преди да влезе... И аз си мисля, че тя е влезнала с протекция на продукцията. На кои други участнички им предоставят психологична помощ преди предаването... Оставят ги да се излагат и ги използват на макс...

# 2 219
Добре, нали в Америка Момата е подгласничка от минали сезони... БТВ, айде да звъннем един телефон на Елена, после и на Танко за Златен ерген и праймтаймът е осигурен за цяла седмица. 😍
Аз си мисля за Вики от сезон 2. За нея ще се редят на опашка.
И аз предлагам нея! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт