🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 614
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 235
Направете си равносметка как ви се смениха настроенията спрямо показаното...
Никак. От самото начало до сега мисля едно и също за всяка една.
Както и за Алеко казах, че може да преспи с някоя и да я изхвърли като мръсно коте. И това ли направи той? Да.
За Валерия казах ли, че "чувствата" и са измислени? Да.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1651243.msg47971875#msg47971875

# 2 236
В това предаване участието се заплаща във валута наречена "ефирно време" . Доста по- конвертируема от лева . За каквото искаш ще си ползваш известността. Няма значение какъв образ ти градят , важното е количеството "ефирно време" . Няма черен, няма бял образ, след година избледняват и са еднакъв цвят. Освен ако не го подхранваш често ))) Ние си разтоварваме нервите със сеир, сценаристите печелят от реклами, ергенките им се плаща в ефирно време (освен на някоя , която явно нещо не е искала да си играе ролятаи са и орязали заплатата)Аз доволен, жената доволен , децата доволен, ай да свършва, че ми бавят "Кой да знае"

# 2 237
Не ми я хвалете Васка, тя обясняваше, че ще си изпусне сроковете за университета заради това смешно предаване... Несериозна работа.

# 2 238
  • София
Ефирното време носи различна стойност за всяка обаче и явно има значение в каква роля си. Поне ако го измерваме в последователи в инстаграм, което е основното, на което са се надявали като печалба, то след себе си носи и финансова такава.

# 2 239
Не ми я хвалете Васка, тя обясняваше, че ще си изпусне сроковете за университета заради това смешно предаване... Несериозна работа.
При нея беше ясно, че изобщо не ѝ се занимава с фармация… Явно е записала просто за да си качи активите за пред спонсорите, но от самолет се вижда, че предпочита да моделства и инфлуенсърства. Обаче не се случи баш както искаше.

# 2 240
Щеше да звучи, ако беше завършила, а не в началото на нова година/семестър да изпуска срокове за записване, лекции, упражнения... Чак услуга й направиха като я изритаха.

И тя беше в СУ, нали? Приемът за фармация там е по-лек, отколкото в МУ, СУ е повече хуманитарен университет.

# 2 241
Щеше да звучи, ако беше завършила, а не в началото на нова година/семестър да изпуска срокове за записване, лекции, упражнения... Чак услуга й направиха като я изритаха.

И тя беше в СУ, нали? Приемът за фармация там е по-лек, отколкото в МУ, СУ е повече хуманитарен университет.

Ем че тя физически няма как да го е завършила, буквално биологични и административни граници има JoyJoy не е изтървала ужасно много. По-добре е от пишман безработните.

# 2 242
Обаче не се случи баш както искаше.
То понякога няма как да не се стигне до “аз ли грешно ти се молих, ти ли криво ме разбра?!” Joy

# 2 243
Ем че тя физически няма как да го е завършила, буквално биологични и административни граници има JoyJoy не е изтървала ужасно много. По-добре е от пишман безработните.
Ами показва къде са й приоритетите вместо да си гледа образованието. 🤷 Ето, Надето си беше завършила програмирането.

Административните срокове са си доста сериозни, материалът, който се преподава, също. Касае се за професия, свързана с човешкото здраве все пак, от това по-сериозно накъде. Гарантирам ти, че никой преподавател няма да е във възторг колежка да не присъства на лекции, за да се целува със сина на тате по телевизията.

Ама тя показа на какъв акъл е, като гледам хората, с които се сдуши вътре.

# 2 244
Васка си е влезнала за популярност, прецакала ги е понеже е обвързана , те я прецакаха като я скриха.
Мисля, че има и нещо друго. Ако са се усетили късно, че момата е обвързана, втора драма тип Памела щеше да ги изложи, да ни накара да се питаме колко слаб е каста, защо не са си свършили работата?
С други думи  - ти успя да ни прекараш, сега пък ние ще те изпързаляме.

# 2 245
Нали някоя обясняваше по подкасти, че половината са влезнали обвързани?

Все ми е чудно кой ще се навие партньорът му да го играе необвързан и бленуващ за ерген по телевизията, ама дори Виктор беше така. 🤷

# 2 246
Аз предполагам, че Сашко е бил обвързан. 😏

# 2 247
“Миличка, ще влизам в едно предаване да се понатискам с 10-15 мацки, ама ти не се притеснявай - няма да има проникване”. 😁

# 2 248
Мислиш ли, че ако си има приятелка ще се натитка с всички🤔

# 2 249
Може да и показва, че е желан мъж Joy Да го оценява овреме, а не като го загуби Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт