🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 628
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 220
Визирам Валерия с този въпрос и се чудя, сега като получава любовта и разбирането на всички нас, защо не ги предава през думи, действия и отношения към другите?
Моите не ги получава.

# 2 221
То за да има диви коне в България, трябва да са налични  степи, прерии и пампаси, където да препускат като истински мустанги или коне на Пржевалски.
Всичко останало, което се ОТГЛЕЖДА като диво, си е всъщност  вид стопанисване.
Като кравите на Ники и Бети от Фермата/не съм фен на предаването/, които лете са в планините почти самостоятелно, а зимния сезон се прибират.
Беше ми интересно и четох доста неща за техния добитък.

# 2 222
По начало е ясно, че участниците в такива мероприятия не са таман. Коя интелигентна, уравновесена, мила, дисциплинирана, начетена и целеустремена дама ще се нареди да се излага в този цирк, където ако цитирам щатската статистика шансът да срещнеш любовта възлиза на мизерните 8 %. Ей, сама си се сетих за Васка и осъзнах, че ми е фаворит. Събра лайковете на влизане, явно е спазарено от продукцията да не показват нищо унизително от престоя, умно ги е отрязала, те я извадиха и продължава напред чиста като сълза.

# 2 223
  • Вестерос
Васка има гадже, явно за разбрали и затова беше храст

# 2 224
Не мисля, че Васка се е спазарила за нещо с продукцията - дори беше изключително недоволна, че са я орязали и много се разстройвала, като гледала. Била се целувала с Алек даже.

# 2 225
Да, бе, недоволна. Така я подучиха да оправдае "чадъра", който и нагласиха.

# 2 226
Кукушев, Кукушев, как си личи, че с Мага се знаете. 🙄

# 2 227
Да, бе, недоволна. Така я подучиха да оправдае "чадъра", който и нагласиха.
Не знам дали е чадър. Миналия сезон също имаше участничка, която твърдеше, че са я орязали и беше бясна.

# 2 228
Добре де, като стана ясно, че почти всичко е театър, точно това твърдение ли да е единствената чиста истина?
Почти никой не помня от миналия сезон, освен 3-4 главни героини, не знам коя е бясно орязаната.

# 2 229
Просто не виждам причина да влезе в такова предаване и да се съгласи да не я излъчват. Нито натрупа много последователи, нито в реклами я виждам, нито пък условията в имението са като на почивка. Така че с каква цел?

# 2 230
Моля за анкета,
'Коя мома искаме да спечели'' - от трите финалистки. Макар че реално би трябвало да са две.
Но да има и опцията, 'Нито една'

Мерси
Е, ясно е, че ще в Маги. Анкета за най-харесван ерген ще е по-интересна сега.

# 2 231
Представяне в "обществото" (за целите, за които ще се набутва в това "общество"). Сега като се появи някъде, ще е Васка от "Ергенът", а не "коя е па тая Васка".

# 2 232
  • София
Васка си е влезнала за популярност, прецакала ги е понеже е обвързана , те я прецакаха като я скриха.

# 2 233
За мен поведението на Йоана и Надя е много по- нараняващо и уязвяващо противника от това просто да го нарекат тъп или грозен. Осъзнато и целенасочено човъркане по болните места.  Кофти хора!
Като Елена, ама тя ехе, колко фенове имаше. Сигурно заради думи като "пиктурално" или "тактилност".

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 14:13 от Alucard

# 2 234
Едно е да разбереш защо някой прави нещо и друго е да го оправдаеш. Все пак всичко е въпрос на лични ценности.

Ние не ги познаваме, някои хора виждат каквото продукцията им пробутва и гради като сюджет. Други виждат друго... Направете си равносметка как ви се смениха настроенията спрямо показаното...

И пак не е 100% сигурно, кой е бил прав и кой не, понеже не ги познаваме лично и всичко е едно упражнение, кой колко е наблюдателен. Психолозите сигурно също бъркат с типажите, а какво остава за нас...

Общи условия

Активация на акаунт