🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 108
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 405
Всички опити на Алек да поведе разговора с Магдалена в посока искреност се провалиха.
Възгласи, възклицания, тя не може да се съсредоточи, поема фразата и почва да я дъвче и тя като магаре.
Безнадеждна, но празния живот се отразява така.

# 406
Не стига , че срещата беше тъпа, ами сега и разбор ѝ правят. А, Йоана дълбае ли дълбае.

# 407
Ау,на Магда големите ушаци харесвал Алеко...Изненадана съм иначе от мненията във форума.Една мома си каза,че Алеко не е единственият и ако не я иска,да си взема Магда и да се приключва..Най-истинска и искрена ми е Нани на мен след тази вечер.Ми на всички им писна,и на мен включително.И аз като Нани,искам да приключва вече този куц сезон..

По принцип е нелепо да влезеш в ЕРГЕНЪТ, където си наясно, че ще си с още змии вътре и да кажеш “Като не ме иска мен, Да не е пък единствен?! ”. 😀 Смисъл… какво очаква, първият епизод да си избере една и 3 месеца само да си решат косите с другите? Навън е така, ама в контекста на предаването е супер нелепо.

# 408
  • София
Въпреки че ми е симпатична Маги, би ми дошло крайно до гуша от излиянията ѝ за срещата.

# 409
  • София
Аз май изпуснах най-интересното от епизода: пъпката на Маги.
Нищо не си изпуснала, продължават да я дават на преден план. Седнах да пия едно розе, за да преглътна по-лесно епизода, но започна да ми се гади от тая ужасна пъпка и се отказах.

Това, че Алек много й харесвал ушите, беше най-големият криндж. По-голям щеше да бъде единствено ако й беше казал, че много й харесва най-новата пъпка.

Офф, пак префърцунените излияния на Магдалена.

# 410
Само двете каки са филмирани. Другите вече осъзнават, че са статистки.

# 411
  • тук и там
Алеко кефи, "усетил " е Магда-води я или при кокошките,или при магаретата..Другият път да я заведе да доят крави,сигурна съм че на Магда пак много ще и хареса,сигурно даже ще се окаже че е доила крава и преди..

# 412
  • София
Аз обаче виждам разлика в държанието на Алек с Маги и Надежда. И с останалите също. Някак с Надежда е по благ. Влюбен ми изглежда. И лееекичко се заяжда с другите прикрито зад сарказмът и “шегички”.

# 413
Как може така да се излагат тези моми?!?! Жалка работа.

# 414
И Надежда се присламчи към злобарките Йоана и Надя.
Най ги бива да обиждат Маги  на възраст.

# 415
Надка пък с този манталитет на бабка…

# 416
  • България
И Надежда се присламчи към злобарките Йоана и Надя.
Най ги бива да обиждат Маги  на възраст.

То няма за какво друго да се заядат.

В този сезон кои моми са живяли с неразведени родители? Само Катя и Маги май.

# 417
  • Plovdiv
Гледана е от баба си най-вероятно.Не че е лошо ,но се отразява....

# 418
Кака Магда е супер досадна и Алеко почна честичко да надига чашката. Пропиха го това момче….

# 419
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От всички 5 бели птици, Валерия ми се вижда най-нормална и земна.
Прекалява с тъжните истории, но пък в нея има най-малко фалш и превземки,
останалите 4-ри, закривай! Смятайте докъде стигнАхме.

Общи условия

Активация на акаунт