🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 585
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 390
Аз май изпуснах най-интересното от епизода: пъпката на Маги.

И аз не я видях. Sad

# 391
Тва па с ушаците е буквално гаф шега от филми. Не мога да се сетя откъде точно беше, но го има. А тая Маги се кефи като.....не знам, абе не е у ред тая JoyJoy Тва не е нормално.

# 392
Има време за още обрати. Това по повод тъжните фенове на Нани. Все още има шанс.

Не мисля,че детето е проблемът. Любовта е да приемеш човека точно такъв, какъвто е. С дете, без дете. Дано ѝ се случи, каквато ще да е.

# 393
Спокойно, тя скоро Маги ще излезе и като се окаже, че е някакъв тотален дразнител, ще се върнете с подвити опашки във форума. Joy

# 394
  • София
Припомнете ми, когато Надежда беше на среща с Алек, Маги говореше ли лоши неща за нея?

# 395
Надежда не е бясна от любов по Алеко! Състезателно беснее тя, че не е фаворитката. Wink

# 396
И Нани трябва да спре с тия “неуспешни връзки” на Маги. Защото много хора биха атакували Нани с нейните безвкусни нападки по нейната глава - тя има неуспешен брак, много хора приемат това като провал, а да не говорим, че тя и с дете, някои мъже го виждат като “употребена”, с “багаж”. А после си разказа и за неуспешна връзка с човек, който даже не я мисли за добър родител.

# 397
  • софия
Интересно,  че не даде роза на Маги. Според мен ще има драма при розораздавнето, като нищо да я остави нея последна заедно с тази, която всъщност ще отпадне.
Като и гледам нахилената физиономия на синхроните, съмнява ме да я остави без роза.

# 398
Надежда с тази стриптизьорска татуировка на крака няма какво да се преструва на грандама.

# 399
Иде ми да изстискам пъпката на Маги 😂😂😂
А мен ме побърква стърчащото нещо, дребно и остро в косата и.. Пъпки не виждам.

Какво е това превъзнасяне, за тази вечеря? Какво пък и дивото на тази вечеря? Някой ти е сервирал, в обора, ще хапнеш, пинеш и хайде баня и легло, а някой друг ще ти отсервира. 😮‍💨

# 400
Надежда да не коментира дрехите на Маги. Тя на коктейлите ходи с прозрачни рокли и по прашки.
Направо е толкова класна. 😁

# 401
Припомнете ми, когато Надежда беше на среща с Алек, Маги говореше ли лоши неща за нея?
Аз като цяло не си спомням Маги да е говорила нещо особено лошо за някого. Поне не са показвали. Може и да греша.

# 402
  • България
Маги наистина прекали с деколтето. Покрий се малко Grinning
Чак сега видях, че има на всяко ухо по 2-3 дупки за обеци. Алтернативното стана модерно.

# 403
Минавам да кажа, че срещата на Маги и Алек не ми хареса. Обстановката е ужасна - с тази маса с оранжева покривка, над нея приличат на пъпети отрязани наполовина.
Освен това наистина мисля дали не четат и не преснимат едновременно някои моменти. Още в предишния Ерген забелязах подобно нещо. Не се лаская, но писах преди няколко теми време, че Маги има огромни уши, които вървят с възрастта - чичо Чарли (от Двама мъже и половина) казваше, че с жени над 35 не излиза, защото имали били огромни уши (с възрастта ушите на човек растат). И изведнъж, ей така отникъде Алек каза на Маги, че "обича ушите й". Етати съвпадението!

# 404
Просто това, което виждаме е псевдо Магдалена - ако нямаше камери щеше да каже много неща. Добре играе играта.

Общи условия

Активация на акаунт