🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 188
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 375
Тая гнойна пъпка на Магда ми вади очите! Нямаше ли кой да я оправи там?

# 376
Магдалена е минус по маса показатели за разлика от Нани. Най-вече откъм поведение, за което някои явно я харесват Joy Изключително нелепо се държи за 36 годишна. Как и да го кривиш, имат 8 години разлика, трябва да се лигосва повече за пред Алеко.

# 377
  • София
Иде ми да изстискам пъпката на Маги 😂😂😂
Това трябваше да е смешно ли?

# 378
Алек обича огромни ушандри? 🤣🤣

# 379
Алек обича огромни ушандри? 🤣🤣
Тогава Надка трябваше да му е любимка. 😁

# 380
Мен ме кефи Надежда тази вечер.Най-накрая каза това което повечето моми си мислят.Защо да чака Магда и да пита как е минала срещата?Ми като иска Магда,да си я взема и да пускат останалите да си ходят и да продължат живота си,да не е само Алеко ..
Тръшкания на тийнеджърка. Тя ментално е почти на възрастта на сина си.

# 381
Не си ходила на палатка?
Сбогом, Estrella***
Joy Joy
Ко? Нье! Joy

# 382
Аз май изпуснах най-интересното от епизода: пъпката на Маги.

# 383
  • тук и там
Ау,на Магда големите ушаци харесвал Алеко...Изненадана съм иначе от мненията във форума.Една мома си каза,че Алеко не е единственият и ако не я иска,да си взема Магда и да се приключва..Най-истинска и искрена ми е Нани на мен след тази вечер.Ми на всички им писна,и на мен включително.И аз като Нани,искам да приключва вече този куц сезон..

# 384
Нани си е пийнала на синхроните, но за пийнал човек се държи съвсем ок.
И на мен ми е естествена.

# 385
Нанка ако си мисли, че е по-изгодна партия, защото е 2 години по-малка не е наред. Много мъже биха предпочели жена без дете. С този каст финалът ще е мъчителен за гледане.

# 386
По-тъпа игра от тази с магаретата нямаше ли…

# 387
  • София
Интересно,  че не даде роза на Маги. Според мен ще има драма при розораздавнето, като нищо да я остави нея последна заедно с тази, която всъщност ще отпадне.

# 388
Ау,на Магда големите ушаци харесвал Алеко...Изненадана съм иначе от мненията във форума.Една мома си каза,че Алеко не е единственият и ако не я иска,да си взема Магда и да се приключва..Най-истинска и искрена ми е Нани на мен след тази вечер.
На Нани изобщо не й е все тая в момента. Ако беше над нещата, нямаше да избълва така емоционално тия змии и гущери.

# 389
Мен ме кефи Надежда тази вечер.Най-накрая каза това което повечето моми си мислят.Защо да чака Магда и да пита как е минала срещата?Ми като иска Магда,да си я взема и да пускат останалите да си ходят и да продължат живота си,да не е само Алеко ..

Сега очаквам и розата да му върне, ама няма. Колкото и кисело да се оказа гроздето.

Общи условия

Активация на акаунт