🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 232
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 360
Нани е толкова инфантилна. Имало много мъже, които ще я изберат от раз. Ама преди това трябва да се покаже пред публиката, да си вдигне цената. Егоцентрик голям. Как я е яд като вижда, че изобщо не е толкова специална. Но тя наистина ще търси, докато не си намери спонсора. Алеко бързо ще го прежали. Драмата сега не е от любов, а от злобичка.

# 361
Чак сега стигнахме до "age is just a number". JoyJoy

# 362
  • Варна/Амстердам
Събрали се пак бабите на дернека и коментират пак последните влакове...Много остарели разсъждения, въобще къде са отраснали тези момичета?!

# 363
Ох, аз съм 15 минути назад. Тая Надежда е ад! В тази серия показа каква би била една връзка с нея. Аз не бих се прежалил. То ще е само кря-кря-кря...
Сашко, ти постоянно ще трябва да я носиш на ръце, а за нея синът й ще е винаги пред теб, но ще очаква той да и за теб номер едно. Няма да се получат нещат, знам го от личен опит с такава "магарица" (че е в тематиката на епизода).

# 364
Нани е толкова инфантилна. Имало много мъже, които ще я изберат от раз. 
И що е в това предаване при толкова богат избор? 🤪🤣

# 365
Седнали един до друг, Мага изглежда 2 глави над него по-висока.

# 366
  • София
За първи път да ми хареса среща и да видя Алеко да се смее искрено.

# 367
  • България
Алеко много ме кефи на този разговор с Маги и магарето! Топ ергенчето ми е!

# 368
  • София
Малеее, след дребнавото мрънка е на Нанито, маги ми изглежда по ок за избор между двете. Въпреки всичките и кусури и трески за дялане.
Оф, ама при положение, че ще ходят във ферма при животни, може ли да се облекат така нелепо, особено Надя. Ама и тя в инстаграмът си си качва снимки в планината със супер зле обувките. Това ми говори, че и тя е пишман планинарка. И според мен е редно да си стои основно по пътеките до златните..
От всички останали Вал ми е топ, а ие най-секси от сите.
Като изгони Катето да си бере гайлето Алеко. Ама дано да изгони и Вал, че да се отърве.
Малеее, станаха трио Злобил. Ужасни сааа

# 369
  • тук и там
Мен ме кефи Надежда тази вечер.Най-накрая каза това което повечето моми си мислят.Защо да чака Магда и да пита как е минала срещата?Ми като иска Магда,да си я взема и да пускат останалите да си ходят и да продължат живота си,да не е само Алеко ..

# 370
  • here and now
Чудя се, защо още гледам?!!?

# 371
  • България
Седнали един до друг, Мага изглежда 2 глави над него по-висока.

Какво да направи момчето, че има кръгло лице, а тя е с хубав продълговат овал? Аз и моят човек сме същите въпреки че съм по-дребна от него с над 20см.

# 372
Надежда само визуално мислех, че прилича на Кулагин, а тя и по душа.

# 373
Събрали се пак бабите на дернека и коментират пак последните влакове...Много остарели разсъждения, въобще къде са отраснали тези момичета?!
Да, това са елементарни разсъждения. Сякаш от село още с бохчата.

# 374
Иде ми да изстискам пъпката на Маги 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт