🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 226
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 930
Тъкмо чух, че Магдалена е дърта и некра сива. Надежда не изглежда на по-малко години от нея.
Дори напротив, за мен Надежда изглежда по -голяма от Магдалена, освен това истински се засегна, е не били на една възраст с Маги, защото тя била на 34 ,а тя на 36!

# 931
Цялата ирония, че щели да се подиграват на детето на Нани. Ами точно вие правите от мухата слон и раздухвате работата. Едва ли толкова гадно ще се подиграват на детето (ако въобще му се подиграват) колкото грозните коментари в темата. Една съфорумка се възмути на коментара с коленете, като използва същия за Нани. Ами кажете ми - вие / ние много по-добри ли сте / сме? Ами не. Нито от Нани, нито от Надя или Йоана. Нивото даже е по-ниско.

Ами не съм съгласна, защото детето на Нани не чете форума, но пък сигурно я гледа в предаването и чува коментара за “коленете” точно от майка си. Дори Нанка да не му разрешава да гледа, други деца със сигурност ще гледат и те ще са тези, които ще му се подиграват, не bg-mamma. И доскоро повечето тук харесваХме Нанка. Тя сама си го прави така, че да е обсъждана тук по този начин. Никой не й е виновен.
И аз да си съчиня малко. Може майките на неговите съученици да четат тук и да се вдъхновят по този начин в присъствието на децата си да я коментират с мъжете си.

Ами всеки е свободен да прави и коментира каквото си иска. Нанка, ако не иска да е коментирана, да не беше влизала там, нито да се пъха под чуждата палатка пред камерите. С други думи, тя не е загрижена за собственото си представяне и как ще окаже влияние на детето й, но другите са длъжни. Хм

# 932
И докато момите се джафкат за палатки и обувки... Алек обикаля гръцките писти. Simple Smile
Давам всичките си рози, ако някой знае коя е песента и ми каже. ❤

Шазам каза, че това е Pink Floyd - The Great Gig in the Sky. Някъде около минутата започва този момент от рийлса. Сигурно това му е любимата песен, която Йоана не запомни.
Много благодаря!
Пресягам се за розите:

🌹

# 933
Честно казано ми стана мъчно като видях Надя тази сутрин. Лицето й е станало като медената питка от филъри и ботокс, защо изобщо си ги е сложила?! тя е едва на 24-25, ама е видимо състарена. Няма я свежестта, присъща за младите й години, с които така се гордее.

Трябваше да се спре след ринопластиката и устата. За мен Надя е от тези жени, които са неудовлетворени от външния си вид, връзки, изобщо целия живот.

Виктория и Магдалена са жени, които не бих нарекла красиви, но това, че не са се наблъскали с филъри оттук нататък ще им играе само в тяхна полза.

# 934
  • Варна
И що да не влезе в палатката? А не ами боб ще им прави 🤣🤣

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 13:32 от esstela

# 935
Цялата ирония, че щели да се подиграват на детето на Нани. Ами точно вие правите от мухата слон и раздухвате работата. Едва ли толкова гадно ще се подиграват на детето (ако въобще му се подиграват) колкото грозните коментари в темата. Една съфорумка се възмути на коментара с коленете, като използва същия за Нани. Ами кажете ми - вие / ние много по-добри ли сте / сме? Ами не. Нито от Нани, нито от Надя или Йоана. Нивото даже е по-ниско.

Ами не съм съгласна, защото детето на Нани не чете форума, но пък сигурно я гледа в предаването и чува коментара за “коленете” точно от майка си. Дори Нанка да не му разрешава да гледа, други деца със сигурност ще гледат и те ще са тези, които ще му се подиграват, не bg-mamma. И доскоро повечето тук харесваХме Нанка. Тя сама си го прави така, че да е обсъждана тук по този начин. Никой не й е виновен.
И аз да си съчиня малко. Може майките на неговите съученици да четат тук и да се вдъхновят по този начин в присъствието на децата си да я коментират с мъжете си.

Ами всеки е свободен да прави и коментира каквото си иска. Нанка, ако не иска да е коментирана, да не беше влизала там, нито да се пъха под чуждата палатка пред камерите. С други думи, тя не е загрижена за собственото си представяне и как ще окаже влияние на детето й, но другите са длъжни. Хм
Аз лично смятам да се съобразя. Всеки сам решава за себе си какъв човек иска да бъде.

# 936
  • София
И докато момите се джафкат за палатки и обувки... Алек обикаля гръцките писти. Simple Smile
Давам всичките си рози, ако някой знае коя е песента и ми каже. ❤

Шазам каза, че това е Pink Floyd - The Great Gig in the Sky. Някъде около минутата започва този момент от рийлса. Сигурно това му е любимата песен, която Йоана не запомни.

Това е песента, да, от The Dark Side of the Moon Heart Ако те кефи, целият албум си заслужава... и не само той Satisfied

# 937
не мисля, че детето на Нани ще страда или ще търпи каквито и да е негативи. В днешно време е повод за гордост, ако майка ти е инфлуенсър. Децата драпат да са също инфлуенсъри, създават си канали в тик ток.

Ако детето й е наистина толкова срамежливо както го описва, дори може покрай известната си майка да стане по-популярно, да разшири социалния си кръг.

Изобщо не мисля, че детето ще види майка си в друга светлина - тя казва, че постоянно се сърди, и цупи навън, че мрънка. Виждаме го. Коментарите за коленцата също надали ще изненадат детето.

# 938
5 стотинки и от мен по темата:

Иска ми се да се гушкам с  Магдалена
на трева зелена,
пред опъната палатка...
Много, много ми е сладка!
Тя на село е живяла и какво ли не видяла.
Мусака да готви може,
вярвам и,
о, Боже!
И за телешко варено
има чувство тя вродено.
Магдалена - жена класна, извисена!
После и с Надежда,
да не се гневи
и да нарежда!
Бърчи си нослето и преправя си гласчето.
В мене се натиска,
роза да получи иска.
Ден и нощ мечтае,
бързо с мен да се венчае.
И  Валерия готино е маце,
прави джиджи - биджи, баце!
Искам музикални инструменти да й дам,
и да бия барабана с много плам.
И на контрабаса да посвири,
като пийнем две - три бири.
Много тя ме пали,
егото ми гали!
Тез женички,
влюбени са в мене като ученички.
И повтарят тоз рефрен,
че страхотен съм Ерген!

# 939
Някой има ли кадър на Надя от днес, че никъде по социалните мрежи няма пуснато, чак ми стана любопитно как изглежда. 😀

Нани в момента пуска реклами на салона си, че даже и специални оферти... Да не се обърка някой, че й е важен палячото. 😀

# 940
Аз само да кажа, че това недоразумение, на което довечера ще му викат палатка, няма нищо общо с палатка. Аз някакви чаршафосани обикновени матраци, с нЕкви комарници като нескопосан балдахин, видях. И е поредната гавра от предаването, защото дори най-ниският клас палатки са с плат, който е ветроустойчив и спалното помещение се закопчава плътно с цип, изолирано е от страниците, за да не влизат насекоми.

# 941

Това е най-доброто, което успях да направя. Grinning Не си личи много, но наистина е странна в лице. Може и да са филъри, аз първоначално го отдадох на надебеляване в лице.

# 942
5 стотинки и от мен по темата:

Иска ми се да се гушкам с  Магдалена
на трева зелена,
пред опъната палатка...
Много, много ми е сладка!
Тя на село е живяла и какво ли не видяла.
Мусака да готви може,
вярвам и,
о, Боже!
И за телешко варено
има чувство тя вродено.
Магдалена - жена класна, извисена!
После и с Надежда,
да не се гневи
и да нарежда!
Бърчи си нослето и преправя си гласчето.
В мене се натиска,
роза да получи иска.
Ден и нощ мечтае,
бързо с мен да се венчае.
И  Валерия готино е маце,
прави джиджи - биджи, баце!
Искам музикални инструменти да й дам,
и да бия барабана с много плам.
И на контрабаса да посвири,
като пийнем две - три бири.
Много тя ме пали,
егото ми гали!