🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 204
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 945
Някой има ли кадър на Надя от днес, че никъде по социалните мрежи няма пуснато, чак ми стана любопитно как изглежда. 😀
Най-добре се вижда на видео

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-nadja- … noto-realiti.html

# 946
Не мога да преценя в тяло как е, ще видим в Надкаст. Той към колко излиза?

# 947
  • София
Аз само да кажа, че това недоразумение, на което довечера ще му викат палатка, няма нищо общо с палатка. Аз някакви чаршафосани обикновени матраци, с нЕкви комарници като нескопосан балдахин, видях. И е поредната гавра от предаването, защото дори най-ниският клас палатки са с плат, който е ветроустойчив и спалното помещение се закопчава плътно с цип, изолирано е от страниците, за да не влизат насекоми.

Е да, ама не може да побере целия екип с все камерите Satisfied

В брадичката е заприличала на Пам (сезон 2) Sweat Smile

# 948
  • София
Не мога , пак си пуснах епизода и се скъсвам от смях.
Надежда никога не е разчитала на мъжа си. На 34 г с дете на 7 г, значи е родила на 27г. Сподели, че е имала няколко годишна връзка с мъжа си, но не помня колко . 4-5 г примерно. Значи на 22-23 се влюбваш с собственик на хотели / не заради парите/ и живееш в Гърция10 г , и завършваш “няколко висши” / в Гърция предполагам?!/Бързо е научила езика изглежда. И се издържаш сама докато учиш и развиваш “бизнес” през цялото време  и си отделяш пари да си направиш операция на гърдите и на носа сама, защото не разчиташ на мъжа си. И си тръгваш с гордо вдигната глава, без да имаш претенции към хотелите му, а не защото гръцката свекърва ще те попилее 🤭
Евала, евала! Ние ще ти помахаме от съседната планета, защото не знаем как стават нещата.

Толкова я харесвах Надежда😒
Защо отвори тази уста?! Стой си и се хубавей!

# 949
Някой има ли кадър на Надя от днес, че никъде по социалните мрежи няма пуснато, чак ми стана любопитно как изглежда. 😀
Най-добре се вижда на видео

https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/studio-ergenat-nadja- … noto-realiti.html

Напълнила се е като печена пуйка за Деня на благодарността Joy
Няма такъв злостър с Йоанна се бият за първото място.

# 950
  • София
Надежда наскоро си отвори собствен салон.

А от къде знем, че е нейн, тя ли го е казала някъде?
Тя го рекламира като нейн, но Надежда Вишева няма фирма регистрирана на нейно име.

Грешка. Има. Автокоректора ми е променил фамилията.

# 951
Ааа, Лъвица, има и големи палатки, за по 7-8-10 човека. Ама струват малко повече от няколко мрежи. И не са прозрачни, за да се вижда като на изложение как сладко спинкат.

# 952

Това е най-доброто, което успях да направя. Grinning Не си личи много, но наистина е странна в лице. Може и да са филъри, аз първоначално го отдадох на надебеляване в лице.

Очите са й се смалили нещо....

# 953
И на мен Надя ми заприлича на Пам в интерес на истината. 😀 Скулите й са изчезнали. Дано е ок.

Ето я и при Наум.

# 954
5 стотинки и от мен по темата:

Иска ми се да се гушкам с  Магдалена
на трева зелена,
пред опъната палатка...
Много, много ми е сладка!
Тя на село е живяла и какво ли не видяла.
Мусака да готви може,
вярвам и,
о, Боже!
И за телешко варено
има чувство тя вродено.
Магдалена - жена класна, извисена!
После и с Надежда,
да не се гневи
и да нарежда!
Бърчи си нослето и преправя си гласчето.
В мене се натиска,
роза да получи иска.
Ден и нощ мечтае,
бързо с мен да се венчае.
И  Валерия готино е маце,
прави джиджи - биджи, баце!
Искам музикални инструменти да й дам,
и да бия барабана с много плам.
И на контрабаса да посвири,
като пийнем две - три бири.
Много тя ме пали,
егото ми гали!
Тез женички,
влюбени са в мене като ученички.
И повтарят тоз рефрен,
че страхотен съм Ерген!
С другата съфорумка трябва да издадете книга! Ще помагам при издаването. 😂😂😂

И да включат миналогодишните стихове – много се смяхме по късна доба с тях. Аз като човек с беден речник много им се възхищавам на таланта!

# 955
Видях видеото с Надя, трудно си мърда устата като говори, нещо се е боцкала, не съм компетентна какво и как, но определено като говори, и лицето и се мърда, по-скоро отказва да се мърда, странно...
Джуки ли са правени, абе трудно говори направо...

Що тъй се окепазяват тия хора, не мога да го разбера никогаж това нещо....

# 956
Хора сега гледам Преди обед. На влизане в предаването е била страшно слаба.

# 957
Нещо казва за килограми ли? Не съм обърнала внимание. Аз разгледах инстаграм, не ми влиза в критерия 'страшно слаба', там са ми хора като Виктория, примерно.

# 958
Просто видях кадри от влизането.

# 959
Цялата ирония, че щели да се подиграват на детето на Нани. Ами точно вие правите от мухата слон и раздухвате работата. Едва ли толкова гадно ще се подиграват на детето (ако въобще му се подиграват) колкото грозните коментари в темата. Една съфорумка се възмути на коментара с коленете, като използва същия за Нани. Ами кажете ми - вие / ние много по-добри ли сте / сме? Ами не. Нито от Нани, нито от Надя или Йоана. Нивото даже е по-ниско.
O, определено не вярвам всички в темата да са на това ниво, най-малкото, изказът не е толкова долнопробен. А човек с пошъл изказ не вярвам да е особено фин в реалния живот дори и само заради факта, че не успява да излезе от долнопробния си начин на изразяване.

Общи условия

Активация на акаунт