🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 154
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 960
Еха, наистина доста се е променила Надя. Сега ми прилича повече на човека от онези стари снимки, които бяхте успели да изровите. В предаването - особено на влизане, когато всъщност доста я харесах, имаше съвсем различен вид.

Май наистина са разни филъри, нещо скована ми се вижда цялата й физиономия.

# 961
О, а понеже имаше чуденки с какво толкова Маги е засегнала Нани докато си говореха. Та тя все едно й намекна, че понеже нейните познати/приятели с деца не са имали проблеми в намирането на партньор, то след като Надежда е без, то значи проблемът е едва ли не в нея и освен това го има и "всички успяват, само ти не". На мен ми се струва доста злобничко, прикрито под някаква лицемерна форма на окуражение. Съответно Нани се опита да я жегне за възрастта, но не й се получи, защото разликата им не е толкова голяма Grinning Обаче се сещам, че преди време те си бяха говорили за децата и Маги й беше споделила, че иска и т.н. Можеше тогава Надежда да й пусне някой тънък (или дебел) коментар с цел да я засегне, но тя подходи изключително деликатно.

# 962
Да ви кажа, като видях американските моми, започнах да оценявам нашите. Те там са еднакво тунинговани, еднакво фризирани, еднакво излъчване, еднакви изкуствени усмивки и т.н., без значение расата.
Примерно тазгодишните:

На груповите снимки я ми се откроят макс 2-3, я не, нашите са много шарени в сравнение. Нека са ми неперфектни.

# 963
По отношение на Йоана - само на мен ли ми е супер крийпи това, че се е ровила във вещите на Маги, за да докажела нещо си? Каквото и да иска от нея, ако разбера такова нещо, че някой влиза и ми рови в гардероба и куфара ще стоваря имението на главата му. Маги запази доста голямо хладнокръвие, без да съм и фен изобщо. Що за "класа" и навици демонстрира тази девойка не знам....

# 964
Крийпи е, защото не е вярно.

# 965
Според мен е шега това за ровенето

# 966
  • Бургас
Според мен Алек е направил своят избор, ама защо да не се погаври още малко с останалите, да ги възхвалява, да ги нацелува, да ги помачка…, че да има мат’риал за пред приятелите. Играе си инфантилната игра момчето, та чак се кефи, как успява да надцака всички.
Силиконов бюст и пълни джуки, само по едни специални канали е гледал…

# 967
Цял сезон всичките се опитват да изкарат Магдалена светица: режисьорите, както и в малоумното предаване "Преди обед" Памката и останалите капацитети, надкастърите, понеже видиш ли Туджаров нали е в БТВ, та и на него му е любимка, новата му водеща Камелия, там са си по приятелска линия с Маги и Елена. Всички са team Magi.
Иначе Надя си е слагала ботокс в масетерите, но цялостно е качила и килограми. Дано е здрава, другото се оправя.

# 968
Цял сезон всичките се опитват да изкарат Магдалена светица: режисьорите, както и в малоумното предаване "Преди обед" Памката и останалите капацитети, надкастърите, понеже видиш ли Туджаров нали е в БТВ, та и на него му е любимка, новата му водеща Камелия, там са си по приятелска линия с Маги и Елена. Всички са team Magi.
Иначе Надя си е слагала ботокс в масетерите, но цялостно е качила и килограми. Дано е здрава, другото се оправя.
Много добре го написа! 👏

# 969
Какво е масетери?

# 970
Маги , че не е светица е ясно , но Йоана и Надя освен да се заяждат с нея не показаха друго .

# 971
  • Враца
Плашещо е как се позволи на тази мазна рускиня да стане звезда и да събере маса кинти. Сега ще купува апартамент в Пукет в Тайланд.
Да заминава и да не се връща. Може да си инфлуенсърства сред тях.

Коментирано ли е, защото може да съм пропуснала, как Капитонова продава НЕЩО СИ!
Добре видяхте- НЕЩО СИ!
https://victoriakapitonova.com/produkt/something/
Не се знае какво, но ако й се доверяваш- даваш 30 лева и го получаваш.
Ето това е иновативно. Тя категорично се подиграва и брои балъците, които гравитират около нея.
Не къща на Пукет, а мезонет на 5 авеню ще си купи скоро сигурно. Grin

# 972
Плашещо е как се позволи на тази мазна рускиня да стане звезда и да събере маса кинти. Сега ще купува апартамент в Пукет в Тайланд.
Да заминава и да не се връща. Може да си инфлуенсърства сред тях.

Коментирано ли е, защото може да съм пропуснала, как Капитонова продава НЕЩО СИ!
Добре видяхте- НЕЩО СИ!
https://victoriakapitonova.com/produkt/something/
Не се знае какво, но ако й се доверяваш- даваш 30 лева и го получаваш.
Ето това е иновативно. Тя категорично се подиграва и брои балъците, които гравитират около нея.
Не къща на Пукет, а мезонет на 5 авеню ще си купи скоро сигурно. Grin
Явно в обществото ни има много големи бели птици.....Нищо, нека си харчи със здраве мацката!

# 973
Хм изглежда наедряла Надя, дали е бременна? JoyJoy нооо истинският важен въпрос е чашката на сутиена дали е мръднала HugHeart EyesGrinning

# 974
Миналата година имаше Света Елена, тази година ще е Света (Мария) Магдалена.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 14:33 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт