🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 154
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 900
Ергенът не се ограничава до една книга, има доста статии и мнения на участнички/психолози за печеливши стратегии, сред които е и приятелството, каквото направиха и Надя с Йоана. При такива приятелства се получават добри синхрони и продукцията ги държи

В моята класация Ергенки Пам е на дъното. Жалко за пропиляния шанс там по-закръглените дами да покажат блестящото си чувство за хумор и виталност, с които много от тях печелят симпатии. Пам нямаше полезен ход от-до, особено със сервилността към Елена.

# 901
На Надя ѝ прощавам 20% от злобните изказвания само защото захапа Пам за Айлин, жалко, че се отказа след това. Пък малко ме съмнява Айлин да се е извинявала на Пам след това, нещата бяха доста еднозначни в този случай.

Извинила се е(още тогава като излезе мисля, че го каза). Нали имаха разговор за това, че са се познавали от преди предаването и че Пам е очаквала подкрепа от нея.

А добре тогава, изпуснала съм този момент.

Пак не я оправдава за всичко, което каза в онази игра, дори да е очаквала подкрепа

# 902
Надя е обучена от Капитонова, някъде се спомена, че ходи на нейните курсове. Отделно някоя от отпадналите коментираше, че в къщата Надя постоянно говорила за нея.

Йоана… Не знам дали е чела книгата или не, но няма да излезе чиста от предаването. Доста хора се разочароваха от нея.

Това, че е платила и слушала курса й, не означава, че е взела нейното самочувствие и увереност. То и Кристина, която е коуч по обноски, е била платила хиляди на Капитонова за вип услугата, все качват сторита заедно, Капитонова я промотира, ама просто нито Кристина, нито Надя имат харизмата, увереността и изобщо нямат необходимите качества.

И двете момичета са хвърлили няколко хиляди на вятъра за услугите на Виктория Капитонова.

# 903
Вики никога не е твърдяла, че използва стратегия. Само че умно е решила да пусне бомбата за Габи. Винаги е твърдяла, че има чувства към Алеко, което си личи от километри.

# 904
Аз просто не мисля, че жена, разчитаща само на себи си и гледаща дете, ще си позволи да си загуби работата, за да влезе в предаване.
Тя откъде е сигурна, че след това ще може да си намери бързо работа като HR например.
Понякога това отнема врме.
Не мисля, че ако нямаше друга сигурност би си позволила това.
Освен това стартирането на такъв бизнес е свързано с доста голям финансов ресурс, ок може да е кредит, ама все пак....
Съмнително ми се стува на мен.
Съгласен. Освен това ние не знаем в собствено жилище ли живее, при родители ли, под наем ли? Някой помага ли й с малкия? Много са условностите. Но ако е под наем, всичко ми звучи ала-бала.

Стартирането на подобен бизнес иска финансиране. Договор най-малко за една година с предплата. Аз съм сигурен, че това помещение не струва по-малко от 3000 лв. на месец. Само от тука са 39,000 за година. Гарантирам, че тя има предплащане, защото така се прави с такива бизнеси. Освен това е ползвала фирма за интериорен дизайн и съм сигурен, че не са й взели по-малко от 70к. Лично аз смятам, че инвестицията й е между 100-130 хиляди. Да, аз бих си го направил сам и би ми излязло наполовина, но нея не я виждам с маламашката.

Никакъв застой няма, защо мислите жилищата още държат безумно високите цени.
ИТ току разпуснат някой quality control отдел и стане великата новина; програмисти се търсят активно и това ще е постоянна тенденция.
Цените са такива, заради преселението в София и защото има много богати хора от крадене по обществени поръчки и купуват имоти като разпрани. Аре да не влизаме в този разговор, защото цените не са високи заради тия с 1400 лв. работна заплата. Дори специалисти от банки ми обясняваха миналата година, как тази година щели да паднат цените и затова ако ще се продава, трабва да е до края на годината. И те тази оценка я правят на паза икономически показатели, а не на врачуване.

# 905
Нани влезе в оправдателен режим, точно защото Валерия каза,че бащата плаща издръжка и намекна че едва ли не Нани живее от издръжката на бащата..Ми за мен това е дъно в тази ситуация-Валерия, не Нани..Синът на Нани е малък, нищо не разбира все още и  едва ли всяка вечер виси пред телевизора да гледа майка си, напротив-вероятно въобще не я гледа.Понякога ме е срам да чета жени -майки, осъждащи толкова лесно други такива, намесващи детето в тема за някаква шоу и слагащи етикети, без реално да имат истинска предствава за дадена ситуация.Извикайте социалните, моля- Нани е влязла в тв шоу, и говори за бившият си-това я прави автоматично лоша майка..

Ами не я прави добра майка със сигурност! Някой споменаваше в предишни коментари защо на други родители никой не обръщал внимание, че си зарязвали децата за да участват предавания, по-конкретно Един за Друг. Кратък отговор - защото в това предаване поне има парична награда, нещо което потенциално би могло да подпомогне семейството. А Нанка - влязла да си врътка задницата по креватите/палатките по национална телевизия. Единственото, което ще спечели за детето си е ….. срам и подигравки към него. Не може да се сравнят двете неща/предавания/идеи.

# 906
  • София
В Преди обед някак Надя не беше тази, която беше в Ергена. Нещо има в поведението и.

Алеко наистина не се държи както трябва с нито една от дамите и определено и на мен ми направи впечатление, че е подпийнал....не мога да кажа дали е пиян, но определено не е трезвен.
Наистина и както казвате разговорите му с всички са еднообразни и поне това, което излъчват от тях и неговото поведение - отегчен.
Интересно става, но някак и на мен сякаш края ми е предизвестен, че никоя от последните 2 няма да избере.....едната с дете и някакви детински изпълнения и не напълно честна/искренна към него.
Другата му се усмихва, но нищо съществено не си говорят и някак изстинаха там нещата.

С Валерия е само плътско привлича. На един от синхроните той каза, че я приема като закрилник, като човек, който да и покаже правия път и как да приема нещата.

Йоана според мен по скоро го привлича визуално, но вижда, че имат мнооого различни виждания за живота.

Някак снощи на единия разговор с Маги го чух вече по отпуснат и нещо просташко ми се видя в поведението му....определено не е мъж, който всяка би го харесала и би го взела за сериозна връзка и създаване на семейство.

# 907
Надя е обучена от Капитонова, някъде се спомена, че ходи на нейните курсове. Отделно някоя от отпадналите коментираше, че в къщата Надя постоянно говорила за нея.

Йоана… Не знам дали е чела книгата или не, но няма да излезе чиста от предаването. Доста хора се разочароваха от нея.

Това, че е платила и слушала курса й, не означава, че е взела нейното самочувствие и увереност. То и Кристина, която е коуч по обноски, е била платила хиляди на Капитонова за вип услугата, все качват сторита заедно, Капитонова я промотира, ама просто нито Кристина, нито Надя имат харизмата, увереността и изобщо нямат необходимите качества.

И двете момичета са хвърлили няколко хиляди на вятъра за услугите на Виктория Капитонова.

Просто не са достатъчно настъпателни, луди и алчни като Капиталовата. Нагла и надута и почна да спами булшит курсове след като стана популярна от предаванията. Също постоянно гони камерите и драма да става. Да я пишат навсякъде и да събира още балъци.

# 908

Според мен и самата Капитонива не е особено харизматична и спечели единствено, защото Александра върна розата. Виктор сам си каза, че от нямане накъде я е избрал за победителка. А сега просто трупа пари на гърба на наивниците.

# 909

Надя се присламчи към Йоана и й беше патерица за всичко. Това е обратно на нещата, които се пише в книгата - да си лидер, да създадеш лагер, да задаваш тона в къщата и тн. Реално Надя не зае нито една роля, от тези, които се описват в книгата - беше придворна дама на Йоана, която вярвам, че е чела книгата и тя определено върви по книгата.

То в книгата хубаво пише, че трябва да си лидер, ама това е нещо, което трудно се превръща от теория в практика. Или го можеш, или не го можеш. От схлупен стеснителен човек преди предаването (примерно, не казвам, че е била такава) няма как изведнъж да се превърнеш в харизматичен лидер и да накараш масата да гравитира около теб.

# 910
  • София
Надя се опита да се орпавдава в Преди обед, повтаряйки една и съща мантра пет пъти, ама не й се получи много добре Joy Доста беше подпухнала в лице, не знам дали не си го е набутала с нещо, щото само устата й се движеше от цялата физиономия.

# 911
Цялата ирония, че щели да се подиграват на детето на Нани. Ами точно вие правите от мухата слон и раздухвате работата. Едва ли толкова гадно ще се подиграват на детето (ако въобще му се подиграват) колкото грозните коментари в темата. Една съфорумка се възмути на коментара с коленете, като използва същия за Нани. Ами кажете ми - вие / ние много по-добри ли сте / сме? Ами не. Нито от Нани, нито от Надя или Йоана. Нивото даже е по-ниско.

# 912

Според мен и самата Капитонива не е особено харизматична и спечели единствено, защото Александра върна розата. Виктор сам си каза, че от нямане накъде я е избрал за победителка. А сега просто трупа пари на гърба на наивниците.

Тва няма никакво значение, тя си направи пиара и се закрепи максимално дълго, дори да не беше спечелила. Прави сцени, сеири, надута и алчна на поразия. Бута се във всички възможни предавания и подкасти навсякъде и после почна да говори ква била успешна, купете ми курсовете. Плашещо е как се позволи на тази мазна рускиня да стане звезда и да събере маса кинти. Сега ще купува апартамент в Пукет в Тайланд.

# 913
Плашещо е как се позволи на тази мазна рускиня да стане звезда и да събере маса кинти. Сега ще купува апартамент в Пукет в Тайланд.
Да заминава и да не се връща. Може да си инфлуенсърства сред тях.

# 914

Не е сторила нищо, с което да се изложи. Особено в такова реалити, където това е почти невъзможно и особено когато човек се влюби - малко или мнгоо излагацията е гарантирана. Но за мен при нея всичко е в границите на нормалното.

Е, съдейки по промото на днешният епизод, ще се изложи и то доста!

Общи условия

Активация на акаунт