🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 312
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 915
Надя е едва на старта в начинанието си (ако действително към това се стреми). Ако сте следели някой от популярните в момента инфлуенсъри, ще знаете, че в началото съдържанието им беше на много ниско ниво и претърпяха развитие в последствие. Изобщо не изглеждаха като хора с особен потенциал.

# 916
Е, тя изтърва златната гъска, в лицето на участието си в 'Ергена', щом това не успя да я направи успешен инфлуенсър - нищо не може. Плюс това е смехотворно да плащаш за курсове и в края профилът ти да изглежда така.

# 917
Затова се бутат толкоз народ кандидатки сега. Това е най-лесното предаване и многоооо дивиденти обраха некои от участието си вътре. На никоя не ѝ дреме за въпросния палячо, с когото трябва да се натискат на диванче.

# 918
Надежда е вдигнала 100 последователя от снощният епизод до сега.

# 919
Надя се опита да се орпавдава в Преди обед, повтаряйки една и съща мантра пет пъти, ама не й се получи много добре Joy Доста беше подпухнала в лице, не знам дали не си го е набутала с нещо, щото само устата й се движеше от цялата физиономия.
Определено има или ботокс или някакви филъри - не разбирам много от тези неща. Но вече не се усмихва така както в Ергенът и трапчинките ги няма. Аз и в реалитито не я харесвах особено, но сега е някаква точно подпухнала тетка в лицето (язък че претендира с младост и свежест, аз такива не видях).

# 920
Цялата ирония, че щели да се подиграват на детето на Нани. Ами точно вие правите от мухата слон и раздухвате работата. Едва ли толкова гадно ще се подиграват на детето (ако въобще му се подиграват) колкото грозните коментари в темата. Една съфорумка се възмути на коментара с коленете, като използва същия за Нани. Ами кажете ми - вие / ние много по-добри ли сте / сме? Ами не. Нито от Нани, нито от Надя или Йоана. Нивото даже е по-ниско.

Ами не съм съгласна, защото детето на Нани не чете форума, но пък сигурно я гледа в предаването и чува коментара за “коленете” точно от майка си. Дори Нанка да не му разрешава да гледа, други деца със сигурност ще гледат и те ще са тези, които ще му се подиграват, не bg-mamma. И доскоро повечето тук харесваХме Нанка. Тя сама си го прави така, че да е обсъждана тук по този начин. Никой не й е виновен.

# 921
Плашещо е как се позволи на тази мазна рускиня да стане звезда и да събере маса кинти. Сега ще купува апартамент в Пукет в Тайланд.
Да заминава и да не се връща. Може да си инфлуенсърства сред тях.
Там ли беше таткото на Гената? Да не стане някой фал.

# 922
Плашещо е как се позволи на тази мазна рускиня да стане звезда и да събере маса кинти. Сега ще купува апартамент в Пукет в Тайланд.
Да заминава и да не се връща. Може да си инфлуенсърства сред тях.

Какво плашещо има? Хитра е , възползва се максимално ,нищо лошо не прави.

# 923
От трите моми, не знам дали на Алек не му отива най-много Валерия.... Гореща е и буйна, още е малка и все ще надгради...Направо си представям как с Маги тръгват без нищо за неясна дестинация...Как ще издържи всичките ѝ ахкания и охкания...И какви са тези празни и скучни разговори всеки път. Надежда пък цял сезон обвиняват Маги, че е фалшива, но май най- фалшива ще се окаже тя...

# 924
Капитонка си действа под линията на официално обявените цени, ако помните след уж цените за лотове замина с група жени на хотел - Габриела от втория Ерген беше там и знам, че един лев не е платила, освен престоя.
А Капитонка пусна сторита как ето - събрах хора на тия цени.

Руска мошенническа школа

# 925
Цялата ирония, че щели да се подиграват на детето на Нани. Ами точно вие правите от мухата слон и раздухвате работата. Едва ли толкова гадно ще се подиграват на детето (ако въобще му се подиграват) колкото грозните коментари в темата. Една съфорумка се възмути на коментара с коленете, като използва същия за Нани. Ами кажете ми - вие / ние много по-добри ли сте / сме? Ами не. Нито от Нани, нито от Надя или Йоана. Нивото даже е по-ниско.

Ами не съм съгласна, защото детето на Нани не чете форума, но пък сигурно я гледа в предаването и чува коментара за “коленете” точно от майка си. Дори Нанка да не му разрешава да гледа, други деца със сигурност ще гледат и те ще са тези, които ще му се подиграват, не bg-mamma. И доскоро повечето тук харесваХме Нанка. Тя сама си го прави така, че да е обсъждана тук по този начин. Никой не й е виновен.
И аз да си съчиня малко. Може майките на неговите съученици да четат тук и да се вдъхновят по този начин в присъствието на децата си да я коментират с мъжете си.

# 926
И докато момите се джафкат за палатки и обувки... Алек обикаля гръцките писти. Simple Smile
Давам всичките си рози, ако някой знае коя е песента и ми каже. ❤️

# 927
И докато момите се джафкат за палатки и обувки... Алек обикаля гръцките писти. Simple Smile
Давам всичките си рози, ако някой знае коя е песента и ми каже. ❤

Шазам каза, че това е Pink Floyd - The Great Gig in the Sky. Някъде около минутата започва този момент от рийлса. Сигурно това му е любимата песен, която Йоана не запомни.

# 928
Сащо да ви кажа, че Шермин няма други корекции, освен циците! :DDDD В jenite.bg са пуснали интервю с нея.

# 929
Тъкмо чух, че Магдалена е дърта и некра сива. Надежда не изглежда на по-малко години от нея.

Общи условия

Активация на акаунт