🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 310
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 330
Алеко е нахлупил сериозната капа. Умее да влиза в роля.

# 331
Нани е толкова дребнава и слаба в аргументите си, но нахална и подмолна. Не знам, тя не се ли вижда, като описва другите с думи като “неуспешна връзка и несемейна”. Нани, ти каква си? Grinning Даже, ако трябва опонентът й да държи същия тон като нейния, Нани е по-зле, че тя даже с дете, не е успяла да си задържи мъжа и сега и тя е несемейна. В предаване да се натиска с мъж.
И как подчерта, че не били на “близка възраст”, на 34 била хахаха 2 години разлика е точно близка възраст? Тя мисли, че ще става по-млада ли, че тия гримаси, това театрално възмущение? Много е неприятна. Тотален егоцентрик без ясна идея за себе си. То си й личи де. Още от коментарите й за това, как хората трябвало да се приемат и без грим, каквито са. Дооообре, ооокей, а тя с направения нос, скули, устни и вежди.

# 332
  • тук и там
И що да е пияна?И аз на нейно място бих си мислила същото..Като иска Магда-да си я взема,какво днес с едната,после с другата -да покаже малко характер и да реши най-накрая коя иска.

# 333
  • София /Абсурдистан
Нямам възможност да гледам в момента, но ще присъствам в темата.

# 334
  • България
Забелязахте ли как кошницата с моркови и ябълки беше скрита в по-голяма кошница, за да създава впечатление, че има повече? Продукцията са мишкари.

# 335
  • София
Отдавна не бях виждала Алеко да се смее така искрено, както при появата на Марко. Не изкуствената насилена ухилка, която прави при разговорите с кокошките.

# 336
Точно!!!

А и между другото, на мен ми изглежда на 44, не на 34, нищо, че няма бръчки... Просто излъчването й е такова.. Мега фиксирана е върху това да си намери спонсор, който да върти...

Нани е толкова дребнава и слаба в аргументите си, но нахална и подмолна. Не знам, тя не се ли вижда, като описва другите с “неуспешна връзка и несемейна”. Нани, ти каква си? Grinning Даже, ако трябва опонентът й да държи същия тон като нея, по-зле е че тя даже с дете, не е успяла да си задържи мъжа и сега и тя е несемейна.
И как подчерта, че не били на “близка възраст”, на 34 била хахаха 2 години разлика е точно близка възраст? Тя мисли, че ще става по-млада ли, че тия гримаси, това театрално възмущение. Много е неприятна. Тотален егоцентрик без ясна идея за себе си. То си й личи де. Още от коментарите й за това, как хората трябвало да се приемат и без грим, каквито са. Дооообре, ооокей, а тя с направения нос, скули, устни и вежди.

# 337
Кви са тия фрути на масата ве, я дроб сърма не могат ли да сложат..тююю Joy

# 338
  • Варна/Амстердам
Ако това е най-добрата светлина на Алеко, то представете си какъв е борсук в ежедневието... Sweat Smile
Даже не знам защо продължават да се борят за него вече.

# 339
Голяма простотия е това сега с магарето. Що за извратенящина?

# 340
Синхроните с Магдалена превъзнасяща магаретата са нетърпими
Криндж жесток

Не пеех в общия хор, че била фалшива, но е факт, нетърпимо преиграване презахаросано…

# 341
  • Stockholm
Надка за пореден път на синхрон се показа като дива селянка и простакеса. Магдалена поне има обноски.

# 342
И аз харесвам Маги, а Надежда ми е противна. Маги не е казала нищо злобно за никое момиче досега, а Нани тази серия змии и гущери бълва.

# 343
Валерия повече ми допада с изправената коса.

# 344
Маги ще става животновъдка Grinning
 не бяха кокошки, магарета …

Общи условия

Активация на акаунт