🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 222
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 050
Не знам за вас, но и снощният епизод ми беше скучен - набърченото носле, малкото момиченце и предвидимо Надя аут. Най-симпатични ми бяха магаренцата. Междувременно доста неприятни за гледане жени, дори сред по-умерените напоследък. Дано довечера е по-интересно, че аз все на четвъртъците залагам.

Аз на влизане не отразих Надя и нямаше да я запомня, ако нямах приятели, които са познати с нея. Не ми допадна като излъчване. На вид не е нищо особено, в тяло и лице е средностатистическа хасковлийка. Проблемът е във физиономиите, зъбенето, изцъкления поглед, злобеенето и съскането.

Как изглеждат  хасковлийките?

ПП:
Скрит текст:
Витаеше тук един списък с изгонените, но не го намирам. Около мен обсъждат, че по график довечера си тръгва Валерия. Нещо не го вярвам ако не сгафи съвсем и залагам на Йоана, но ще видим.

# 1 051
Никой не е казал, че Магдалена е пресвета. При нея не видях злоба.
Някой друг бустер и ботокс водят често точно до това обаче.

# 1 052
Мага не знам с колко приятели ще излезе от предаването, но поне четворката се запази. Че добавиха и още две.

Мага да си получи наградата - ергена и да миряса.

# 1 053
На Надя ѝ прощавам 20% от злобните изказвания само защото захапа Пам за Айлин, жалко, че се отказа след това. Пък малко ме съмнява Айлин да се е извинявала на Пам след това, нещата бяха доста еднозначни в този случай.

Извинила се е(още тогава като излезе мисля, че го каза). Нали имаха разговор за това, че са се познавали от преди предаването и че Пам е очаквала подкрепа от нея.

А добре тогава, изпуснала съм този момент.

Пак не я оправдава за всичко, което каза в онази игра, дори да е очаквала подкрепа
Тя Пам обеснява  , че след предаването Айлин се е извинила на Пам за случката Simple Smile Нямам много ярки спомени , но точно Пам лъга и маза след това за грозния въпрос зададен от нея към Айлин .

# 1 054
Надя не ми е любимка, но ако са се нахвърлили всички срещу нея в студиото, някак...не ми е професионално. И изобщо водещи да изразяват пристрастно мнение, ми е крайно нередно.
А на Пам-жертвата изобщо не ѝ е там мястото. Излага се.

# 1 055
  • България
Надя има акцента на Хасково. Голяма част от жените там са с кръгли или сърцевидни лица. Кожата им не е прозрачна, не е и много тъмна - досущ като Надя. Не са особено високи и издължени. Говорът на Надя е най-характерната черта.

# 1 056
Нека все пак имаме предвид, че момичетата в шоуто се изказват за жени, които познават лично и са съжителствали с тях няколко месеца.
Докато ние си споделяме мнението за напълно непознати. Въпреки илюзорното усещане, че всичко ни е ясно и сме ги разгадали.

# 1 057
Надя не ми е любимка, но ако са се нахвърлили всички срещу нея в студиото, някак...не ми е професионално. И изобщо водещи да изразяват пристрастно мнение, ми е крайно нередно.
Не са се нахвърляли срещу нея. Даже през половината предаване с умностите на "водещите" тя си стоя мълчаливо, гушнала една възглавничка.

Надя има акцента на Хасково. Голяма част от жените там са с кръгли или сърцевидни лица. Кожата им не е прозрачна, не е и много тъмна - досущ като Надя. Не са особено високи и издължени. Говорът на Надя е най-характерната черта.

Имам роднини в хасковския край и не ми е направило впечатление, особено по отношение на говор. Може и така да е, не съм специалист, може и да има изразена някаква специфична генетика в региона.

# 1 058
По принцип това е тема за коментиране на дадено предаване и участници. С толкова напъни да се напомни, че и ние ги коментираме, идва въпросът - защо сте в тая тема и защо тя съществува, нали така? Grinning

# 1 059
  • София
Надежда е, ама къде се заговори за проникване?
Така се получават обърквациите. А всъщност са говорили проникновено Joy

То ще се види довечера кой кого Wink

# 1 060
А на Пам-жертвата изобщо не ѝ е там мястото. Излага се.
няма такова нещо. Дори Поли изрично каза, че е имало очаквания да я разпънат, но това не е морална полиция. Зададоха й абсолютно нормални въпроси - дали си харесва образа, как се е чувствала, че Евгени се целува с всяка, добре ли се целува Евгени.

Дори водещите не й обръщаха особено внимание, по-скоро я игнорираха. Мисля, че усетиха, че е изключително притеснена и нарочно не я атакуваха или държаха сметка за обидите на тема години, материални придобивки.

# 1 061
Надежда е, ама къде се заговори за проникване?
Така се получават обърквациите. А всъщност са говорили проникновено Joy

То ще се види довечера кой кого Wink

Няма да се види нищо, само ще разпалят нечии фантазии с предобрени пикантно монтирани кадри.

# 1 062
Уау, Надя все едно е друг човек в "Преди обед" Flushed като бухта е.. какво си е причинила, нито формата на лицето,нито усмивката, нито скулите са й същите Close ужас... Някой с Инстаграм смее ли да я пита защо изглежда така..

# 1 063
Уау, Надя все едно е друг човек в "Преди обед" Flushed като бухта е.. какво си е причинила, нито формата на лицето,нито усмивката, нито скулите са й същите Close ужас... Някой с Инстаграм смее ли да я пита защо изглежда така..
Не мислиш ли, че е неуместно такова питане?

# 1 064
Личеше си в предаването че Надя има проблем някакъв и доста си стиска челюстта, това не е Ок. Не знам само ботокс ли е вариант в случая, но ако да - следващия път да пробва при друг специалист  .
На мен ми изглежда доста качила, може би хормони. Поправимо е. Не знаем как ще изглежда след 10 и повече години, по важно е да поработи над възприятията си за света и отношението към околните.
Ето случаен кадър от влизането ѝ и от студиото. Стискането на зъби правеше усмивката ѝ гримаса. Но според мен и скулите е напълнила, а това е подпряло очите и ги е направило по-малки.

Общи условия

Активация на акаунт