🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 118
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 035
Гледах Надя в Преди обед. Неприятно е, че така я нападат. Може малко по-сдържано да я провокират, и разговорът да е по-балансиран - смес между похвали и критики. Никой не е напълно черен или напълно бял. Надя има своите позитиви, въпреки че аз лично НЕ я харесвам и още от самото начало на шоуто ми стана ясно,че злобее по един много селски начин.

А относно Промото, така е монтирано,че да изглежда по-интересно отколкото ще е епизода. Гаранция. Това може да е било просто гушкане, а не непременно проникване:) момичето отдолу може и да е Валерия.
Не бъдете наивни, нека да гледаме и да видим.
Надежда е, ама къде се заговори за проникване?

# 1 036
На 36 Надя вече ще гледа 6 деца и няма да ѝ пука как изглежда. Поне явно така се вижда в главата си.

# 1 037
Маги е спечелила придобивки на 4 крака, а Надежда на колко като тези корекции едва ли струват малко? Смешни са просто.

# 1 038
Цял сезон всичките се опитват да изкарат Магдалена светица: режисьорите, както и в малоумното предаване "Преди обед" Памката и останалите капацитети, надкастърите, понеже видиш ли Туджаров нали е в БТВ, та и на него му е любимка, новата му водеща Камелия, там са си по приятелска линия с Маги и Елена. Всички са team Magi.
Иначе Надя си е слагала ботокс в масетерите, но цялостно е качила и килограми. Дано е здрава, другото се оправя.
Цял сезон се опитват да изкарат Нана(ку-куто)светица,особено продуцентите,слепи ли сте-първи рози,нарушаване на правила за нея може,добър образ,тихичка,на кой от момичетата видяхте добър образ,само на наш Нанка

# 1 039
Личеше си в предаването че Надя има проблем някакъв и доста си стиска челюстта, това не е Ок.

Стискаше челюстта, защото се беше озлобила и настървила да води люта словестна битка, ама те пък взеха, че я отсвириха като някое невзрачно нищожество. Само игнор трябва за такива, щото се хранят със заяждания и разправии.

# 1 040
Надежда е, ама къде се заговори за проникване?
Така се получават обърквациите. А всъщност са говорили проникновено Joy

# 1 041
  • гр.Пловдив
Ами как няма да й се е отразило и да изглежда зле Надка ,като я спукаха от коментари и хейт ..То не беше психарска усмивка,дебел картоф,голямо ухо,махленска и селска долна клюкарка,обиграна манипулаторка и пр..дивотии..Момичето видимо изглежда потиснато,вече има комплекс за ухото и широката разкошна усмивка ,жалко,че се подвежда по хората..Аз много я харесвам,дано не продължава да се "подобрява" с тия боклуци без нужда,защото е страхотна,с разкошна усмивка с тръпчинка и красиви големи очи ,харесвам я много Yellow Heart

# 1 042
Гледам Надя на повторение от Преди обед и паралелно на нея дават клипа й от влизането в предаването. Разликата е много голяма. За мен при влизането си изглежда чудесно, дори ми се струва много хубава. След това не знам какво е станало с нея и как са й повлияли всичките събития, но сега ми струва повече подпуханала, отколкото напълняла, а може би и защото видях поведението и характера и сега ми е трудно да разбера къде се е дянало това  момиче от визитката.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 16:06 от BobbyDyl

# 1 043
Е чак пък толкова различна Надя не е. Сложила е някой друг бустер и малко ботокс и е напълняла. Добре си е момичето. Беше доста спечена.

# 1 044
Ами да не е обсъждала толкова грозно другите , никой не и е слагам думи в устата .

# 1 045
  • България
Аз на влизане не отразих Надя и нямаше да я запомня, ако нямах приятели, които са познати с нея. Не ми допадна като излъчване. На вид не е нищо особено, в тяло и лице е средностатистическа хасковлийка. Проблемът е във физиономиите, зъбенето, изцъкления поглед, злобеенето и съскането.

# 1 046
Всички се пънат да останат по-дълго в играта. Просто използват различни методи.

# 1 047
Абе и тук в темата никой не ви е слагал думи в устата, ама ги написахте..ама както и да е де...

Кукушев така и не излъчи май видео от предните два епизода...на празници го е ударил явно, или веч няма сили да се гмурка в глупостта....

Довечера да подгреете към 19.58ч с някой нов пост на татко Танко...

Пак да питам - фотка на родителското Сашово тяло имаме ли? Таткото особенУ ме интересува някак си...

# 1 048
  • България
Всички се пънат да останат по-дълго в играта. Просто използват различни методи.

Пак казвам - не разбирам защо се пънат да останат в шоуто, развивайки такъв негативен образ. Катя сподели, че Йоана и Надя са играели роля за пред камерите. Кому е нужно да а повтаряш като латерна: палатка, палатка, палатка, и да тровиш живота на останалите? Единствено на Горджъс се отдаваше, защото го правеше комично.

Съсипват си реномето за по телевизията. Жалка история е да ставаш известен с цената на всичко.

# 1 049
Наденцето като видя Сашо Кадиев и прилоша май, а и той не и прости изобщо.
В този ред на мисли да се включа в клюкарстването и аз:

Ергенчето е геймърче.

Общи условия

Активация на акаунт