🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 944
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 770
Аз не разбрах какво имаше предвид Алек с думите"Трябваше да помислиш за съвместното ни бъдеще преди да мислиш за миналото си". Някой може ли да ви го изясни🤷‍♀️
И на мен не ми е ясно какво трябва да значи казано по този начин. Мен ме шокира повече,че трябва да мисли повече за съвместното им бъдеще. Просто ми е смешно някой да има такива изискавния при положение, че той избира между тях.

# 1 771
За мен целта, за която искаха да използват Валерия за нуждите на предаването, беше постигната и им се получи много добре, може би беше единственото наистина успешно в този сезон. От продукцията искаха да отправят послание към жени, които са имали труден живот, че не трябва да остават в миналото и да позволяват преживяното да ги дърпа назад. Да внушат, че бъдещето е изпълнено с надежда и могат да им се случат много хубави неща. Всяка среща, всяко преживяване, всеки разговор, в който участваше тя, според мен беше послание. Положиха и много старание да изградят и един своеобразен катарзис за нейния персонаж. Просто да бъде избрана никога не е било цел нито за нея, нито за целите на самото шоу.

# 1 772
Маги рязко забрави, как му висеше по врата пред всички

И Надежда рязко забрави как се подиграваше на Магдалена, че прегърнала Алеко, когато той САМ седна на пейката между нея и още някоя (не помня коя беше).

# 1 773
Ах, колко много ми хареса рубриката "Ергенът" в Преди обед Relieved
"Не бе, хора, те са си такива!"!!!
ТОП коментар! Развенчаха ги всички Наденца, Маденца, Йоанки и всякакви други фалшки. "Power Move" било Joy
И Памката как заби отново кинжала, а Валката добави: "И това Надежда го каза, когато си мислише, че не я записват" Sunglasses ТОП-че
И Йоанка си я разпиляха, и както вчера написах, очаква я много хейт този корифей във въздушното биене на кифтаци. Аре да си го кажем "ЦАРЯТ Е ГОЛ!"

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 12:59 от Kokito87

# 1 774
Алек с този коментар за миналото на Валерия явно иска да каже: Нямам сили да живея с твоите травми от миналото. Намерил на кого да го каже.
Това, при положение, че и останалите си развяват травмите от предишните връзки. Не виждам как Надежда ще се впише в голямото му семейство, което както заобиколно той сподели, също му се меси много -  още повече - чувства синовен дълг да се занимава с бизнес, който нещо не го влече съвсем. А тя точно от това веднъж вече е избягала. Магдалена - по-може да си намери мястото там и да му бъде ( като кака) някакъв двигател, но пак не е сигурно. Йоана толкова малко казва наистина за себе си, а това, което показва, я обрисува в една не особено свекърва-френдли светлина. Както се яде с Маги, така ще има да заАпва и свекито.

# 1 775
Аз не разбрах какво имаше предвид Алек с думите"Трябваше да помислиш за съвместното ни бъдеще преди да мислиш за миналото си". Някой може ли да ви го изясни🤷♀

Стори ми се, че Алек го хвана чисто по мъжки(или детски е по-добре да кажа) яд, че Валерия един вид реши да го зареже преди той нея. Пролича си му сякаш, че я е харесвал и е очаквал до самия край да му се кланя до земята, както другите, но не би по една или друга причина. А бе, че нямаше да избере нея, нямаше, но я искаше, личеше му. Но да каже :”трябваше да помислиш за общото ни бъдеще преди за миналото си” е отчаян опит да изрази яда си към нея, че тя не пожела именно той да я покровителства и напътства и защитава, може би. Освен това с какво право го казваш това след като цял сезон та чак до края се държиш като мъжка “к..а”( да ме трият тук, ако искат), аз го харесвам като мъж визуално доста все още, нооо не и Немъжкото му поведение.

# 1 776
Не, не го мислят всички. И не смятат, че е редно да се използва каруцарски речник и незаслужено злобарски намеци. Не всеки клепа конкуренцията по този просташки начин.

Нима това за работата на Магдалена не си го мислят всички? Очевидно няма опит в обслужването.  Или просто, когато някой изрече това, което всички си мислят, пък макар и по такъв начин, става лош.
За начина на изрязване го казах. Но едва ли някой си мисли, че Маги е отишла по обява за работа.

# 1 777
Добра среща по обедно време. Кафе няма, но влача един екзорсист, белким помогне малко.
 Снощи беше интересен епизод.
Нани ги качи на черешата, яко. И после им гледа сеира. Маги рязко забрави, как му висеше по врата пред всички, доста повече момичета и им обясняваше, как тя е най специална и двамата са убедени, че са един за друг. Сега и било неудобно да го докосва пред останалите. Магде, Магдеее😁
 На Вал и пожелавам да намери спокойствие и увереност в душата си и да заживее живота, който заслужава.
 Хареса ми Йо, че успя да запази тежката си история. Каза си честно, че не иска да разкрива тази болка пред всички останали. После разбира се, Алеко и изви ръцете и изстиска, каквото се очакваше от продукцията.
 Днес Пам в коментарното студио изри дъното, когато предположи, че Йо я е измислила после за пред Алеко. А, като се сетя, колко я защитавах.
 Много ми се ще да видя Надя и Вал в надкаст, дано скоро пуснат епизоди с тях. А с още по голямо нетърпение чакам срещата с родителите. Най-накрая ще се живне, че до сега умряла работа.

Тая Пам, като ви слушам, направо започвам да си мисля, че си е заслужавала подигравките.
Аман от хора с двойни стандарти, които смятат, че само те са добри и само те не заслужават негативни неща в живота. Отвратително изказване!

# 1 778
  • Stockholm
Според мен Валерия просто се чувстваше зле в този последен ден. Може би ПМС? Подута, пъпчасала и нервна. При това роклята ѝ беше страшно неудобна.  Алеко пък от своя страна  я респектира, понеже е различен от гаменчетата, с които тя е общувала. Прекалено чистичък, излъскан и образован. Щеше да експлодира милата. Той наистина е силно привлечен физически от нея, само си спомнете как заряза всички онази вечер, когато тя беше получила алергична реакция или пак ПМС криза може би.
Тройката финалистки хич и не ми се коментира. Склонна съм да вярвам на слуховете, че е бегАл. То без Валерия, отпадна първичното сексуално привличане, което го крепеше всичките месеци в тази пародия. Пределно са му ясни игричките на всички, например Магито, че била скучна, понеже обичала да си седи вкъщи Joy

Само дето се пропи горкият Cocktail

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 14:28 от silsto

# 1 779
  • софия
Маги рязко забрави, как му висеше по врата пред всички

И Надежда рязко забрави как се подиграваше на Магдалена, че прегърнала Алеко, когато той САМ седна на пейката между нея и още някоя (не помня коя беше).
Сам, сам, колко да е сам. Сал с една слушалка в ухото, която го направлява, като кукла на конци.
 И в тик ток се върти едно клипче, на което се чува при среща, май с Маги как му казват в слушалката прегърни я.
 Вече си личи, колко им е писнало на всички, барабар с Алеко. Чакат да избутат някак оставащата седмица и кой от къде е.
 Нани не е забравила, просто играе същата игра. Но явно, когато си от другата страна не е гот.

# 1 780
Според мен няма драма с изгонването на Валерия. Дори да не беше му се дръпнала, щеше да отпадне Йоана, а тя следваща. Определено е наясно, че няма шанс срещу Маги и Надежда.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 13:08 от Lilly_85

# 1 781
Според мен трябва да ходиш при кокошките да коментираш. За там си определено.
От твоите пръсти, направо го приемам за комплимент. А и откъде знаеш, че не съм го коментирал с тях? Stuck Out Tongue Winking Eye Не знаеееееееш Wink

Абе, какъв беше тоз импулс на вдъхновение, че с един замах се делнаха две страници коментари? Тъкмо щях да напиша, не ви ли се струва, че вече не се трият така мнения, както в началото и БАМ - какво да видя - две страници на боклука. Иначе имам обяснение. В началото нямаше такъв хейт, ама след определено време девойките като се разкриха, то няма какво позитивно да напишеш братче и хейта вече си влиза като норма. То просто няма какво да напишеш. Те копането до Токио им е за норматив вече. Дъното си има дъно.

А! И нещо за снощните думи на Алеко към Валката. Това му изказване, отряза 75% от възможностите му за свалка с нови жени. Горкият, баш на финала ли не можа да си мериш приказките? Тези неща не се казват в национален ефир и не се правят грешки от предишни сезони. Питай Гената, той ще ти обясни. Сега и ти ще трябва да ходиш при Мондьо.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 13:14 от Kokito87

# 1 782
Не, не го мислят всички. И не смятат, че е редно да се използва каруцарски речник и незаслужено злобарски намеци. Не всеки клепа конкуренцията по този просташки начин.

Нима това за работата на Магдалена не си го мислят всички? Очевидно няма опит в обслужването.  Или просто, когато някой изрече това, което всички си мислят, пък макар и по такъв начин, става лош.
За начина на изрязване го казах. Но едва ли някой си мисли, че Маги е отишла по обява за работа.
То едва ли и някой мисли, че Нанка има кариера Grinning ама Маги не я коментира за измислените й професии, нито й завъртя очички. Въпрос на култура.

# 1 783
  • София
В снощният епизод определено нещо се пропука при Вал и за това тя така рязко се затвори.
Според мен това дойде от спането под звездите и вечерта където си говореха за романтика и т.н., после филм, после преломния момент в живота им....и капка Надежда при него.
Но и според мен след това е осъзнала, че той не е човека за нея - изисква да се промени, деца и т.н. а на нея все още и се живее.

Днес в преди обед - си беше типичната Вал. Хареса ми защото пак си каза всичко, което го беше казала и там. Никоя не защити.

Сега това чакане до другата сряда е мнооого гадно. Но ......... Нещо от рекламата за следващия епизод видях, че се е издразнил на някой родител и изказване. Ще са интересни срещите с родителите и след това оставащите две....пък и после срещата с неговите родители.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 13:57 от Wonder_woman__

# 1 784
  • Paris
Надежда както и очаквах се оказа нахалница.

Общи условия

Активация на акаунт