🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 612
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 190
Аз в момента гледам серията от четвъртък. Мислех да коментирам дъното Надежда, но усещанията, които това женище поражда у мен са толкова негативни, че се отказах да пиша каквото и да било за нея.
Маги е много хубава на коктейла и музиката, която им пускат е страшно романтична.

# 2 191
Всички спекулираха, че Надежда е бутана от продукцията и я пазят. Ето, че не е така - държаха ѝ образа почти до финала и накрая я заринаха.

# 2 192
  • София
Моля за анкета,
'Коя мома искаме да спечели'' - от трите финалистки. Макар че реално би трябвало да са две.
Но да има и опцията, 'Нито една'

Мерси

# 2 193
  • България
Ще дам моите 5 стотинки за последния епизод: 
Надежда не се изложи по никакъв начин като легна до Алек в леглото. Дали ще го гушне на среща, като Валката на плажа, на диванчето или ще легне до него в шатрата. Не са били голи, не са се събличали под завивките, не са се и целували в леглото.
Не беше красиво спрямо конкурентките си да заварят в едно легло на сутринта "любимия" с друга жена. Нормално е момичетата да са обидени. Аз не бих постъпила като Надежда.

Продължавам да не харесвам Надежда - епизода на няколко пъти чухме реалния й глас, не престорен, крайно неприятен и лелченски е. Симпатизирам повече на Маги.

Тъжните истории с Валерия не ги слушах, там умрях от скука и спрях епизода. Чухме ги през сезона поне 10 пъти. Валерия трябва да спре да се оправдава за всяко нещо с травмата си. Алек я пита защо се е отдръпнала, тя му дава обяснение: травмата. Кажи си, че не харесваш ергена и толкова. Не харесвам Валерия, доста се изложи през сезона. Простичка девойка, израснала на улицата без да я възпитат, и да й изградят ценностна система е тя.

Чакам с нетърпение срещите с роднините!

# 2 194
Гледайте по БТВ Валерия като казва, че искала да се изгаври с Надя и камерите не можели да я спрат, след като това й било желанието. Решила така след като зад кадър преди това Надя й казала, че била потна.

Ако детето ви направи това дали бихте се гордяли, особено ако е на 22г. Да, малка е ама колко малка,  дори на 8 или дори на 10 това е кофти поведение за мен и всеки би обърнал внимание на детето си.

Аз не чух Надя да мисли лошото на някого в ефир. Дори на един синхрон се смути. Надявам се да преосмисли думите си за последния влак и че те може да наранят накого.

И представянето на Надя и Валерия в Преди обед тенденциозно се различаваше. Защо ли...

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 18:42 от toplomliako

# 2 195
Сашо ще си изчетка имиджа като бие шута и на двете финалистки. Тази година масовият зрител няма ясно изразена фаворитка, повечето сме абсолютно безразлични, гледаме защото сме мазохисти явно. По скоро се опитваме да разгадаем ходовете на продукцията зад кулисите, отколкото да се караме за тази или онази. Вяло, измислено много плитко, с явно подценяване на ,,драгия зрител,,. Главният герой вече толкова се умори и пропи, че и него едва го понасям, а започна обещаващо. Най-слабият сезон за момента, догодина Щерева и сие могат да изкопаят ново дъно, да не ги подценяваме.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 12:36 от Enisa60

# 2 196
Щерева направо да я махат, искам Горджи за сценарист. 😎 Ще крием ножове, ще се разобличаваме и ще си меляме едно и също по цял ден.

# 2 197
надя не е казвала лошо за никого?Anguished

# 2 198
Аз не чух Надя да мисли лошото на някого в ефир. Дори на един синхрон се смути. Надявам се да преосмисли думите си за последния влак и че те може да наранят накого.
Явно сме гледали различно предаване, защото Надя и Йоана сипват на всички и то постоянно. Йоана ми е по-неприятната от двете.

# 2 199
  • София
Как Надя да се замисли, че можело да нарани някого с това за последния влак?! Та те цял сезон постоянно се опитваха да уязвят другите, дори и да не са използвали директни обиди, постоянно целяха да наранят отсрещния човек и да го изкарат, че не става за нищо.

# 2 200
Ами не е искала да падне хеликоптера или да потънат с лодката... както някои други коучове по етикет. Не е тикала парцали или да пее песни на Ъпсурт...

Когато Валерия я обиди изключително грозно, само плака...

Надя беше коментатор и това й беше ролята, в която сама се е вкарала. Сама си го каза. Това, че го целуна е изключение да се включи в action-a.

Надя и Йоана се подиграваха за тренировките само. Според мен това им е било подсказано. И то беше гадно. Ама не казаха Горджъс каква си грозна и тъпа....

Да, Надя сигурни дразни другите със задаване на въпроси с усмивка. Но не съм чула грозни думи, освен за последния влак.

# 2 201
Не е нужно да употребява епитети като “грозна” и “тъпа”, за да нарани някого. При тези двечките всичко беше умишлена провокация - искаха хем да са по-хитрите и да срутят конкуренцията, хем да излязат сухи от водата. Нямаше как да стане.

# 2 202
  • София
За мен поведението на Йоана и Надя е много по- нараняващо и уязвяващо противника от това просто да го нарекат тъп или грозен. Осъзнато и целенасочено човъркане по болните места.  Кофти хора!

# 2 203
Валерия е расла без контрол поради липса на баща и заболяването на майката. Тя на акъл е още един див пубер, дето ни се води, ни се кара и като му кажеш нещо, то ти отвръща "ще си правя каквото си искам, пък!", обаче ще се стовари на задника си в един прекрасен ден.
Разпасана е. За нея е цел да се доказва като яката мадама, дето може да омае всеки мъж, даже и да няма интерес към него (някой назад написа нещо такова). И като го постигне това с омайването и глупакът попадне в мрежата ѝ, се врътва и си тръгва, щото други намерения няма, а целта ѝ е постигната - поредният скалп е закачен на колана.
След това победоносно и арогантно обяснява поведението си както на нея ѝ изнася като лъже, и маже яко. Не знам защо и как успяват такива хора някак да парират опитите да се държат с тях както заслужават?! И тия насреща им са като заек пред фарове. Въобще не е за съжаление, ми една здрава тояга е трябвало да и нашари игривия задник, за да се научи да не се държи така. Няма оправия за нея. И няма да стигне далече в "кариерата си", на която щяла да набляга сега. Ще рече човек, че ще е оперна певица в Ла Скала! Кариера... Пхахаха! 🤪

# 2 204
  • Вестерос
От къде се знае, че Танко се е разделил с майката?

Общи условия

Активация на акаунт