🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 606
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 250
Инфлуенсърката Йоана Петрова, която разказа за записването си за кастинга в 3-ти сезон, обясняваше, че за продукцията няма проблем момичетата да са обвързани, само се направиха, че е така при разкриването на историята с Габриела. В прав текст са й казали на кастинга, че ако си хване гадже в периода от първия кастинг (по време на който подписват и договора) до момента на влизането, това не го считат като основателна причина за отказ от участие.

# 2 251
Тя май и Христиана беше споменала нещо подобно… Че се хванала с някакъв малко преди старта и искала да се откаже, но трябвало да си уважи договора, който била подписала още на кастинга.

# 2 252
  • Stockholm
Според мен Танко се е разгонил така след участието на сина му в Ергена Joy Помня, че беше изключително впечатлен от Валката Joy Причините за странното му поведение не можем да знаем. Може да е психологическа реакция след промяната в живота на сина му, може да е начална фаза на деменция, може дори и да е някакъв тип психоза. Но нещо със сигурност не е ок, раглеждайки профила му във Фейсбук.

# 2 253
Танко твърди, че от години си е такъв стихоплетец. А Светла шерва реклами за Тайланд, така че може и наистина да са си заедно. Това не значи, че не му се кръшка, естествено.

# 2 254
На Алеко едва ли му пречи. Все едно на жените на актьорите да им е неприятно, че половинките им имат интимни сцени.

Кукушев, Надя е цялото име на програмистката. Тази девойка, която напусна преди Валерия. Че явно не ги знаеш.

# 2 255
Мисля, че има и нещо друго. Ако са се усетили късно, че момата е обвързана, втора драма тип Памела щеше да ги изложи, да ни накара да се питаме колко слаб е каста, защо не са си свършили работата?
С други думи  - ти успя да ни прекараш, сега пък ние ще те изпързаляме.
Аз пък си мисля, че нарочно вкарват по 1-2 обвързани. Ако предаването стане скука и момичетата не дават материал - подхвърлят на някоя за обвързаната, става скандал и спасяват рейтинга.

# 2 256
Има ли условие отпадналите участнички да НЕ оповестяват публично евентуална нова връзка поне до момента на излъчването на епизода с тяхното напускане? (което са си няколко месеца)

Не става дума за връзка преди/по време на снимките, а за такава започнала след отпадането ѝ.

# 2 257
Не е бил обвързан Алек

# 2 258
Има ли условие отпадналите участнички да НЕ оповестяват публично евентуална нова връзка поне до момента на излъчването на епизода с тяхното напускане? (което са си няколко месеца)

Не става дума за връзка преди/по време на снимките, а за такава започнала след отпадането ѝ.
Сигурно има, нали иначе ще е като да се издадат, че са отпаднали.

И Мария, и Катя, и Християна изчакаха да излъчат техните епизоди, за да споделят за нови връзки.

# 2 259
Да, има.

# 2 260
Не е бил обвързан Алек
Скрит текст:
Има слухове за обратното, че даже и въобще не бил развързан и още си е.

# 2 261
А някакъв източник/доказателство?

Ето, аз в момента пред всички ви пускам слуха, че с Наум са имали тайна афера по време на снимките. 🌹

# 2 262
И аз съм чувала теорията, че е обвързан преди и след предаването, но как пък не излезе нито една снимка с жената? Този, който пусна слуха, твърдеше, че ги засича често в някакво кафене - нищо не му е пречило да докаже твърденията си.

# 2 263
  • София
Ще изкажа малко по-различно мнение.
Алек с отношението си към Надежда, я накара да вярва, че ще си се приберат заедно. Накрая вече определено ѝ е писнало да го гледа с другите и си се държи, както би се държала с гаджето си навън. Подкрепям мнението ѝ, че не е длъжна да се съобразява с чувствата на другите там. Не виждам и какво толкова се прехласват хората, че била се сгушила в Алек. Не думай, какъв разврат и наглост! Първо, че според мен това е режисирано, второ, че да кажем сцената с Валерия в морето е къде къде по-гореща. Да не говорим за начина, по който го представи Валерия - няма такъв мъж, как ме докосваше, как ме целуваше, пффф.

Надежда си показа рогата, но по-добре сега, отколкото да заблуди човека.

На снимката с  родителите ѝ, жената до баща ѝ май е неговата нова жена, а другата жена в дясно е майка ѝ. Абсурдно ми е да я оприличават на "другия" етнос.

# 2 264
Не виждам интервю с Надя в Надкаст...Нали там канят отпадналите моми за дълго и широко обсъждане.
Или тя толкова е отвратила публиката от себе си,включително и Туджаров,че не я е викнал да СИ ПОБЪБРЯТ???

Общи условия

Активация на акаунт