Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 023
  • 999
  •   1
Отговори
# 780
sunshine, щом ги чакат, значи имат потенциал.

+1, то ако нямаше шанс щяха да кажат.

Вики, при стимулация винаги може да има задържан. Даже може да не е този третия, ами 4ти дето е бил малък и е продължил да расте.

# 781
Благодаря ви, че за пореден път ме успокоихте! Просто не знаех дали може да има и ЗФ и спукан, дали единия не пречи на другия. Ама явно не. Вляво имаше 2 големи Ф, 2 дни преди процедурата, а днес ги нямаше. Подозирам, че те са се спукали. Дай боже 😊

Съншайн, подкрепям момичетата! Всички се молим за твоите ембриончета 😊

Флауър 💚

# 782
V_gs, спукало се е нещо, иначе не излиза бройката май? Хайде дано сте нацелили!
Съншайн, стиснати палци и от мен!
При мен нещата по усещане вървят към БХ отвсякъде - загубих всякакви ПМС симптоми, точно както става няколко дни преди цикъл. Всичките ми АГ-та искат да чакаме да се потвърди/отхвърли бременност преди да лекуваме бактерията, защото аз реално оплаквания почти нямам.
Утре по план трябваше да ходя пак за ЧХГ, ама почвам да се замислям дали да не си го спестя и да изчакам до четвъртък, когато трябва да ми дойде така или иначе.

# 783
Дудъл, в началото сиптомите могат да се редуват, да се засилват или отслабват.
Аз в 8гс със синът ми, освен че получих слабо зацапване, също като при теб изчезнаха болките в гърдите и гаденето.
Буквално 2 час лежах на дивана и плаках като малко дете, докато ми дойде часът за АГ, да ме погледне. След 2 дена пак не можех да стана от леглото от прилошаване.
Знам, че може би предпичиташ да се подготвиш, за по-лошото, но не отписвай нещата. Според мен си пусни ЧХГ както е по план. Heart

# 784
  • Замък сред облаците
Не гледай симптомите. Само ако имаш нощно препотяване ама чак в корените на косата да стига, тогава пада прогестерона (аз сега имам такива топли и студени вълни по различно време от денонощието, ум да ти зайде, нощем или се треса от студ или се разтапям от жега, но косата ми е суха). Ако нямаш такова препотяване - пускай ЧХГ.

# 785
  • На изток от Ада
Ама Дудъл, ние чакаме. Рано е за симптоми .

# 786
Дудъл пускай ЧХГ и прогестерон утре! Не разчитай на симптоми. Имам приятелки, които доста време опитваха (т.е. са се вглеждали и са очаквали) и когато са забременели, са нямали никакви по-различни симптоми. Стискам палци 🍀

# 787
Дудъл и при двете ми бременности нямах никакви ранни симптоми . Даже се чудих защо нямам, но нямах притеснения, че нещо не е наред. В 7-8 г.с . се появиха сутрешното гадене, придърпвания ниско долу и много болезнени гърди. Така , че симптомите понякога идват по-късно.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 23:15 от Bibi85

# 788
  • Замък сред облаците
Пикът на хормоните е в 8-9гс на плода (тоест по мерки от УЗ, не задължително по ПРМ, там може и по-късно и по-рано да излиза), тогава започват и основните симптоми като гадене, неразположение и тн. Най-ранните симптоми дължащи се на повишения прогестерон са напрегнати гърди, но тялото се приспособява към усещанията и нерядко това напрежение отшумява и се появява пак по-късно. Със сина ми и аз между 6-9 седмица нямах болки, хем имах около датата за М.

# 789
Слънчице има много родени здрави бебчета от бластоцисти на 6ти ден ❤️☺️🙏🍀 Моля се за твоите бобченца ☀️
Флауър, много съжалявам 🥺❤️
АА, благодаря за полезната информация ☺️
Дудъл, не си вкарвай такива филми. Всичко ще бъде наред! 🍀

# 790
Страхотни сте, момичета! Ще ида утре да премеря пак, поне бързо ще стане ясно какво се случва Simple Smile

# 791
Здравейте и от мен!
Сън с теб сме! Утре ще бъдеш в мислите ми и ще чакаме добри новини!
Дудъл надявам се всичко да е наред! Чакаме ЧХГ.

Ние днес бяхме при нашия репродуктивен. Сутринта ММ пусна т.нар Халосперм тест (за ДНК фрагментация) ще чакаме 20 дни да видим фрагментациите, но останалите показатели не са много добре, ще прикача снимка.
Аз също имах преглед, добрата новина е, че онази Киста на жълтото тяло вече я няма. Днес ми е 11 ден от МЦ и док видя хубав фоликул 18мм и по негови думи идеална лигавица "М" размер, каза и стойностите, но трябва да си прегледам записките 😄( по-важните неща си записвам, защото много забравям 😄)
Изписа ми Хориомон да си бия утре сутрин и да си направим домашно инсе.
Оххх тази инжекция ме притеснява... Дали ще се справя ...😔
Док каза утре като си сложа хориомона да правим опити на 30.05 - тогава имам рожден ден и на 31.05. Ех, дано е на късмет! 🍀🍀🍀
Гледах видеа в интернет за инжекцията и все пак ми е притеснено.. ММ отказва да ми я сложи 😄, страх го било. 😄

# 792
Дудъл, всичко ще е наред ❤️
Едно питане с този задържан фоликул има ли смисъл да правя тестове за овулация.  Не за друго искам да предвидя новия цикъл кога да очаквам. Опитвам се да планирам и лятна почивка през юли и за това ми е трудно.

# 793
Съншайн, аз не мога да ти обещая, че ще се случи, макар че много бих искала. Но шестото ми чувство е много позитивно и все влизам и очаквам да видя някаква хубава новина от теб. Знам че ще стане съвсем скоро. Heart

Дудъл, имай вяра, момиче. Остави ги тия симптоми. Със сина ми бях убедена, че имам киста и всеки момент ще ми дойде. Сега тая "киста" подскача около мен и не ще да си ляга. Тя и АА беше сигурна, че е БХ. Стискам палци (вече четири броя) Heart

# 794
  • Замък сред облаците
Дудъл, чакаме те!

Съншайн, и теб!

Общи условия

Активация на акаунт