Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 022
  • 999
  •   1
Отговори
# 795
Успех и от мен момичета! Чакаме добри новини! ❤

# 796
Съншайн, Дудъл успех и само хубави новини!

V_gs, стискам палци този път да е успешно! Blush

# 797
Момичета , обадиха ми се . Станали са бласточидчета двете ембриончета рано тази сутрин . Замразяват  ги . Обаче качеството не е много добро , казаха средно , но годни за трансфер - 3ВС и 2ВС . Ембриоложката каза , че това с качеството било относително , защото ги оценявали по външни белези , зависило и от емриолога , тоест някой друг можело и друга оценка  да даде бла бла

# 798
Момичета , обадиха ми се . Станали са бласточидчета двете ембриончета рано тази сутрин . Замразяват  ги . Обаче качеството не е много добро , казаха средно , но годни за трансфер - 3ВС и 2ВС . Ембриоложката каза , че това с качеството било относително , защото ги оценявали по външни белези , зависило и от емриолога , тоест някой друг можело и друга оценка  да даде бла бла

Едно момиче от форума забременя от 4БС, така че наистина ги оценяват на външен вид. Има надежда за тези две ембриончета. Супер са си

# 799
  • Замък сред облаците
Ехааа, браво, Съншайн! Хайде, дано станат здрави бебета от тях!!

# 800
Жаки , мвого ти благодаря . Смятам да последвам съвета ти и да си питам за ПИД за другите ембриони ❤

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 11:50 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 801
  • Be realistic - plan for a miracle.
Браво, Съншайн! Много се радвам.
Успех на всички чакащи!
Флауъринг, прегръдка.
Рокет - 27.

# 802
Хайде, Съншайн 🍀🍀
Скрит текст:
Аз в момента съм на фертилити дрип и май съм първата им клиентка с тази терапия, много са внимателни и грижовни. Поставиха ми мускулна инжекция с CoQ10 и сега венозно микс от неща. Вълнувам се

# 803
Здравейте, прекрасни и борбени дами. 🫶🏻

Честито на всички видели положителните тестове! Дай боже да си имате една спокойна бременност до финал!🍀

Стискам палци на всички, които са в очакване, убедена съм, че скоро ще изгрее слънцето и на вашата уличка! 🙏

Съжалявам за всички, които минават през трудности и загуби, но не губете кураж и надежда, ще си дойде правилната душица и при вас!

Може би не ме помните, отдавна не съм писала в темата, но се включвам с една хубава новина, за да дам и аз малко кураж на дамите, които минават през същото.

След мисед аборт и една биохимична през миналата година, тази година март месец отново видях двете чертички🥰 явно март месец си е трябвало да се случат нещата отново при нас.
В момента съм в почти 14г.с, всичко върви чудесно, бебка се развива добре, резултатите от БХС също бяха чудесни.
Реших да не споделям в ранните седмици, защото все пак си имах страхове (не че сега изцяло са изчезнали), предполагам ме разбирате.

Та, щастлива съм. И ще се радвам да помогна с каквото мога на всички, както вие сте ми помагали досега! ❤🙏

# 804
sunshine, чудесни новини!

fearless, надявам се да имаш добър ефект от дрип-а.

miaa7, помня те аз. Много се радвам, че се включваш с такива добри новини! Честито, всичко да е наред до успешен финал и да си имаш една прекрасна, лека бременност Heart

doodle, чакам и ти да се включиш с хубаво ЧХГ!

# 805
Миа, помним те, радвам се, че си се сетила за нас след тези хубави новини!
Леко да ти вървят и последните два триместъра и да наминеш пак да мяташ памперси! People Baby

Съншайн, браво за двете борбени блаточистчета!
Пожелавам ти всичко да им е наред с резултатите и да си те чакат за трансфера, когато си готова! Nature Sparkles

Дудъл, чакаме удвоено ЧХГ и от теб днес! Nature Star2

# 806
Съншайн, браво, супер новини! Heart И аз съм чела, че външният вид изобщо не е показателен за качеството, най-добре ПИД или другата нова технология, на която не помня името.
Дудъл, чакаме и от теб добри новини.
Миа, честито и благодаря за вдъхнатия кураж!
Фиърлес, пожелавам бърз ефект!
Аз бях вчера на УЗ, видяхме 1 Ф в десния яйчник и ще го следим този месец.

# 807
  • На изток от Ада
Съншайн, за Пид тези ембриони нз дали стават уж трябва добро качество на вид. Знам че няма да правите.

Слънце успех!
Flowering, ще стане.
Дудул ,хайде

# 808
Тези ембриони няма да се изследват . Говоря за следващите . Аз знам и че доста по-лоши ембриони са годни за ПИД .

# 809
Тези ембриони няма да се изследват . Говоря за следващите . Аз знам и че доста по-лоши ембриони са годни за ПИД .

Не знам за Надежда, но в Афродита не изследват ембриони 3СС, 3БС и т.н. Аз също исках нашия ембрион да се изследва той беше 3СС, но казаха че изследват само ББ,АБ,АА и т.н. Но в чужбина изследват всякакви ембриони попринцип

Общи условия

Активация на акаунт