Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 013
  • 999
  •   1
Отговори
# 825
Не е излязъл още, мисля, че трябва да е 15-20 ng/mL, за да има шанс.

Моят е 27. Пречи ли по-високият прогестерон, малко над нормата?

# 826
Благодаря, АА! В петък ще пусна пак, ако все още се държат нещата.
Редактирам се, за да добавя - нямам установен проблем с ЖТ.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 15:11 от theDoodLe

# 827
  • На изток от Ада
Аз имам 2 оп утрогестан ако на някой трябват .

# 828
Никой не ми каза колко клетки имат ембрионите . Като цяло им мъкнех думите с ченгел и ембриоложката само ми мънкаше насреща .

След като се компактира (някъде на 4ти ден), не могат да преброят колко клетки е.
Не знам как се определя кога има достъчно за биопсия.

# 829
Мия Честито! Много хубави новини, би ли споделила как се получи при вас / естествени опити, процедура, нещо което мислиш, че е дало резултат/  Heart

Благодаря на всички за положителните коментари! 🙏❤

Естествено си стана, януари отказах стимулация на овулацията с летрозол, и първия път си стана естествено, не съм имала проблеми с овулацията, не исках да се тъпча с химии, след аборта се чистих няколко месеца от всичките лекарства.

Тогава си казах, че ми втръсна вече да се занимавам с всичко и март месец заминахме на почивка в чужбина, а после си направихме и едно готино спа, за пръв път от много години се киснах в басейна с минерална вода, по принцип избягвам басейни🤣, в сауната и в парната баня бяхме с ММ, въпреки приказките, че се скапват плувците, трябва да е станало точно покрай спато, защото съм с късна овулация(17-18 ден). Първия път също забременях след почивка във Валенсия (явно пътуванията добре ми се отразяват).

Единственото по-различно беше, че същия месец започнах да правя курс от физиотерапията, която предлагат в МЦ на Калчев, платих си за пакет 4 процедури акупунктура, 4 масажа и някакви магнити, те бяха най-много май 9-10 пъти ходих почти всеки ден. Сама си ги назначих, след като прочетох доста добри отзиви от други жени, доста добре ми подействаха чисто психически, физиотерапевтите в центъра са уникални, като им казах, че съм забременяла същия месец се разплакаха заедно с мен, бяха много щастливи❤

Не знам дали процедурите са допринесли, защото аз ги правих след овулацията всъщност, а уж трябва да е преди и по време на ову, може и за кръвообращението да са помогнали, или просто си е бил нашият момент, може и да е съвкупност от всичко.

# 830
Дудъл Heart Eyes Стискам всичките си палци да се получи като при АА и всичко да е наред! Приемаш ли прогестерон (всъщност не съм наясно можеш ли сега да по почнеш, просто на нас след всяка инсе ни изписват утрогестан всеки ден)

Мия Много ти благодаря за споделената информация, сигурна съм, че ще е полезна на повече дами! Желая ти най-красивата и безпроблемна бременност както си е била и до сега! Heart

# 831
  • Замък сред облаците
Принципно може да почне прогестерон, но би имало смисъл като нарастне ЧХГ над 100 в този случай според мен.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 17:01 от АА

# 832

Мия Много ти благодаря за споделената информация, сигурна съм, че ще е полезна на повече дами! Желая ти най-красивата и безпроблемна бременност както си е била и до сега! Heart

И аз много благодаря за пожеланията! Дай боже при всички да е така! 🙏❤

Както споделих вече, не знам дали нещо от тези неща е помогнало, но се надявам да бъда полезна с информацията. 🍀

# 833
Не, не приемам прогестерон. Ще изчакам до петък да видя как се движат нещата.
Иначе сега минах през нефроложката - тя каза, че тая бактерия е крайно странно откъде се е появила, защото е много резистентна и прилича на вътреболнична. Предписа Панцеф като почти единствен вариант, но също като АГ каза да пусна още една стерилна. Ако бременността се задържи, стерилната пак изкара бактерия  - консултация с АГ и да го почвам, защото били съседни системи и нямало как да се чака много, най-късно другата седмица трябва да знаем какво правим.
Разбира се, при най-малки симптоми да ѝ звъня и да действаме с АБ.
Хем се успокоих, хем се притесних. Трима лекари ми казаха едно и също, ще приема, че знаят какво правят.

# 834
  • Замък сред облаците
Да, обичайно така се хваща клебсиелата, не е типична. Баща ми миналата година 3 пъти влиза за венозен антибиотик в болница заради нея, лепна я след операция за премахване на камък.

# 835
Ужас, аз в болница не съм лежала, нито са ми правили някакви инвазивни процедури.
Хубавото е, че за момента пикочният мехур и бъбреците са спокойни, без ехографски данни за инфекция, така че ще приема, че още няколко дни няма да са фатални.

# 836
  • Замък сред облаците
А лежала ли си преди за каквото и да е? Ако не се лъжа от чести цистити се оплакваш? Варианти с по-нисък шанс са от спа, при АГ прегледи, от партньор….

# 837
Цистити започнах да правя миналия октомври за първи път, преди това никога не ми се беше случвало. Тогава си беше обаче Ешерихия, три пъти пъти за два месеца, но успях да я изчистя, 4 месеца си бях супер.
И сега това чудо…
Партньорът ми го превъртяхме тогава през всичко - МБ, урина, андрофлор - единствено на андрофлор излезе някакъв ентерокок в много минимално количество, но той направи два курса антибиотик. На мен МБ и фемофлор ми излизат супер.
За АГ - или ходя в неовитро, където още много жени във форума щяха да да изпищели, или при стария ми АГ, който сменя по 3 чифта ръкавици на преглед и е с най-стерилната среда възможна.
На СПА не ходя.
Супер странна работа. Усещам, че ММ пак ще трябва да мине през колелото на изследванията 😄

# 838
  • Замък сред облаците
Има шанс и да е лабораторно замърсена пробата. Затова те карат да пуснеш и в други лаборатории.

# 839
Пуснах още една, чудя се за третата къде да ходя - имам Вита, Токуда…
Някакси имам повече вяра на болнични лаборатории, не знам какво читаво остана обаче.

Общи условия

Активация на акаунт