Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 011
  • 999
  •   1
Отговори
# 840
Дудъл, а пуснаха ли ти обикновена урина и кръвни изследвания? То от толкова посевки, освен да не хванеш вяра, не виждам полза... Обикновената урина и кръвните изследвания (пкк, суе и ЦРП) ще покаже дали има промяна във функциите на бъбреците и дали има възпаление. Аз не разбрах защо  в три различни лаборатории ще пускаш стерилни урини? Щом си пуснала една нова и изчакай още време и пусни след време другите, за да знаеш какво се случва...

# 841
Обикновена пуснах, има много леко завишени левкоцити - 10 при горна граница 9. Има някакво възпаление/инфекция със сигурност. Аз ако нямах съмнения, нямаше да отида да давам стерилна изначално, въпреки че се надявах, че си въобразявам и просто съм свръх-предпазлива заради предните цистити.
За кръвните си права обаче, в петък ще отида сутринта направо, че да ми вземат кръв с едно боцкане. Ще са по-малко от 48 часа за ЧХГ, ама ще го сметна с калкулаторите, ако се налага.
Ще го преборя, каквото и да е. Лошо съвпаднаха нещата, но явно колкото по-предпазлив е човек, толкова повече се изнежва имунната система.

# 842
Doodle, за всяко нещо има причина. Наречи го Бог, Вселена, Съдба, Писано и т.н, защото в месеците, които си била без проблеми, без прием на лекарства и т.н не си забременяла. Сега обаче да, в такъв случай ти пожелавам едно живо и здраво борбено човече. Hug

# 843
Благодаря, Anigo!
Моят мъж казва, че това е начинът на вселената да ми покаже, че не мога да контролирам всичко. 😇

# 844
  • Замък сред облаците
Обикновената урина не е достатъчно показателна при инфекция. Моята беше ок с ешерихията, само с леко завишено рН. Добре че пуснах и стерилна щото мислех че оплакванията са от песъчинка.

# 845
Знам, че никак не я харесваш обикновената урина, АА, но си е важно изследване. Понякога показва много повече неща от стерилната.
Дудъл, пий повечко вода и не се притеснявай. Аз ти стискам плаци, защото имам много познати с подобни проблеми в ранна бременност и с успешен финал.
Аз самата имах бъбречна криза в 6 месец и страшни болки, но нещата се развиха добре и сега си имам едно здраво момиченце Simple Smile така че горе главата Wink

# 846
  • Замък сред облаците
Не е никак, просто за инфекция на долните пикочни пътища не е меродавна.

# 847
  • София
аз аз за прогестерона ще се включа, макар и със закъснение. С ИМБ докторката не включи прогестерон, заради кривото чхг, та според мен ако чхг се покачва правилно тогава да се включи.

# 848
Здравейте отново на всички ❤включвам се с малко тъпичък въпрос (може би) към вече опитните мами, каква козметика за лице използвахте по време на бременност?
За пръв път пъпчасвам, явно от хормоните, използвам някакви чисти кремове на А-дерма и измивни гелове, също и био лавандулова вода, но ми се иска да включа и някаква маска за лице примерно, ако имате препоръки, ще съм мнооого благодарна!

П.п. Знам, че и те може да не решат проблема, но поне да правя нещо по въпроса😄

# 849
  • Be realistic - plan for a miracle.
Най-добре попитай в отчетната тема с бременни с твоя термин.

# 850
Най-добре попитай в отчетната тема с бременни с твоя термин.

Благодаря за съвета, успях да я открия днес! 🙂

# 851
Момичета, за пореден път Ц ми идва 2-3 дни по-рано или поне аз така го смятам. Винаги, до преди стимулацията и пункцията, Ц ми е идвал 14 дни след овулацията . От няколко месеца обаче прокървявам на 12-ти ден, съвсем леко, после си върви кафеникаво и така два дни, докато дойде 14-тия ден и си тръгне нормалното яркочервено кървене, като тогава си смятам и първи ден. Защото другите два дни са само зацапване. Въпросът ми е скъсила ли ми се е лутеалната фаза на 12 дни или да си ги броя 14, въпреки че получавам зацапване? Зацапването е няколко капки червено, после минава в кафяво и накрая си теква като за цикъл след два дни.
 П. С. за овулацията съм почти сигурно кога е била, .т.к и на УЗ, и със симптоми сме я хващали, т.е, била е доказана поне няколко от тези месеци на УЗ.
Дудъл, стиснати палци и да я утрепете тази бактерия.
Успех и на всички момичета, които са в процедури или естествено чакащи Flowers Hibiscus

# 852
  • Замък сред облаците
От спада на прогестерона е това зацапване, 14 дни си ти е.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 06:16 от АА

# 853
Еми, честит рожден ден! Cake
Весело прекарване ти пожелавам и ще чакаме добри новини след 2 седмици! Nature Sparkles

P.S. Темата наближава края си, та ви напомням да пишете на rave с датите си. Nature Star2

# 854
  • Варна
От спада на прогестерона е това зацапване, 14 дни си ти е.

Извинявам се, че така се включвам! Аз си ви чета, макар и да не пиша, понеже няма за какво Sad
Та искам да попитам относно зацапването преди цикъл... При мен преди година имаше такова зацапване, но вече си ми идва директно около 13-14 дни след предполагаема овулация, вярно по-оскъдно, но без зацапване в дните преди това. АА, какво би означавало това относно прогестерона, щом при зацапване идва... възможно ли е да е проблем някакъв с О. или нива на прогестерон?

Общи условия

Активация на акаунт