Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 007
  • 999
  •   1
Отговори
# 870
Благодаря АА! Много полезна информация.
Витекс започнах да пия, защото само в моята клиника не изпиват прогестерон след инсеминации и четох, че той спомага за това, ама явно ми идва в повече. Доктора видя само ЗФ, каза, че е имало О, но не ми обясни нищо за ЖТ и затова реших да проверя нещата. Каквато и да е причината, явно си е имало О. А овитрела го сложихме точно за да се спукат ДФ (3бр) и уж да няма задържани и затова подозирам, че може 2 да са се спукали.
Една от “любимите” ми БГ поговорки: “Много хубо, не е на хубо” важи в случая 😀

# 871
  • Замък сред облаците
Имаш ли възможност да минеш преглед тия дни и да видите лигавицата?

# 872
Днес заминавам за уикенда и чак в понеделник се връщаме. Витекса го пия от 2 месеца без прекъсване. На самата процедура единственото, което каза доктора беше: лигавицата е перфектна. Пия и вит.Е от О до Ц. Най-рано във вторник ще мога да посетя АГ, а тогава вече ще ми е 10-ти ден и няма да има много смисъл май.

# 873
  • Замък сред облаците
Въпросът е че тя трябва да пролиферира след О, да се удебели още малко. Много високият прогестерон се счита че намаля шансовете за имплантация.

Тук темата е засегната, но се визират стимулираните опити (тоест контролираните). Все пак мисля че информацията е полезна: https://www.institutobernabeu.com/en/blog/progesterone-and-its-r … in-reproduction/#

# 874
При мен нещата приключват, ЧХГ е паднало на 8.5, така че предполагам, че до 1-2 дни ще ми дойде цикълът.
Ако има нещо положително в цялата история, то е, че поне ще си пия АБ спокойно.

# 875
theDoodLe, съжалявам, че се е оказало БХ.. Broken Heart Радвам се, че го приемаш толкова спокойно и положително и ти пожелавам бързо да се отървете от нашествениците и още следващия месец да си бременна - да ти е спокойно, леко и да гушкаш малко вързопче накрая! People Baby

# 876
Emiliq, честит рожден  ден ❤ Да си жива и здрава , много щастлива и обичана .
Doodle , съжалявам 🙁

# 877
  • На изток от Ада
Дудъл съжалявам! Аз винаги казвам че бх е малко зло

# 878
# 879
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Дудъл. Може би е добре да проверите 2 посоки - ниво на прогестерона след О как е, както и при мъжа ти качеството.

# 880
Ех, Дудъл... Толкова се надявах да се развият положително нещата при теб. Хайде да пребориш гадните бактерии и те чакаме скоро с положителен тест Heart

# 881
Дудъл, съжалявам!
Прегръдки!

На rave кои дати и изписвате?
Последен цикъл и овулация ли?

# 882
Благодаря, момичета ❤
Аз очаквах такова развитие, ама пак ми стана мъчно. Иначе съвсем осъзнавам, че по-добре БХ, отколкото проблем в напреднала бременност.
АА, прогестерон гледахме този месец след О, беше ОК. Ще следя и следващите месеци. Аз подозирам естрогенова доминантност, ще пускам пак хормони, но може би не този цикъл сега.
ММ е време вече да направи спермограма, да. Ако имате препоръки за клиника, приемам всякакви.
Иначе аз съм почти убедена, че проблемът е в моите яйцеклетки, явно ще трябва повече време да се вдигне качеството.
Засега мисля да си запазим една почивка и да разпуснем малко.
Някой трябва да каже сега нещо положително за край на темата, че да не завършваме с моето минорно настроение!

# 883
theDoodle съжалявам! Клиники за спермограма от личен опит препоръчвам Щерев и Надежда (в Щерев е малко по-скъпо). Задължително разширена с морфология по Крюгер, а ако имате финансова възможност може и ДНК фрагментации.

# 884
Дудул, съжалявам и ти пращам много прегръдки, и аз минах през биохимична след аборта, както писах вече, и знам колко е кофти да се случи, особено когато много го желаеш. Всичко ще е наред! Съвсем скоро ще видиш двете чертички и ще си износиш една прекрасна бременност!
Аз вярвам, че всичко се случва с причина, след моята биохимична се оказа, че имам спешно за вадене един ужасен мъдрец, беше се възпалил и изкривяваше другите зъби, не беше за отлагане изобщо, а ако бях забременяла тогава, не знам как щяхме да го лекуваме. Всяко зло, за добро, както казват хората 🙏 да излекуваш гадинките и да си готова съвсем скоро за хубава новина ти желая! ❤
Ние пуснахме разширена спермограма по Крюгер, ДНК фрагментации и СДИ тест в Надежда, бяха готови за 2-3 дни.
А относно яйцеклетките с двете ръце препоръчвам овабууст добавката, пих я два месеца, преди да забременея, всичките лекари казаха, че съставът е супер! Даже взех на същата марка добавки и за ММ.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 14:54 от miaa7

Общи условия

Активация на акаунт