Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 028
  • 999
  •   1
Отговори
# 750
Хм, аз останах доволна от Конова 2019г.
Правих при нея вливка с интралипид след установане на втората ми бременност.
Изписа ми АП + фракси, като и аз съм ПАИ хетеро и АСЕ хомо, но имам и история със спонтанен аборт в ранна седмица.
Само тя ми каза да не приемам допълнителни естрогенови препарати, заради историята ми с миомата.
Тогава ми се стори адрекватна. По-онова време най-актуални за тромбофилия бяха тя и Русев. И двамата изписваха еднотипна терапия, но не знам дали всъщност има нещо по-различно. Реално все е АП/Натаспим или НМХ или някаква комбинация между тях.
Възможно е вече да са се променили нещата.

# 751
  • На изток от Ада
Roket,точно 2019 ходих при Русев, 3аборта имах, интралипид 3 вливки, терапия с фраксипарин и аспирин през ден. Аз съм само АСЕ хетерозигот. Имах една бременност с това, и уж най-дългата но с късна О.
Даде ми вяра Русев....

# 752
Наси, силно се надавам при теб да се открие причината и следващата бременност ввче да е успешна!

# 753
  • На изток от Ада
Абе уж се откри, хроничен ендометрит, но пък няколко док отказват контролна биопсия... Да лек ендометрит, лечение по два начина, но пък , нито в Надежда, нито в Афродита и Селена не искат биопсия ...

# 754
2402, дано е от стрес и напрежение и постепенно да отмине.
Аз чак сега се прибирам, при ангеолога няма проблем по вените и артериите. Греда ме обстойно и каза, че самата стойност на д дримера е много чувствителна и може да е от настинка, инфекция и тн.
При Станулов обаче сме почивка този месец. Тъкмо правеше план за действие и хоп задържан фоликул. Така,  че ще чакаме по-добри дни.
Излязоха и допълнителните фактори, имам мутации в АСЕ, фактор 13 и тафи,  така че НМХ няма да ми се размине. Ама да стигнем до там.
Успех на всички,  връщам се да ми чета.

# 755
Дудъл 😍 Стискам ти палци! Всичко да бъде наред и да има лечение!
Василики Добре си дошла! Не се задържай! 🌺
Благодаря ви за палчетата, момичета, да ви призная нямам абсолютно никакви очаквания а и така ми е по-добре.
Казах на ММ, че и бг мама му честитят и той много се полъска 😁♥

# 756
Flowering, Дудъл стискам палци! 🍀

Снощи се чухме най-накрая със Сенкова и тя каза че резултатите от биопсията са повече от перфектни, което не ни дава обяснения за дебелата лигавица и ми назначи 3 месеца да пия Дуфастон по една таблетка на ден разделена на два пъти за 10 дни от 16-ти до 25-ти ден. След 3 месеца да ходя да проследи пак лигавицата. Какво мислите?

# 757
  • Замък сред облаците
Ще се опита с прогестерона да регулира естрогена в ЛФ да види ще се отрази ли на лигавицата. Вариант е. Колко ти беше последно естрадиола първите дни?

# 758

Момичета, имате ли представа дали вреди високия прогестерон и защо е над нормалното в лут. фаза ? Имам поне седмица до цикъл. Благодаря ви предварително

# 759
  • На изток от Ада
Момичета, ципрофлоксацин влияние ли на О?

# 760
АА Естрадиола беше 284 pmol/L при референция на Бодимед за фолклорна фаза 114-332. Изследван на 3-ти ден.

# 761
  • Замък сред облаците
Дриймър, не знам защо дават такива референтни, това е нормален прогестерон за ЛФ при хубаво жълто тяло.

Монита, висок е, говори за естрогенова доминантност, би обяснило и дебелата лигавица. Във ФФ(2-5 ден) трябва да е до 200. Освен с хапчета, вариантът е да обърнеш внимание на храненето за да подпомогнеш изхвърлянето на излишния естроген - потърси примерни режими в интернет и виж кое ще работи за теб.

Наси, възможно е.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 12:32 от АА

# 762
Благодаря АА ❤️

# 763
Момичета , при мен нещата започват да се прецакват  за съжаление . Едното ембрионче е негодно . Другите две се развиват , но по-бавно и ще им дадат шанс до утре (шести ден )

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 15:28 от 💐💐Sunshine_00💐💐

# 764
Случайно видях, че за утре Кондева има инцидентно освободили се часове във Вита. Който желае, може бързо да запази час в Супердок.

И стискам палци на Дудъл всичко да е успешно, и на Флауъринг да ни изненада с плюсче 🍀

Общи условия

Активация на акаунт