Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 048
  • 999
  •   1
Отговори
# 735
Flowering, честит РД на ТМ, пожелавам да му направиш супер подарък!
doodle, тихичко честито и силно стиснати палци всичко да е наред!
2402, и аз съм чувала тотално противоположни мнения за аспирин и натаспин, всеки си има любимец явно .. на кой да вярваш нямам идея. Дано да откриеш проблема и да го разрешиш!
Vasiliki, добре дошла и да не се задържаш! За отчаянието - много добре те разбирам! Трудно е, но ни се е паднало на нас и трябва да издържим, няма как. За това и такива форуми за подкрепа са много полезни, защото никой, който не минава през това, не може да разбере. Успех!

# 736
  • Замък сред облаците
Василики, тук нещо не е ясно обяснено или разбрано от докторката “ имам мутации по рецесивния Алел за тромбофилия”. Много са гените за тромбофилия, мутацията в кой ген е и каква е - хомозиготна, хетерозиготна?
По отношение на хормоните - ок не значи нищо - дай изследванията, да е само в референтни граници не е достатъчно, да имаш предвид.
С1% морфология има шанс това да е ключът към дългите опити и БХ. Освен СГ мъжът ти изследвали си е щитовидна, ИР, витамини? При Кацаров ще ги видите и морфологично нещата, може така и да е роден, а може да е банално варикоцеле примерно.
Успех!

# 737
Doodle , честитооо 🤞🤞🤞
Vasiliki , добре дошла 🤗 Прекалено си млада все още , за да се отчайваш . Аз те съветвам преди да предприемате АРТ процедури , партньорът ти да поработи в насока подобряване на показателите на СГ . Нека го прегледа д-р Кацаров , за да се изключи варикоцеле и да започне добавки . Поне три месеца прием ще трябват , за да се види резултат . Казвам ти го от опит , ММ успя да подобри неговата СГ с добавки , но все още не сме в норма . Инсеминацията е за двойки , при които няма МФ , а жената е с проходими тръби . Ако ще правите такава , трябва да дебнете овулация вдясно .

# 738
Вадилики, тук нещо не е ясно обяснено или разбрано от докторката “ имам мутации по рецесивния Алел за тромбофилия”. Много са гените за тромбофилия, мутацията в кой ген е и каква е - хомозиготна, хетерозиготна?
По отношение на хормоните - ок не значи нищо - дай изследванията, да е само в референтни граници не е достатъчно, да имаш предвид.
С1% морфология има шанс това да е ключът към дългите опити и БХ. Освен СГ мъжът ти изследвали си е щитовидна, ИР, витамини? При Кацаров ще ги видите и морфологично нещата, може така и да е роден, а може да е банално варикоцеле примерно.
Успех!
Имам PAI мутацията хетерозиготна , както и тази за неусвояване на фолиевата киселина.
С мъжа ми тепърва започваме, защото до сега мислих, че проблема е в мен и сме концентрирани изцяло върху моите изследвания. Ще ги прикача малко по- късно. ❤ Благодаря, много успех и на теб !

Doodle , честитооо 🤞🤞🤞
Vasiliki , добре дошла 🤗 Прекалено си млада все още , за да се отчайваш . Аз те съветвам преди да предприемате АРТ процедури , партньорът ти да поработи в насока подобряване на показателите на СГ . Нека го прегледа д-р Кацаров , за да се изключи варикоцеле и да започне добавки . Поне три месеца прием ще трябват , за да се види резултат . Казвам ти го от опит , ММ успя да подобри неговата СГ с добавки , но все още не сме в норма . Инсеминацията е за двойки , при които няма МФ , а жената е с проходими тръби . Ако ще правите такава , трябва да дебнете овулация вдясно .

Започнахме вече по назначение на репро специалиста докато отидем при др Кацаров - Fertile Balance man, флебодия и Трибестан. Желая успех и на теб с подобряването на спермограмата 😊

# 739
  • Замък сред облаците
При ПАИ аспиринът е нож с 2 остриета и може да направи лигавицата прекалено рехава за имплантация на оплодена яйцеклетка. Аз съм с хомозигот ПАИ и мутации за витамините, със сина ми от аспирина на 3 ден закъснение имах отлепване на сакчето от маточната лигавица. Моят съвет е да изкоментираш тази препоръка със специалист хематолог, не имунолог. За хетерозигот проблемът е по-късен, не е в имплантацията.

# 740
При ПАИ аспиринът е нож с 2 остриета и може да направи лигавицата прекалено рехава за имплантация на оплодена яйцеклетка. Аз съм с хомозигот ПАИ и мутации за витамините, със сина ми от аспирина на 3 ден закъснение имах отлепване на сакчето от маточната лигавица. Моят съвет е да изкоментираш тази препоръка със специалист хематолог, не имунолог.
Благодаря, това не го знаех. Имате ли препоръка за хематолог?

# 741
  • Замък сред облаците
Проф. Лисичков в Хематологията София ми е най-горещата препоръка. Обаче като сте от Сливен може би онлайн е по-удобно. Аз принципно бях при др Кондева, но сега е министър, замества я Тихомир Живков (другия месец ще имам впечатления от него). От др Георги Тончев в Medrec:m има положителни отзиви, той работи при Калчев.

# 742
Василики, предполагам сте били при д-р Давидова. По-далеч от тази "клиника" е моя съвет. За всякакви проблеми, цветни снимки, спермограми и тн не са надеждни.

# 743
Дудъл, честито! Вярвам, че този път всичко ще е наред.

Честито и на всички рожденици!

Стиснете по едно палче при мен да няма + тест този месец, защото ще се наложи да ми вадят долен мъдрец след 2 седмици. Уж го бяхме лекували и овладели, но като споделих със стоматолога ми, че правим опити той ме посъветва да го махнем, защото ако направи проблем по време на бременност са по-ограничени опциите за лекуване.
Запази ми час за снимка след 10 дена, когато вече трябва да ми е започнал цикълът.
Днес ми е 9ти ден след О и правих тест и си е отрицателен. Не вярвах, че ще го кажа, но ще ми олекне ако не сме успели този месец.
Другият го пропускаме заради зъбарската процедура и така.

# 744
  • На изток от Ада
Roket, 9 ден р мн рано за пиклив

# 745
Наси, предната си бременност я хванах на 9ти ден след доказана овулация, та затова още днес се тествах.
Така или иначе ще си направя пак един тест като наближи датата или ако тръгне да ми закъснява ще пусна направо ЧХГ. Не мисля обаче, че ще се наложи, защото вътрешно си знам, че не съм бременна и ще ми дойде до 5-6 дена.
За всеки случай снимката я оставихме за след 10.

# 746
  • На изток от Ада
Рокет,от  бременност до Бременност има разлика. Аз май само 2 пъти заподозрях Б. Първият път, следих О и знаех кога, около 12 дни след О. Вторият имах прицапване около МЦ уж той ,но не . Болки имах к се усъмних.

# 747
Дудъл, тихичко честито! Не се настройвай за БХ от сега. След 2 дни да се е удвоило! Не съм запозната с твоята бактерия, ама пак да кажа, че тези, които забременяват от въздуха, не са всички с перфектна флора, хормони и т.н., но нещата си вървят. Имай вяра! 🍀

Василики, за Конова, нищо хубаво не мога да кажа, наистина голямо разочарование беше прегледа при нея. Има и онлайн консултации с немалко хематолози. Щом си само с Пай хетеро, може и да си останеш само АП, не вярвам да ти назначат инжекции при Б. Поне моята хематоложка ми каза, че не назначава само за Пай хетеро. От моите познати, която се е изследвала, всички са с Пай, явно е много разпространена мутация. Дано нещата ви се случат бързо!🍀

# 748
Дудъл, тихичко честито! Не се настройвай за БХ от сега. След 2 дни да се е удвоило! Не съм запозната с твоята бактерия, ама пак да кажа, че тези, които забременяват от въздуха, не са всички с перфектна флора, хормони и т.н., но нещата си вървят. Имай вяра! 🍀

Василики, за Конова, нищо хубаво не мога да кажа, наистина голямо разочарование беше прегледа при нея. Има и онлайн консултации с немалко хематолози. Щом си само с Пай хетеро, може и да си останеш само АП, не вярвам да ти назначат инжекции при Б. Поне моята хематоложка ми каза, че не назначава само за Пай хетеро. От моите познати, която се е изследвала, всички са с Пай, явно е много разпространена мутация. Дано нещата ви се случат бързо!🍀
Аз ходих миналата година февруари при нея, имам страшно много познати които останаха разочаровани от нея и е с тенденция за изписване на едни и същи терапии при повечето си пациентки, с това впечатление съм останала.
Благодаря ще се консултирам или с проф . Лисичков или с др Георги Тончев. Успех на всички момичета и късмет !!! 🍀

# 749
Дудъл, тихичко честито и успех! 🍀 💕

Общи условия

Активация на акаунт