Великденски подарък - бебче за януари 2025

• 39 474
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Съжалявам АА! Дано следващия път всичко е наред!

За храненето опитвам се да се храня 3 пъти на ден , но заради жегите по принцип не ми се яде. Преди 2-3 седмици ми се ядяха предимно сухи неща - салата , филийки, кускус , баница… сега вече ям почти всичко. Все още съм скарана с месото но гледам да хапвам. Вече и сладко ми се дояжда много но гледам да го избягвам. Не ям пържено, не пия газирано, не ям мазни неща, салами, колбаси, и всички тия неща… Основно салати гледам , тиквички, патладжани, пилешко или риба, айрян много пия, таратор….

# 376
АА много съжалявам! Бъди силна и ти пожелавам следващия път всичко да е наред!

# 377
Съжалявам, АА. Казаха ли каква е възможната причина?

# 378
АА бъди силна, следващият път нещата ще случат Hands Pray

# 379
АА, надявам се да мине всичко леко и скоро пак с добро новини. Наистина, дали има някаква конкретна причина, да се развият така събитията?

# 380
  • Замък сред облаците
Никой не може да каже със сигурност. Може да е било генетично нездраво (нямаме намерение да изследваме, тук е въпрос на шансове; след едно здраво дете все пак); може морфологично да не са били добре яйцеклетката и спермата и това дава проблем в деленето на клетките/развитието; може да е вирус и т.н. При всички положения последните 2 седмици се видя че не се развива правилно като нарастване, което си мисля че е повече проблем с качеството при нас предвид историята ни и текущото здравословно състояние (малко наднормено тегло и тн), но е само догадка.
Колкото и да е неприятно преминаването през аборт, женското ряло има мощна природа и при регистриране на проблем с бременността прави всичко възможно от еволюционна гледна точка да спре нещата. Благодарна съм, че тялото ми работи добре.

# 381
  • Пловдив
АА, много съжалявам. Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да имаш лека и успешна бременност.

# 382
Момичета, нормално ли е рязко да спрат да ме болят гърдите? До сутринта си ме боляха непрестанно, сега изобщо не усещам болка в тях и се притеснявам, понеже при близка приятелка това беше първия симптом, че нещо не е наред и след няколко дни се оказа спряло развитие на плода.

# 383
При всеки организъм се случват различни неща според мен. Ако нещо те притеснява иди на лекар. Недей да се вглъбяваш в близки, познати, приятелки и техните бременности. Поне мое мнение

# 384
АА, съжалявам за развитието. Бъди силна и благодари на природата, че те е направила такава! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред следващия път.

Lex, а подути ли са ти  още и чувствителни ли са зърната? Аз утре имам първи преглед, съвсем в началото сэм (миналата седмица бяха двете черти), обаче година и половина опитвахме. Моята най-добра приятелка загуби първото бебе, сега пак е бременна, но и тази бременност е проблемна. Въобще, умирам от страх. А и не сэм запозната с много неща и не знам някои симптоми как да разчитам. Например мен доста често, като малко се напрегна или претоваря, започва да ме боли, все едно ще ми дойде и да ме придърпва и ми става в този момент малко по-силно течение. И направо изтръпвам да не е кръв, докато не проверя. При вас има ли/имало ли е такива болки?

# 385
AA, много съжалявам за случилото се. Бъдете силни!

Аз днес бях на преглед. Видяхме бебко и чухме сърдечен ритъм. Моята гинеколожка каза, че за седмицата си е много добре развито (в 8ма седмица и 2 дни съм). Дано всичко е наред и чакаме първата ФМ с нетърпение.

# 386
KPP да, все още са подути и дори в момента изпитвам леки болки в тях, което малко ме успокоява. Аз съм същата паника, стресирам се от всяко ново нещо. В началото постоянно имах чувството, че всеки момент ще ми дойде. Сега вече имам такива тип "менструални" болки, само когато се натоваря повечко. Дано всичко е наред при всички!

# 387
Изпаднах в паника в мига, в който видях 2 те черти. Не бях готова за тях. Свари ме неподготвена, трябваше ми време да свикна с мисълта. За 20 мин си измислих толкова проблеми за решаване… после дойде първия преглед и си казах я малко ся се стегни. Вече 8 ма седмица нямам никакви симптоми , няма гадене , няма болки, няма течения, има лека сънливост и от време на време чувствителни гърди но това е. Преди 2 седмици, в деня на прегледа когато чухме сърце , бях си навила че нещо няма да е наред. Как всички имат симптоми аз нямам нищо. Бла бла. Но след срещата с АГ то реших следното - няма да си приписвам симптоми, няма да чета много информация, няма да слушам хората, ще правя каквото ми каже АГто и ще си продължа живота както до сега. Каквото има да става момичета, ще стане. Нищо няма да го промени, така че chill и мислете за хубави неща. (Което не значи да неглижираме телата и здравето си де ) . Ако ви притеснява нещо директно звънете на аг или на личния…

# 388
Мен не ме болят от повече от 10 дни, само са подути - но пък онзи ден бях на преглед и си се чу пулс.
Момичета, нормално ли е рязко да спрат да ме болят гърдите? До сутринта си ме боляха непрестанно, сега изобщо не усещам болка в тях и се притеснявам, понеже при близка приятелка това беше първия симптом, че нещо не е наред и след няколко дни се оказа спряло развитие на плода.

# 389
Lex, щом са подути, значи всичко е наред.
Аз чакам прегледа утре и ако каже, че всичко е ок и спирам да мисля

Общи условия

Активация на акаунт