Отговори
# 480
  • България
От Островът и доглеждане на двете онлайн риалитита спорадично не ми остава време за Биг Брадър. Пък и не ми се гледат гаври с участниците.

# 481
  • София
От това, което чета, премиерата в Арената на филма за Гунди е била нещо грандиозно (за нашите измерения). Чета вече и рецензии и отбелязвам (което всички също правят) чудото в БГ киното: звукът бил кристален, разбирало се всичко, което се говори. Значи, можело.
Но ми се ще да споделя един пасаж от размислите на Манол Глишев (в Оффнюз, 10 окт.); солсо "малбко" му е нужно на зрителя да установи, че гледа добре направено кино...
Скрит текст:
Като разказ "Гунди" успешно прави това, което преди двайсетина-трийсет години още можеше да се прави и в Америка - едни бели, хетеросексуални хора се обичат, борят се с живота, страдат и създават легендата си. Ретро е. А ретрото е готино, защото отговаря както на действителността, така и на нуждата на публиката от симпатяги и герои. В случая двете не си противоречат. Неслучайно казвам "Америка" и "пин-ъп" - адски е интересно да се гледа добре направен български филм, който показва, че в общи линии човекът от 60-те в НРБ е същият като човек от същото десетилетие в провинциално щатско градче. Леко оптимистичен, много упорит тип от ХХ в. Такива вече рядко се срещат. По естетиката и героите си "Гунди" даже ми напомни атмосферата на "Пърл харбър" (2001) или "Да преминеш границата" (2005).
https://offnews.bg/kultura/gundi-film-po-noti-831606.html

Изчетох доста рецензии от премиерата. За мен, най-хубава е на Найден Тодоров в 24часа:
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/19090741

И нещо съвсем различно: понеже не влизам в съответната тема, един цитат от статия, визираща напъните на продуцента Краси Ванков:
Скрит текст:
Някои навици умират трудно.
Например да снимаш "Съдби на кръстопът". Там всичко е детински лесно - имаме драма, за която се твърди, че е по действителен случай. Остава само да бъдат наети една шепа аматьори, които да ни я изиграят.
С "Биг Брадър" нещата не стоят точно по същия начин и продуцентът Краси Ванков, който стоеше и зад "Съдбите...", решил да скалъпи едно риалити набързо за спорта, тепърва ще го осъзнава.
И ще разбере, че да събереш на едно място "актьорите" под формата на 16 банални персонажи никак не е достатъчно.
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/govori-sadbi-na-krasto … i-big-bradar.html

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 14:35 от EmBrother

# 482
Дейли епизодите са доста кратки. Дори с 12 мин. реклама недостигат 1 час, около 40-45 мин. И при случващото се 24 часа ... едва ли виждаме много. Тези, които влязоха с големите заявки, засега са доста кротки. Особено този "хомофоб" от визитката, стои си кротко и се усмихва. Анджела, хем скандалджийка, хем се оказва права във всяка една ситуация. А Веселка.... пак разочарована, че номинирана първа и приема лично това, че евентуално нямало да се справи при силови битки. Ами всеки трябва да си знае и визията и възможностите. Няма място за обиждане.
Георги Циганина чак да реве, че Ивонне го целунала по устата ,тов беше нелепо. Жена му щяла да изревнува. Егати театрото.

Чакам с нетърпение епизода, в който ще обявят, че някой не е от този пол, който всички си мислят, хахаха.
Или по нещо да проличи, че Ивонне е мъж (както заподозряха по гащите едно време Пеньо).

Иначе да, това за Гунди не е за тема ТВ спама-чат, а за КИНО спамо-чато Wink

# 483
  • Другата България
Съвсем на място си е коментара за филма за Гунди, темата е за спамо -чат, кой каквото го вълнува относно видяно на малък и голям екран. Затова е и формулирана по този начин.

Емо, аз, като един “върл“ ЦеСеКар го чакам да излезе на голям екран и ще го гледам, защото и аз чета много суперлативи и ми е интересно да видя колко са оправдани, или пък са плод на левскари, основно.
Опитвам се да съм реалист, защото каквото и да си говорим, Гунди си е легенда в и за българския футбол.

# 484
А ТВ не е ли съкращение на "телевизия" и "телевизионен"? Ако "Гунди" го дават и по телевизията, значи си е тамън за темата. Ако е само по кината - значи не е. Това е, ако трябва да се придържаме към заглавието на темата. Иначе спамо-чатове има безброй в раздел "потребителски групи".

# 485
  • Другата България
“И не само“.
Именно, защото всеки е свободен да си пише за каквото прецени на и за малък и голям екран.

Което ме подсеща да питам - втория сезон на “Партизан“ излезе ли в Замунда?
Така и не успях да го гледам по Канал 1.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 15:53 от Merri_An

# 486
Щом е "и не само", приемам. А и се предполага, че един ден този филм ще го дават по телевизията. Рано или късно. Обикновено така става.

"Партизан 2" го няма в Замундата. Аз затова бързах да го гледам по БНТ1, но изпуснах последната серия, защото ме нямаше. Много психяса този сериал.

# 487
  • Другата България
Ако го намериш някъде качен, пиши.
И мен ме е яд, че го изпуснах.

# 488
Аз отказвам да гледам ББ, има други къде къде по-добри формати - изцепки на никому неизвестни не ми се гледат.
Времето ми е ценно да гледам някакви откаченяци.

# 489
Даниел Бачорски сега в ББ лайв и коментира, заедно с Ани Владимирова, която пак е психологът на кастингите и на цялото риалити. Свършиха се психолозите в държавата. Иначе тази вечер при скандала съм на страната на Анджела. Тя говореше спокойно докато Бай Ром почукваше по  масата, натякваше и повишаваше тон (поне 5 пъти напомняйки й, че тя няма семейство). Той си е за бой в случая.

# 490
  • София
Кой отпадна от Брадъра?
Нали в събота ще ги гонят, защото им е най-дългия епизод, 2 часа?

# 491
Един Ники отпадна. И като излезе накрая беше прав, че Анджела и Веселка имат фенове, които гласуват за тях. Тоест директно си каза, че те като инфлуенсъри си имат последователи, които сега гласуват. А за него кой да гласува?

Иначе в НОВА ПЛЕЙ се гласува и е безплатно.
От понеделник започва директно излъчване от къщата между 16 и 18 ч. ,  в Нова плей.

# 492
  • София
Е, вярно е. Прав е.
Хм, е то така е супер-нечестно.
Представяш ли си ако бяха вкарали Кумбата, бил е поканен ама е отказал. Направо да му бяха дали чека и колата и да не се мъчат останалите.
Като ще е с неизвестни/обикновени хора вкарваш точно такива.
С по няколкостотин последователи в инстаграм и да не се минавали през риалити формат и така.

Хаха, този Ники още с визитката супер много издразни. Как е*ал над 60 жени и какви ли не други тъпотии.

# 493
То се видя, че явно визитките нямат нищо общо с поведението им вътре. Много обещания, много закани, а вътре по-тихи от водата.  Явно психолози и редактори ги карат на визитките да са провокативни и да се заканват, по друг начин не си го обяснявам. Малко като визитката на Томас в Къщата на инфлуенсърите. Много закани, голям хомофоб, влезе вътре и по-нисък от тревата, гласчето му не чухме. А този Ники изобщо не го даваха, освен някаква закачка с Ивонe (дето се оказа Иван). Той не вижда ли, че тя има супер малък задник и в сравнение с раменете, то просто е видно.
Засега контент правят основно Анджела, една Косара, дето само вряка по всички, Бай Ром и една наркоманка, която иска да излезе, защото са й спрели цигарите и всичко останало, с което е свикнала.

# 494
  • София
Даам, явно е скука. Ами лош каст.
Забелязвам, че и основната тема върви много мудно и няма много мнения, а говорим все пак за премиерна седмица.
Във фейсбук коментарите дропнаха с 30, 40% средно погледнато спрямо премиерния епизод, който избухна мощно.
В ИВ, който вече омръзнал и тече 6-ти сезон някоя сингъл тема/акцент във фейса генерира повече коментари.

Общи условия

Активация на акаунт