Отговори
# 495
Не знам, ама преди малко ми се мерна във фийда на ФБ публикация на Островът на 100те гривни отпреди 3 дни, че Грозденка напуска. Има 6 коментара отдолу. При Брадъра само 15 мин след влизането на Веселка имаше над 500 коментара под снимката й, да не говорим за тази Ивонне. Говорим за предаване, което се излъчва в късен час, не  за 20-21. Иначе тук в бг мама не бях влизал от четвъртък вечерта до снощи в темата на Брадъра, имаше над 600 коментара. Изчетох  2 стр, но повече не мога, а и няма смисъл. Темите за ИВ и О100Г също хвърчат, луда работа Wink

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 11:50 от diziler

# 496
  • София
Измина един месец в ефир на новия ТВ есенен сезон.

Доволен ли съм?
По-скоро да и то основно заради ТВ форматите.

Разочарован съм от Къщата на инфлуенсърите и Диви и красиви, от Къщата повече.

Стани богат е с крачка назад, но пък ми хареса този новия жокер помощ от водещия. Определено помага и вкарва повече опции и тактика.

От ИВ съм на кантар, но да кажа, че все пак ми харесва. Има много силни и подготвени атлети, повечето от тях е удоволствие да ги гледаш. Липсват обаче запомнящите се образи, а продукцията яко изплиска легена за съжаление и се изгавриха брутално с някои участници.

Бягство към победата? Да, става. Развлича ме и най-важното не ме напряга излишно. Но някак си не мога да го взема много сериозно. А и доста набързо е скалъпено всичко и с очевидно малък бюджет. Но да, малка глъдка свеж въздух е в нашия ефир.

Островът на 100-те гривни засега ми е на върха. Има си кусури, но плюсовете са повече. И честно казано не очаквах като за първи сезон да ми хареса толкова. Не че е нещо невиждано или топа на топовете. Не. Просто е добро риалити, защото са се постарали на всички нива. Нека имаме предвид, че не са имали никакво време и повечето неща са се случили на тъгъдък. За това и съм по-великодушен. Ако има сезон 2 (не ако, а когато) то обаче са длъжни да се коригират, ама за това друг път. Усещам се вкаран в 'сценария на филма' (то е направено като сериал) и не случайно това шоу винаги го гледам за десерт, т.е. последно. Аз по традиция когато гледам сериали или филми, винаги започвам с нещо силно и добро, но завършвам с най-любимото ми на момента. По средата слагам по-тегавите неща, които са скучни и досадни.

Други риалита не следя и не мога да дам обективна оценка.

След 1 месец:
1. Островът на 100-те гривни: 7.5 / 8.0 от 10
2. Игри на волята: 6.5 / 7.0
3. Бягство към победата: 6.0 / 6.5
4. Диви и красиви 6.0 / 5.5
5. Стани богат 5.0
6. Къщата на инфлуенсърите 4.0

Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 18:25 от Diavolo

# 497
Визитките може и да са "скандални", но след два изгледани епизода, нямаше абсолютно нищо просташко и скандално в тях. Игрички на замръзванка, на криеница, на подаръци, багажът им уж го изгориха (а тия куфари са били празни 100%), имаше някакъв лек спор между една Косара (във визитката е хомофобка... която обясняваше, че нито мъжът може да роди дете, нито жената може сама да си направи дете), Анджела казваше със спокоен глас, без да вика, че важното е човек да е добър, без значение какво имал между краката и с кого си ляга. Нормален дейли епизод си беше снощи, 40 мин (без реклами).  Като човек, който гледа и другите риалитита, мога да кажа, че в Къщата на инфлуенсърите и Бачорски има много повече простотия и изцепки от тези два епизода на Биг Брадър, които минаха сега.
Понеже виждам, че двама-трима вече сложиха етикета, без да са гледали нищо, аз.. като гледал, имам база за сравнение и казвам, че засега простотии няма. Камо ли сексуални изцепки и игри (като в Къщата на инфл. и Диви и красиви), цинизми и т.н.

Може и така да е. Абсолютно си се водя от впечатлението в първият епизод и нямам намерение да им давам шанс, честно си го казвам. И понеже предполагам заради моят коментар е написано, ще го кажа така - нямам база за сравнение между трите, защото не гледам нито едното. И смятам е съвсем нормално да се водя по първото ми впечатление, не се чувствам “длъжна”(от липсата на по-добра дума) да ги следя, че да мога да сравнявам, че после да мога да давам мнение. В ББ по разбраното от мен има доста именно участвали в предишни онлайн формати(според Надкаст), та не знам колко по-добре ще да е от към каст. Или са се престрували в реалитито, или се правят на ударени сега. Да, видях играта на криеница, гледах 1 епизод и си помислих, че е супер смешно толкова да не са могли да измислят какво да правят, че ги караха са се крият. 😀

Всеки е свободен да гледа каквото пожелае в крайна сметка. Не са моето просто. Който гледа - приятно гледане. Simple Smile

П.С. Жълтата рокля на Александра беше отврат. Такава хубава жена и фигура да в сложиш в това перде..

# 498
Аз 2 - 3 пъти пооставих тв на ББ, да не оставам само с впечатлението от откриването.
Ами... трагедия. Такава вселенска скука, то няма за какво да се захванеш да гледаш. Дори и скандална простотия няма, както се очакваше в началото.
Изключително безинтересен каст.

# 499
След 1 месец:
5. Стани богат 5.0
Да, от всички изброени не гледам само Стани богат. Но ги класирам горе долу по същия начин. Най-много ми харесва О100Г и на второ място ИВ.  Голямото разочарование този сезон са ми от Къщата на инфлуенсърите.
От Бягство към победата и Колко ми даваш съм гледал само първите 4 епизода, спрях с тях.
По ТЛС гледам “90 дни до сватбата: Преди срещата” и “Забранена любов”. Те са веднъж седмично. Диви и красиви и Къщата на инфлуенсърите са два пъти седмично, но Слава Богу скоро приключват. Определено са за летен или зимен сезон, когато няма друго за гледане. Не са конкурентни на тв предаванията.

Да направя и аз нещо като класация.
1. Островът на стоте гривни
2. Игри на волята
3. Биг Брадър
4. Диви и красиви
5. Къщата на инфлуенсърите
6. 90 дни до сватбата: Преди срещата
7. Забранена любов
(8. Бягство към победата)
Скрит текст:
Миналата есен ми бяха:
1. Игри на волята
2. Фермата
3. Къщата на инфлуенсърите
4. Бачорски и златната ябълка
5. Добре дошли в Платвил
6. 90 дни до сватбата: Заживяха ли щастливо

Maximal revenge 4 така и не загледах, след първия епизод (излъчен по ТВ БГ+) 

# 500
  • Другата България
Измина един месед в ефир на новия ТВ есенен сезон.

Скрит текст:
Доволен ли съм?
По-скоро да и то основно заради ТВ форматите.

Разочарован съм от Къщата на инфлуенсърите и Диви и красиви, от Къщата повече.
Стани богат е с крачка назад, но пък ми хареса този новия жокер помощ от водещия. Определено помага и вкарва повече опции и тактика.

От ИВ съм на кантар, но да кажа, че все пак ми харесва. Има много силни и подготвени атлети, повечето от тях е удоволствие да ги гледаш. Липсват обаче запомнящите се образи, а продукцията яко изплиска легена за съжаление и се изгавриха брутално с някои участници.

Бягство към победата? Да, става. Развлича ме и най-важното не ме напряга излишно. Но някак си не мога да го взема много сериозно. А и доста набързо е скалъпено всичко и с очевидно малък бюджет. Но да, малка глъдка свеж въздух е в нашия ефир.

Островът на 100-те гривни засега ми е на върха. Има си кусури, но плюсовете са повече. И честно казано не очаквах като за първи сезон да ми хареса толкова. Не че е нещо невиждано или топа на топовете. Не. Просто е добро риалити, защото са се постарали на всички нива. Нека имаме предвид, че не са имали никакво време и повечето неща са се случили на тъгъдък. За това и съм по-великодушен. Ако има сезон 2 (не ако, а когато) то обаче са длъжни да се коригират, ама за това друг път. Усещам се вкаран в 'сценария на филма' (то е направено като сериал) и не случайно това шоу винаги го гледам за десерт, т.е. последно. Аз по традиция когато гледам сериали или филми, винаги започвам с нещо силно и добро, но завършвам с най-любимото ми на момента. По средата слагам по-тегавите неща, които са скучни и досадни.

Скрит текст:
Други риалита не следя и не мога да дам обективна оценка.

След 1 месец:
5. Стани богат 5.0

Simple Smile
Това е и моето мнение, едно към едно, само че аз не гледам ИВ, дори и темата не следя, то няма смисъл, като не съм от гледащите - загуба на време е. За нищо друго нямам възможност, информирам се оттук - оттам, ББ абсурд, дори съм изненадана, че ти си го гледал. Аз и срещу заплащане не бих си го причинила. Blush

# 501
Музикалните (Гласът на България, Пееш или лъжеш, Коя е тази песен не гледам). Напролет ще гледам кулинарните + Един за друг. И поне в началото ще видя Ка̀жи честно и Помниш ли текста (да видя за какво иде реч).

# 502
  • София
Това е и моето мнение, едно към едно, само че аз не гледам ИВ, дори и темата не следя, то няма смисъл, като не съм от гледащите - загуба на време е. За нищо друго нямам възможност, информирам се оттук - оттам, ББ абсурд, дори съм изненадана, че ти си го гледал. Аз и срещу заплащане не бих си го причинила. Blush

Аа, не, не. Гледах само премиерния епизод ама чрез сторита и кратки рийлове от Инстаграм.
И набързо се запознах с визитките, все пак да ги 'чекна'
И сега горе-долу се информирам кой и кога си тръгва.
То реално този Биг брадър ми се явява много странен. Ей така от нищото сложен в нищото и не знам какво се очаква. Или са го направили за да си раздвижат умрелата Нова Плей, която е супер тъпа.
Абе направете я Нова Плей платена дори ама налейте там пълен архив на всички ваши сериали, филми и риалити шоута (всички сезони от-до по епизоди на ИВ, ББ, ВБ, ХК, ЕзД и т.н.) и да си седят там. А сега какво? Първо, че не може да се гледа от 'чужденците' и второ, стоят няколко седмици видеата с епизодите и след това ги махат.

Иначе Мери в ИВ изтърваш някои топ атлети и дразнители. Представям си само как щеше да храниш Раду и Кралев, особено първия защото напада твоята любимка Силвето от Сървайвър и то направо я прави на 5 стотинки. Страшно були. Иначе Силвето кърти по арената, като маймунка е.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 18:40 от Diavolo

# 503
Раду ме кефи. “О̀ди гладна! Хахахаха”.
Много верни неща казва Раду. А Силвето е пълна кукувица, не я слуша главата. А това, че ходи нонстоп разпищолена пред женени и обвързани мъже е абсолютно дъно.
Кралев не ме дразни. По-скоро ме дразни пловдивския нарцис Димитър, също и Светлинчо, дето гласува сам за себе си, а при равен резултат (като капитан) пак избра себе си, наглеца. Димитър е същият. И като бивш военен говори за йерархия, не приема новобранци да са капитани, абе я марш оттука, да не сме в казармата? Всички в това предаване са РАВНОПРАВНИ. Същият идиот беше Гатьо миналата година, дето искаше подчинение от всички, а жените да му миели чиниите. По случайност … и той от Пловдив Wink

Биг Брадър щом е два месеца само, трябвяше да го пуснат през декември и януари, между двата тв сезона. От 20.00 ч. В тоя забутан час 22.00 (реално след 22.15+, заради закъсненията на ИВ) е безумно.

# 504
  • Другата България
Скрит текст:

Аа, не, не. Гледах само премиерния епизод ама чрез сторита и кратки рийлове от Инстаграм.
И набързо се запознах с визитките, все пак да ги 'чекна'
И сега горе-долу се информирам кой и кога си тръгва.
То реално този Биг брадър ми се явява много странен. Ей така от нищото сложен в нищото и не знам какво се очаква. Или са го направили за да си раздвижат умрелата Нова Плей, която е супер тъпа.
Абе направете я Нова Плей платена дори ама налейте там пълен архив на всички ваши сериали, филми и риалити шоута (всички сезони от-до по епизоди на ИВ, ББ, ВБ, ХК, ЕзД и т.н.) и да си седят там. А сега какво? Първо, че не може да се гледа от 'чужденците' и второ, стоят няколко седмици видеата с епизодите и след това ги махат.
Иначе Мери в ИВ изтърваш някои топ атлети и дразнители. Представям си само как щеше да храниш Раду и Кралев, особено първия защото напада твоята любимка Силвето от Сървайвър и то направо я прави на 5 стотинки. Страшно були. Иначе Силвето кърти по арената, като маймунка е.
Да, аз съм фен на Силвия, това го знаеш.
А Раду не го харесах още от първи епизод /аз гледах първи и втори/, преди да стартират Гривните.
Още в първи епизод си “заплюх“ Мартин, стана точно както с Момчи миналия сезон, ако щеш вярвай, аз по принцип се насочвам към тези, които имат и на “втория етаж“, и това го знаеш - Юли, Фифо, Момчи...и тримата са с висше образование, умни интелигентни хора, които не са само силоваци, а играят с мисъл - фен съм на такива състезатели.
Та, направо се “влюбих“ в Марти и си казах, че това е моя фаворит. А от жените Маги, освен Силвия.
Имах някакво намерение да гледам на запис, но след старта на Гривните и Бягството намеренията ми генерално се разминаха с реалността, и понеже не намерих начин да направя денонощието поне 30 часа, ИВ отпаднаха. Blush
Тогава си намерих в контактлистата от първи сезон един топ източник, който ме дава инфо и радвам хората в спойлерната тема. Blush Така или иначе не гледам, сега не ми пречи да знам кога какво ще се случи.

Затова и не пиша в темата за ИВ, защото съм бързопръста понякога и лесно паля, ще напиша нещо /спойлер/, а не е редно. А и не мога да съм адекватна с коментарите, хората почти не ги познавам.
И така.

# 505
  • София
Дизи,
Вики и Пелипенко ходят много по-разголени и им се вижда целия задник.
Това са преекспонирани думи, а от кадрите не видях нищо фрапантно.
На Ангел Русев също не може да се вярва, защото изглежда доста наивен и глупав. А и нарочно засили нещата в 'След игрите' заради жена си. Сори, ама...

Светлин е джентълмен и чиста душа.

# 506
Игрите и аз се бях засилил на запис да ги гледам, но последно време нямам никакво желание да ги следя. Особено пък като станаха онези скандали с Кралев, ми дойде много напрягащо, не са ми интересни и забавни такива хора за гледане. А по принцип нямам против да гледам сеир, даже ми е забавно, явно Кралев не е типа сеир, който харесвам. Стратегическата и социалната игра също ми е безсмислена за наблюдаване, тъй като по всяко време продукцията си прави, каквото си реши. Чак се чудя как все още участниците не са се върнали като стил на игра 1-2 сезон, когато пред камера коалиция и стратегия не се споменаваше.

В Надкаст казаха, че ББ са планирали да го пуснат пролетта след хелса и ЕзД, но не са успяли и сега е трябвало да го сложат просто някъде, след като са го обявили. Явно са искали да тестват този период как ще вървят рейтингите, ако има реалити.

# 507
Елена от ЕРГЕНЪТ 2 води официалния подкаст на БИГ БРАДЪР, "Малката сестра", преди малко са го качили. Тя ми се вижда леко променена.
Скрит текст:

Кукушев също е качил нов подкаст.
Светлин е джентълмен и чиста душа.
Този е пълен наглец. Видя, че почти всички гласуват за Микяй, който си беше заслужил да стане капитан. И гласува сам за себе си... Ако не го беше направил нямаше да се изравнят гласовете. И след изравняването на гласовете, той имаше право да реши кой да е капитан, и той пак избра себе си. Имам особено мнение за самовлюбени нарциси като него. Да не говорим, че гласуваше всеки път за онази инфлуенсърка (от Тик Ток, която също е самовлюбена и си мисли, че целият свят я знае), а физически нищо не ставаше от нея.. в игрите, също и в социалната игра. И той, за да я запази, всеки път гласува за нея, понеже беше лапнал.
Вики и Пелипенко ходят много по-разголени и им се вижда целия задник.
И това за хвалба ли е? Това говори доста зле за тях.
Това са преекспонирани думи, а от кадрите не видях нищо фрапантно.
На Ангел Русев също не може да се вярва, защото изглежда доста наивен и глупав.
Нищо преекспонирано няма, защото кадрите ги видяхме всички. Аз не се основавам на казаното от Раду и Ангел, а от видяното по телевизията. Те виждат това 24 часа пред себе си, а ние видяхме само няколко кадъра и стана ясно. С голите крака, жената си врътка дупето пред мъжете и се държи фриволно и предизвикателно. Не й отива нито на годините, нито на положението.  Иначе е симпатична визуално, спор няма.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 20:33 от diziler

# 508
  • София
Не гледам каст-и и "предавания" в нета. Честно, бях си намислил да видя откриващия епизод на ББ, но го изпуснах; сега вече не съжалявам. Сезонът?... и сериозно, и с малко шега:
1. О100Г
2. БкП (но не по чл.1 на старата Конституция)
3. СБ (в къщи съм по това време и някак все гледам да го пусна и да си вляза в темата)
4. няколко от най-новите  като пълнеж (даже заглавията ми се "мотаят") с минути между рекламите на основния ми екран в момента; тази вечер в Пееш или не пееш Sweat Smile превъзмогвам Рачков и гледам лакърдиите на Фънки, Коцето и Гъмов - понеже за вечеря се преглъща сносно.
* Ранчото на извънземните (любопитно е, понеже екипът е от истински учени и ранчото е с "история" - всеки път физиката им поставя загадки, а не копаят за оня дет' духа като на о-в Оук)
* Шампионска лига  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ако в Нова Плей наистина се гласува без проблем - и тук или в др.приятна тема (но не и конкретната за ББ( прочета, че някой си е за гонене - ще взема да гласувам там. Кои да се махат експедитивно. Днес във Фрог има тъжен коментар за шума около ББ и отразяването на постановката в СМГ (дано не бъркам елитното училище), където учениците са инициирали защита на училището си - от майка-идиотка (вероятно: Възражденка), която направи инсинуации, които пък първоначално всички медии отразиха.

Мин.год. гласувах против Фермата като изгледах целия сезон на ИВ. Този - няма да си го причиня. Което не ми пречи да се дразня, че в О100Г също са вкарали шуро-баджанаци.

@Дизи, ББ трябваше да ги държат в реално време и на Нова година и на Нова година Нова да излъчва директно от там - вместо словото на Радев и др.пошли/стари/негодни "новогодишни" лакърдии. Щяха да оберат рейтингите. Yum

Накрая се връщам на Гунди. За Мери (респектиран съм от думите ти в онзи пост) и всички, които - без значение какви "екипи" предпочитат реално - не биха останали заключени в клубните си фенски страсти; предлагам интервюто с двамата млади - дето играят във филма Гунди и Лита. Много човешко и много ми хареса. Може и на вас - преди да сме гледали (който - ЩЕ) продукцията...
Започва от 11:20 мин.
https://play.nova.bg/video/na-fokus-s-lora-krumova/season-4/na-f … 24-10-13-1/637173

# 509
  • София
Гледам ви как масово сте разочаровани от Къщата на инфлуенсърите, а аз за сефте го гледам. И бях голям фен доскоро на Игри на волята, но този сезон не е моят. Но КИ продължавам да си го гледам 😁 Може би просто си свикнах с него, не знам.

Островът на 100-те гривни ми е топ, но го гледам с голямо закъснение. Много стискам палци да им се получат нещата, макар че ако съдя по коментарите и реакциите във Фейсбук, не го следят толкова активно май хората.

Общи условия

Активация на акаунт