Отговори
# 405
  • София
И преди си беше от 6, но имаше гледания. Тук в темата също масово имаше много коментари. Във фб забелязвам, че под всяка статия за предаването има негативни коментари за водещия. В началото се радваха, но с времето започна много критика и коментари, че са спрели да гледат . И аз съм съгласна, не ми допада как се държи с участниците и понякога говори неверни неща. И Билалов веднъж прекали, но беше към края на воденето си.

Надявам се Острова да закова добър рейтинг, няма да е на първо място, но да са си заслужавали инвестициите.

# 406
Билалов ми беше доста неприятен. А сега с тези промени в регламента, нещо... изобщо не се кефя.  Плюс това, че над 20 години никой още не е спечелил голямата награда, то изглежда все едно е обречено.
Понякога като съм на работа, някой от колегите го пуска (има тв в офиса) и хвърлям по един поглед, като мисълта ми е другаде...  Ако вечер нямаше нищо по телевизията, можеше и да си го пускам със закъснение. Но с тези безброй риалитита... абсурд.

# 407
  • София
Дизи, смяната на жокера ощети участниците тотално. А в онова ти изречение, по-правилно би било да се напише:
... над 20 г. на никого още не са дали голямата награда и си е обречено с нашите продуценти и правила. (Плюс това, че "голямата награда" отдавна не е никак впечатляваща и отделно - особено, ако човек гледа последните 5 г., не по-старите игри - дето АІ на "компютъра" е програмиран да цака естествения интелект на участниците.)

# 408
Последно гледах Стани Богат, когато беше по БНТ. Тогава имаше някакъв ентусиазъм щото не го бяха излъчвали от доста години. Ама както с доста други неща пострада от мантрата на нашите телевизии "от всяко предаване трябва да правя 10 часа на седмица, за да пестя пари". Става пренасищане от едно и също и загуба на интерес.

Трябва да се излъчва веднъж в седмицата за по 2 часа, в праймтайма, че хората да знаят, че това предаване е специално. Никой няма времето да ти гледа всеки ден Стани Богат, особено в 6 следобед, където е сложен само за да запълва ефирно време като поредния турски сериал. Вече какви участници викат, какви са въпросите и въобще какво е нивото на шоуто е друга тема. Наистина като гледах по БНТ, интелектуалното ниво на участниците беше доста по-ниско отколкото си го спомнях преди 20 години по Нова.

Но като цяло Българинът харесва игри / предавания с въпроси тип game show. Просто нашите телевизии са пинтии и не дават пари. Има доста такива формати, които могат да бъдат направени в рейтингови предавания стига да вложат старание и да предложат реални високи награди и ще видиш как веднага ще се появят умни участници. Просто нямат файда като да излъчват по 20 часа от "любимите им риалитита".

# 409
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

# 410
Гласувах и за ИВ, и за Острова, харесват ми и двете.
Диви и красиви ми харесва повече от Къщата.
А там дето са изредени всички: прескочих всякакви музикални + игрови. Гласувах за ИВ, Гривните и Колко ми даваш. Още се колебая за Бягство към победата, не ме кефи много.

# 411
Гласувах за Игри на Волята и Диви и Красиви (ама толкова и го гледам второто).

# 412
Гледам и двете предавания по ТВ, но Островът ме вълнува, Игри на волята ме ядосва. Ясно кое предпочитам.
Между Диви и красиви и Къщата на инфлуенсърите се двоумя много, но в последствие се сетих, че за някои от епизодите на КнИ съм изпитвала нетърпение да ги пусна, докато за ДиК не помня да се е случвало. Виждам много проблеми и в двете предавания, но в КнИ са по-скоро дребни неща, докато в ДиК генералната концепция не е доизгладена.
Телевизионният сезон за мен е силен, но ако махнеш Островът става среден. Освен него ми харесва и Бягство към победата (не очаквах!), заглеждам и Колко ми даваш, но не успява винаги да ми задържи вниманието.

# 413
  • София
Гледам и двете предавания по ТВ, но Островът ме вълнува, Игри на волята ме ядосва. Ясно кое предпочитам.
Между Диви и красиви и Къщата на инфлуенсърите се двоумя много, но в последствие се сетих, че за някои от епизодите на КнИ съм изпитвала нетърпение да ги пусна, докато за ДиК не помня да се е случвало. Виждам много проблеми и в двете предавания, но в КнИ са по-скоро дребни неща, докато в ДиК генералната концепция не е доизгладена.
Телевизионният сезон за мен е силен, но ако махнеш Островът става среден. Освен него ми харесва и Бягство към победата (не очаквах!), заглеждам и Колко ми даваш, но не успява винаги да ми задържи вниманието.
На 99% се припокривам.

Гледам и двете, но чакам Острова с по-голямо нетърпение, в ИВ малко ми писна, че вкарват само профита. Самата концепция на предаването е супер, но повече ми харесваше като бяха предимно хора с обикновени професии. Така могат да изпъкнат някои герои и да се вълнувам искрено.
Много ме ядосват с тези варели, че изпопребиха момичетата. Не е забавно това.

Бягството учудващо ми допадна, на някои криндж моменти спирам на пауза.

Къщата и ДиК средна работа, Къщата върви надолу, ДиК имат сбъркана концепция.

Изгледах и това с песента и годините. Обичам с песни, но шегичките на Ку ку бенд се изтъркаха преди 10 години. Репликите на Керана са ужас, едно и също поведение след всяко предположение. А тя самата се справя добре, сценарият куца и какво искат от нея.

Предаването с годините е готино, водещата е супер, бих гледала някои епизоди, зависи много кои ще познават годините.

# 414
Diavolo може да пуснеш анкети и за двете конкурентни предавания :Най-красив /а участник/чка в предаването.

# 415
Тръгнах с голямата кошница към есенния сезон, а в крайна сметка няма да продължа да гледам нищо. Нямам за цел да бъда хейтър, просто споделям по-различно мнение, в случай че има и други, които ще се припознаят.

Зарязах ДиК след епизод 5, Къщата на инфлуенсърите - след епизод 13. В ДиК просто не издържах участниците, в Къщата - нечестните намеси на продукцията.

Никога не съм гледала Игри на волята, нямам намерение и да започвам. Островът на 100-те гривни е с много интересна концепция, но от изгледаното миналата седмица никой от участниците не можа да ме грабне до степен да ми пука за него/нея и да стискам палци. Много се надявах да има силен женски образ, но уви.

Спрях да гледам Стани богат откакто Ники Кънчев е водещ.

Жал ми е за Керана, че е подложена на чичовските шеги на Годжи и Евгени. Много я харесвам, но с този сценарий никак не се получават нещата. В контраст на Коя е тази песен, Флорина Иванова е супер в Колко ми даваш. Ако участват по-приятни известни личности, е супер за неангажиращо предаване. В тази връзка, тази вечер ще бъдат Диляна Попова и Сано.

Бягство към победата - непоносими Краси Радков и съпруга, дървена Ивет Горанова. Участниците - отново нищо колоритно и интересно.

Днес засякох реклама за кастинг за поредното предаване от този тип: Помниш ли текста? Интересно кога ще го включат в програмата. bTV са придобили правата и за още едно: Кажи честно.

# 416
  • Другата България
“Островът на стоте гривни“ и “Бягство към победата“.
Това гледам, и ми харесват и двата формата.
Ако трябва да съм честна, за мен най-точния формат /що се отнася до съотношение времетраене, регламент, правила и т.н./ е “Бягство към победата“.
Два дни в седмицата, по час и половина епизод /ако махнем рекламите/, всяка седмица отпада двойка.
Кратко, точно, ясно. И смешно. Освен това е и с опознавателна цел - опознай Родината, за да я обикнеш.
Иначе, що се отнася до сезона - не съм доволна, аз вече писах.
Прекалено пренаситен, прекалено много формати, сега и ББ ще стартира, не вярвам да има хора, които могат да изгледат всичко /което искат/, освен ако не работят. Щото вървят и подкасти, и надкасти, и други сериали, които се следят /аз поне/, трябва човек да не спи, и да не прави друго, освен да гледа ТВ.
За мен това е грешна концепция и на двете телевизии, и надявам се ще го усетят по рейтингите си.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 21:21 от Merri_An

# 417
  • гр.София
Аз затова този сезон реших да се детоксикирам от всякакви реалити формати. Не гледам нито един от тях и се чувствам чудесно Simple Smile

# 418
И аз не успях да гледам нищо,ще търся Бягството и Гривните по нататък като имам време да видя дали си заслужават.

# 419
С цел да разбуня телеманите тука, на никоя телевизия не и пука дали някой иска да гледа 30 неща наведнъж. Това си е бизнес и целта е хората да гледат само и единствено тяхната телевизия. Дали конкурентите излъчват 5 нови предавания само може да ги мотивира и те да излъчват повече неща, че да не загубят аудитория. Съвсем естествен подход. Ако някой се оплаква, че не му стига времето да гледа всичко, това си е негов проблем, а не на телевизиите.

Общи условия

Активация на акаунт